laganini wrote:fruit wrote:laganini wrote:..ma da čovijek ima mrvicu stida

priznajem da je i mene presuda iznenadila..ali presude suda su konacne i to je gotova stvar.
Mislim da je to nekakav ustupak Vucicu i da je završni račun na Kosovu.Ali vidjecemo ,pred nama je.
..ma oni su išli linijom manjeg otpora logikom što bi dobili da srbiju osude i meni je jasno a i srbima jer oni likuju a zašto bi likovali kad je i njihova molba odbijena...jebiga što moš ...

lagani ne može se tu kriviti ni samo sud u Hagu ...ti znaš koliko se loše politička elita odnosila prema toj optužnici
od kad je podignuta pričalo se samo o povlačenju tužbe...eto koliko je to nekoga bilo briga od hrvatskih vlasti
loša priprema...
ipak nerealno je bilo očekivati presudu jer i sto se tiče međunarodnog suda i tamo imaš raznorazne političke utjecaje
čim su počeli spominjati datum prije kojeg nemaju nadležnost sve je bilo jasno
@rankoviću..
nekad sam mazohistična prema samoj sebi pa pročitam sta pišeš...
i još uvjek mi stoji upitnik iznad glave pogotovo kad pišeš o Vukovaru i pripremljenosti "ustaša" na rat
pa čovječe jesi ti pri sebi?
o čemu pričaš?
svo oružje TO predano prije početka rata...praktički je Vukovar branila šacica ljudi...srcem
nitko normalan u Hrvatskoj ne spori da su počinjeni zločini tjekom oluje...pojedinačni zločini nad Srbima
a ako pokušaš izjednačiti...svi smo isti...svi smo počeli
e pa neće moći..
Ni Hrvatska a ni BIH nije ratovala na teritoriju Srbije...