Bolji je ismet goro.Goro je frizer u naselju.Renoviro smetljarnik i otvorio frizerski salon.Bezopasna situacija skroz.

Moderator: spacebound
Bolji je ismet goro.Goro je frizer u naselju.Renoviro smetljarnik i otvorio frizerski salon.Bezopasna situacija skroz.
De ba reci pošteno da si išao na farbanje i tretman protiv čelavosti. I to je za ljude, šta.Fuddo wrote: 26 Jun 2021, 08:56Ti si dobar, ti mores kontrolisat emocije,HAVANA wrote: 26 Jun 2021, 08:48
Nista.Izaso kad ona me trazi sa recepcije.Kaze pa gdje ste vi, 3 puta sam isla na bazen da vas trazim.Supruga zvala,idi kaze trazi ga da mu nije sta bilo.Znaci nikad me ne zove nako...To bolan osjeti,ja mislim ona kako je ono ulje namazala i dohvatila me to su se kod zene svi senzori popalili.To osjeti ba.
![]()
Ja tamo ne smijem ni otic, karakter mi je nula bodova.
Jednom se oso osisat u salon, zajeban, nake napucane trebe rade, i kad te osisaju operu ti kosu i naku ti zajebanu masazu spucaju po celu…
Jebo mater, ja nisam mogo vjerovat da to more
Kako ona mene trlja po celu, nesta je potrefila
meni se digo, u zemlju propadam od sida
A nezgodno mi da ga sad rukama stimat da se ne vidi
Reko gospodjo, ja se izvinjavam, morel pauza, moram pisat…staS joj drugo rec
Da me je jos dvi minute trljala, ja neB mogo izdrzat, reko bih joj, haj mi ga bona bar popusi…
Bizi goni to
Da me bar neki cuponja zajebaje, ne bi mi bilo krivo,Mirelam wrote: 26 Jun 2021, 09:38De ba reci pošteno da si išao na farbanje i tretman protiv čelavosti. I to je za ljude, šta.Fuddo wrote: 26 Jun 2021, 08:56
Ti si dobar, ti mores kontrolisat emocije,
Ja tamo ne smijem ni otic, karakter mi je nula bodova.
Jednom se oso osisat u salon, zajeban, nake napucane trebe rade, i kad te osisaju operu ti kosu i naku ti zajebanu masazu spucaju po celu…
Jebo mater, ja nisam mogo vjerovat da to more
Kako ona mene trlja po celu, nesta je potrefila
meni se digo, u zemlju propadam od sida
A nezgodno mi da ga sad rukama stimat da se ne vidi
Reko gospodjo, ja se izvinjavam, morel pauza, moram pisat…staS joj drugo rec
Da me je jos dvi minute trljala, ja neB mogo izdrzat, reko bih joj, haj mi ga bona bar popusi…
Bizi goni to
Sijediš i šta? Bježi ti kosa i šta? A čuna da ti se diže i to je pod velikim pitanjem.
spacebound wrote: 26 Jun 2021, 06:55Pa isto ti je reklaSibila wrote: 26 Jun 2021, 00:32
joj i ti vise sa jebacinom
nije.
evo ja imam i zadovoljni smo oboje extra u krevetu..slazemo se ..poklopili se
ali mimo sexa imam problema raznih
nije tacno da dobar sex znaci dobar brak..
Dobar seks je 10% braka, sto znaci da ne utice na ostale sfere, moze biti dobrog i loseg koliko hoces, dok ako je los on postaje daleko najveci problem u braku![]()
Mirelam wrote: 26 Jun 2021, 07:52Me'ščini da u kuhinji zapinje, frajer počeo kokodakati od količine jaja koju pojede heftično.Sibila wrote: 26 Jun 2021, 00:32
joj i ti vise sa jebacinom
nije.
evo ja imam i zadovoljni smo oboje extra u krevetu..slazemo se ..poklopili se
ali mimo sexa imam problema raznih
nije tacno da dobar sex znaci dobar brak..
Ma i mi smo ti isti, sve i jedan. Samo nema zene koja ce nam se ulagivati ovakvim hvalospjevima.
Tako jee
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests