pa samo je za toga

i koga je Bakir pokazivao sultanu,sultan ima hanumu i 2 kcerke i snahu ,svaka nosi hidzab
sramota sramota

Moderator: Krokodil Behko
pa samo je za toga
Sto sramota kad je seksi. More sta hoce ocambosnjakinja wrote: 03 Aug 2024, 16:17pa samo je za toga
i koga je Bakir pokazivao sultanu,sultan ima hanumu i 2 kcerke i snahu ,svaka nosi hidzab
sramota sramota![]()
Ja podrzavam,vjerujem da joj ne mogu nistaElTriconi wrote: 03 Aug 2024, 16:18Sto sramota kad je seksi. More sta hoce ocambosnjakinja wrote: 03 Aug 2024, 16:17
pa samo je za toga
sramota sramota![]()
![]()
Ma ko je ovaj macak sto zeni drugu Alijinu unuku????ElTriconi wrote: 03 Aug 2024, 16:24 Sve sto ljudi vicu to je samo sto su ljubomorni na nju. Isto ko i na nasu hanci. Obe su seks zivi ocam![]()
Decko je pola srbin pola bosnjak, nasla sam ga.Ljepotan....ne znam sta vidi u ovoj
Napisao sam već na temi o arapskim parfemima, žena je ženi najveći neprijatelj.bosnjakinja wrote: 03 Aug 2024, 17:02Decko je pola srbin pola bosnjak, nasla sam ga.Ljepotan....ne znam sta vidi u ovoj![]()
![]()
Da metne sliku sebe sve bi nam trepavice i obrve otpale kolki je zivi seks
Ma bjezi, najlakse se sakrit i srat po svima redom
Je li ono i od druge Alijine unuke prvi zet bio kjafir, i to vlašina??bosnjakinja wrote: 03 Aug 2024, 17:02Decko je pola srbin pola bosnjak, nasla sam ga.Ljepotan....ne znam sta vidi u ovoj![]()
![]()
da, cudno je nekako da su Aljini praunuci sve cafiriTokmak wrote: 04 Aug 2024, 13:43Je li ono i od druge Alijine unuke prvi zet bio kjafir, i to vlašina??bosnjakinja wrote: 03 Aug 2024, 17:02
Decko je pola srbin pola bosnjak, nasla sam ga.Ljepotan....ne znam sta vidi u ovoj![]()
![]()
![]()
Ironija je da mnogi smatraju da će SDA biti jača kada ode Bakir.bosnjakinja wrote: 04 Aug 2024, 14:43da, cudno je nekako da su Aljini praunuci sve cafiriTokmak wrote: 04 Aug 2024, 13:43
Je li ono i od druge Alijine unuke prvi zet bio kjafir, i to vlašina??![]()
Ali ujedno i spasizdrzat cemo Bake vec star kad on ode , ode i SDA
Varaju se,opstat ce ali bit ce znatno slabija.Sada je najjaca jer ljudi je vezu za proslost,jos je ziva generacija koja dobro pamti rat,i jos su zivi nepismeni koji imaju max osnovnu skolu zavrsenu i kome je "SDA demokratijaaa"Naseef Mushroom wrote: 05 Aug 2024, 09:36Ironija je da mnogi smatraju da će SDA biti jača kada ode Bakir.bosnjakinja wrote: 04 Aug 2024, 14:43
da, cudno je nekako da su Aljini praunuci sve cafiri
Ali ujedno i spasizdrzat cemo Bake vec star kad on ode , ode i SDA
Koju poentu ciljaš sa tim što su unuke Alije Izetbegovića se udaljile od islama?bosnjakinja wrote: 03 Aug 2024, 01:14sto to lazes? ima cura javni profil na instagramu i to je ona ako imas instagram provjeri,e drugo je sad sto joj botox mjenja licni opis svakih pola godineMaja wrote: 03 Aug 2024, 00:09 Nije ti ni na ovoj gore fotki nijedna jasmina, ko zna koga je objavila
Logicno,sto nameces djeci obicno bude suprotno.Od ovih "bula" sto znam,sto su pravile svadju s svojima 90ih jer se pokrivale mimo porodicine volje,danas im kcerke hodaju u mini suknjamaBosnia_Nord wrote: 05 Aug 2024, 10:33Koju poentu ciljaš sa tim što su unuke Alije Izetbegovića se udaljile od islama?bosnjakinja wrote: 03 Aug 2024, 01:14
sto to lazes? ima cura javni profil na instagramu i to je ona ako imas instagram provjeri,e drugo je sad sto joj botox mjenja licni opis svakih pola godine
Pa u historiji islama si imala velike alime, ljude koji su iza sebe ostavili velika djela i ostavili veliki uticaj na islam pa su ima unuci i potomci se udaljili.
U isto vrijeme će iz neke sekularne FGR porodice da neko postane vjernik. Koliko znam takvih slučajeva samo. Iz vjerske izađe iz islama a iz komunjarske uđe duboko u islam.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests