Pa..evo istinit slučaj, prica jedna, bio ponedjeljak, kaze otišla joj tuš baterija i kao majstor treba doci tek u petak i na kraju kaze ma nema veze ionako mi ne treba do nedjelje

Moderator: VIP
Pa..evo istinit slučaj, prica jedna, bio ponedjeljak, kaze otišla joj tuš baterija i kao majstor treba doci tek u petak i na kraju kaze ma nema veze ionako mi ne treba do nedjelje
Znas kad je cigo upo u bazen i vice upomoc ne znam se kupatBobi wrote: 12 Feb 2024, 23:04Pa..evo istinit slučaj, prica jedna, bio ponedjeljak, kaze otišla joj tuš baterija i kao majstor treba doci tek u petak i na kraju kaze ma nema veze ionako mi ne treba do nedjelje![]()
Ma razumijem ja tebe ali...nisu sve kao ti .Zizi wrote: 12 Feb 2024, 23:05 Parfem se ne stavlja na odjeću, već na pulsne tačke na tijelu i kada se nanese nedira se više, već pusti da se osuši.
Zizi wrote: 12 Feb 2024, 22:27 Zezaš?
Koliko sam samo žena upoznala da koriste i muške parfeme.
Ja sam jedan period pored ženskih, koristila i dva muška parfema.
Prosurfala sastav, ima vanille. Pa jaVanilla wrote: 12 Feb 2024, 21:06 Namirisala sam se muskim parfemomKako je dobar
J.P.G. Le male
Da me nije stid sve bih se tim parfemom mirisala ali gdje cu to...
A i pakovanju nema mahane
Bobi wrote: 12 Feb 2024, 23:04Pa..evo istinit slučaj, prica jedna, bio ponedjeljak, kaze otišla joj tuš baterija i kao majstor treba doci tek u petak i na kraju kaze ma nema veze ionako mi ne treba do nedjelje![]()
Sexy masna mmmmmMorgen wrote: 04 Aug 2024, 19:30 Došla mi sestra u goste, a ona mnogo voli lignje pohovane, a pošto ja njoj svaku želju ispunjavam sada sam se u smrdila na ulje i te lignje![]()
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests