Rusija
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9621 times
- Been thanked: 11363 times
- Status: Offline
Re: Putin odbrusio Merkel: Niste pobijedili malu Srbiju 1915
Srbi su bre, mlogo zabavan narod.
E da hoće ih bogdo Putin naložiti, pa da prekrše bilo koji od ova dva potpisana sporazuma, daytonski i kumanovski.
E da hoće ih bogdo Putin naložiti, pa da prekrše bilo koji od ova dva potpisana sporazuma, daytonski i kumanovski.
Prekršili bi oni sami sve odredbe tih sporazuma da ih razumiju. Da ih možda, prepišeš na ruskom pismu ...
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
- drugrankovic
- Inventar foruma
storm wrote:Pa eto, ako je po tome.... neka putin razmisli, kako je sve završilo
najbolji odgovor...
mi smo putko od te 1915 sami sebi se posrali u lice i pravili utopiju... mjesto da smo porazenu bagru prepustili podjeli teritorije a prvo ih dobro pendrecili jedno po godine minimum... da im se ono zvjerstvo iz I sv rata makar malo vrne...
stoga dzaba kad smo budale bili putko...
ti nijesi budala, nikad to i nijeste bili , lukavi ste i vi ko i ovi
njemci imaju obraza nekom nesto govoriti? najvece ikad zlo na svjetu su oni

"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
..čemu defetizam druže 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Nazire se poraz Rusije. Ionako im nije cilj da u Ukrajini, naprave bilo šta više od nekog entiteta sa ruskom većinom. To znači da na Balkanu, na primjer,ne mogu učiniti ni toliko. Pametan čovjek bi pažljivije odabrao saveznika.
..čudni su to ljudi..eno i grčka s ovom komunjarom kaže da će tražit odšteu od njemačke za drugi svjetski rat 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Pa da, neke pare s neba. To komunisti samo i znaju.
To znamo i iz jugoslovenske prakse. Kad sve propadne, nema razloga za zabrinutost, tu je MMF.
To znamo i iz jugoslovenske prakse. Kad sve propadne, nema razloga za zabrinutost, tu je MMF.
...jasno otud i velika žal srbije za yugom drugi rade a oni beru plodove rada jeblo se njima za komunizam..Krokodil Behko wrote:Pa da, neke pare s neba. To komunisti samo i znaju.

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Nije baš sve tako, eno Šešelj poručio da će polomiti kičmu uvozničkom lobiju i afirmisati domaću ekonomiju. Ah da, on nije komunista. Mada, u njihovoj terminologiji, svi su komunisti ako su za Srbiju. Zapravo, neki su četnici, ali u njihovoj pominjanoj terminologiji, opet se sve svodi na isto.laganini wrote:...jasno otud i velika žal srbije za yugom drugi rade a oni beru plodove rada jeblo se njima za komunizam..Krokodil Behko wrote:Pa da, neke pare s neba. To komunisti samo i znaju.

..velika većina sve sam skloniji tome iako ne volim generalizirat ali to je rezultat višegodišnjeg pranja mozga 

- drugrankovic
- Inventar foruma
Krokodil Behko wrote:Nazire se poraz Rusije. Ionako im nije cilj da u Ukrajini, naprave bilo šta više od nekog entiteta sa ruskom većinom. To znači da na Balkanu, na primjer,ne mogu učiniti ni toliko. Pametan čovjek bi pažljivije odabrao saveznika.
a šta ćeš ti na balkanu učiniti jado jadni!? ŠTA KRATKO I JASNO ODGOVOVORI kad vec rusija ne moze a sta ti "SILO" mozes? da ti ne kazem sta mozes reces prost sam ali znas ti sta mozes

koji ste vi dushmani... i kako te sramota uopste nije da sa sto nacina posmatraš situacije u svjetu.... na svoj nacin gledas bosnu tu treba srbima kurcina je li? pa na kosovu takodje kurcina srbima je li a sad kad isto sranje drugo pakovanje u ukrajini e sad ne ko na kosovu je li?!?! sad kurcina rusima?
i nije te sram...
znamo mi to jadan ne bio, zato i postoje dva entiteta i postojace u najmanju ruku to! u najmanju ruku...
a posle? vidjecemo.... mada sumnjma da se dusmani mjenjaju... pase i ustase su tu veliki temelj u genima ostavile...
drugo nemojte se zajebati na kraju, mnogo skacete pred rudu, zaboravili ste da je zapad nasilno srusio demokratiju u ukrajini, i volju naroda izabranu na izborima samo zato sto je vlast koja je bia legalno izabrana rekla ne zapadu? i onda smo vidjeli sta se dogodilo... do tada nit rata nit kurca... a kad rekose NE merkelovoj i slugama obame, sta je bilo? majdan, neonacisti snajperi i op rusi vlast...
i treba to da prihvatim? DAKLE AKO SE MENI NE SVIDI NA PRIMJER STO SRPSKA VLAST OCE U EU, a ja i mnogi od nas nece! (ima nas sigurno vise od onih 20000 placenika u kijevu na trgu)
MI MOZEMO NA TRG U BEOGRADU? PA DVE NEDELJE PRETIMO... POTOM SNAJPERE SMEMO? I ROKANJE... DOBRO NORMALNO JE PUCACE I NA NAS POLICIJA...
AKO MOGU ONI PO NALOGU MERKELOVE STO NE MOZEMO MI?

jebo izbore i demokratiju, u ukrjaini se pokazalo da mosh srushit vlas i bez toga dovoljno je da se suprostavi zapadnoj bagri...
e pa evo im ga lakat! nece narod sav da prihvati da mu vladaju oni koji su divljanjem na majdanu porusili njegovu volju iskazanu na legalnim izborima...
ne mogu da shvatim da se toliko pravite naivni?
dok nije ukrajinska vlast rekla zapadu ne, nije bio protest nije bilo niceg... kako se okrenuse svom drugom interesu odmah je usledilo sranje! i sad neko lud ovdje?!
sram vas i stid bilo... e vdish srbin to ne preskace, ali opet ne podrzava ukrajinu i ne priznaje krim, i ima zakon za zabranu odlazaka u ukrajinu u rat...
tu se srbin razlikuje od bagre...
Last edited by drugrankovic on 11 Feb 2015, 10:47, edited 1 time in total.
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
...ustashe ..oš reć da krokidili ima veze s njima 

- drugrankovic
- Inventar foruma
tebi sam rekao da mi u politici ne postavljash pitanja.
..zamolio bi administratore da ranku predlože za moderatore pa bi me moga banirat..jer očito sam pencilin za njega 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
drugrankovic wrote: i treba to da prihvatim? DAKLE AKO SE MENI NE SVIDI NA PRIMJER STO SRPSKA VLAST OCE U EU, a ja i mnogi od nas nece! (ima nas sigurno vise od onih 20000 placenika u kijevu na trgu)
MI MOZEMO NA TRG U BEOGRADU? PA DVE NEDELJE PRETIMO... POTOM SNAJPERE SMEMO? I ROKANJE... DOBRO NORMALNO JE PUCACE I NA NAS POLICIJA...
AKO MOGU ONI PO NALOGU MERKELOVE STO NE MOZEMO MI?![]()
Bravo! Naprijed, imate moju podršku u tome

Re: Rusija
..nemcev platio svoju političku ambiciju mlađim generacija na forumu kao predožba o načinu komunističke vladavine 

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7815 times
- Been thanked: 18407 times
Danas protesti 50-60 000 ljudi.
Putin obecao da ce dati sve od sebe u pronalazenju krivca za
Borisovu smrt
Putin obecao da ce dati sve od sebe u pronalazenju krivca za
Borisovu smrt

- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4333 times
- Been thanked: 3264 times
Mozda i nije Putin iza tog ubistva. U stvari, ne vjerujem da je bas tako glup pa da ubije svog najjaceg politickog konkurenta i to bas u oci ovih demonstracija, to samo moze da pogorsa odnos stvari.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
..ni staljin nije bio tako glup
..bio je anđeo...
..bio je anđeo...

- Melek
- Deer Hunter