Bizarne vijesti
Moderator: Krokodil Behko
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10242 times
- Status: Offline
Re: Zarađuju 13.000$ a posao im je da vrše veliku nuždu
storme, pret(j)erano seres
[ytube][/ytube]
[ytube][/ytube]
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Od ove gore (da joj ne spominjem ime jer nije džentlmenski) urednice nisam očekivao ovako vulgarne izraze. Nego, ja mislio pitati Stormatora da još malo naoštri svoju sliku ako može jer ne mogu pročitati onaj oglas u srcu. Sve mi mutna slova ko da mi suze oči od nečeg.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
Ma nije do veličine slova, gospon tovar, nego se generator ovog djela, izgleda tako natukao kapule uz pozamašan obrok, da se jednostavno stvara maglica oko uratka, te je nemoguće isčitati napisano, ma kako se približili oglasu ....tovar wrote:Od ove gore (da joj ne spominjem ime jer nije džentlmenski) urednice nisam očekivao ovako vulgarne izraze. Nego, ja mislio pitati Stormatora da još malo naoštri svoju sliku ako može jer ne mogu pročitati onaj oglas u srcu. Sve mi mutna slova ko da mi suze oči od nečeg.
Habibti, ya nour el - ain... 
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Propadosmo mi na detoksu 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Bilo bi možda dobro da gosponu generatoru preporučite ćušpajz špinat za slijedeći obrok pa kad se već ne mogu opismenit njegovim performansom, moga bih barem uživati u živopisnoj boji njegovog iznimnog umjetničkog djela.storm wrote:
Ma nije do veličine slova, gospon tovar, nego se generator ovog djela, izgleda tako natukao kapule uz pozamašan obrok, da se jednostavno stvara maglica oko uratka, te je nemoguće isčitati napisano, ma kako se približili oglasu ....
Dopustite gospon Storm da vam izrazim neizmjernu zahvalnost na vašem ovom umjetničkom prikazu, i to, usudio bih se reći, u ime cijelog foruma jer mi je poznato kako su ovdje baš svi forumaši upravo nezasitni ovakve vrste umjetnosti.
Hvala! Hvala!
O, sudbo kleta...
Jesi to ti ?Mala_Mu wrote:Cuj grlicestorm wrote:Pa ne trebaju njima grlice, nego pravi momački izmetMala_Mu wrote:Sta bi vi ? konkurencija a?
pa ne moze niko s... ko jada ti vidis kod mene ...
Question everything.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10003 times
- Been thanked: 11893 times
Već nekoliko godina živi sa umrlom suprugom

Le Vanu iz Vijetmana preminula je supruga 2003. godine, ali on i dalje veruje da je ona sa njim. Međutim, ono što je šokanto je činjenica da je on iskopao njen grob i vratio njeno telo u njihov dom.
Le Van je obukao leš svoje supruge i spava pored njenog tela svako veče.
Nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je ona preminula, pa je 20 meseci spavao na njenom grobu, pre nego što ga je iskopao i njeno telo odneo kući.
Telo njegove žene je obmotano u papir, a njena lobanja je pokrivena glinom na kojem je naslikano njeno lice.
On odbija da se rastane sa njom, a takođe ne planira da započne vezu sa nekom drugom ženom.
(Telegraf.rs)
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Re: Već nekoliko godina živi sa umrlom suprugom
Neki bi rekli da je to samo ljubav, ja bih rekao da je to nAka bolest proizišla iz pretjerane ljubavi. Spavati s lešom, eej. 
Samo sabura
Taj covjek nije sposoban prihvatiti stvarnost...to sto on radi nije normalno...a i mrtve treba pustiti...da pocivaju u miru, ipak su oni s one strane a zivi su na ovom svijetu...moze on nju voljeti i u sjecanjima ali ovo sto je napravio..morbidno je..bolest. njemu je potrebna pomoc...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Ova vijest ne može biti istinita.
U svakoj imalo sređenoj državi ne može se tek tako doći i iskopat umrla osoba te odnijet sebi kući. To bi značilo dugogodišnju robiju.
U svakoj imalo sređenoj državi ne može se tek tako doći i iskopat umrla osoba te odnijet sebi kući. To bi značilo dugogodišnju robiju.
-
vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 446 times
- Been thanked: 806 times
Vijetnam?REMB wrote:Ova vijest ne može biti istinita.
Vilo, nista necu tvrditi ali...bilo je takvih slucajeva...bio je slucaj da brat sestru nije uopce ni sahranio vec je lezao u krevetu pokraj nje....svakakvih poremecaja ima....
-
vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 446 times
- Been thanked: 806 times
Ma ja samo odgovaram rembu na tezu o sredenoj drzaviBiba wrote:Vilo, nista necu tvrditi ali...bilo je takvih slucajeva...bio je slucaj da brat sestru nije uopce ni sahranio vec je lezao u krevetu pokraj nje....svakakvih poremecaja ima....
Iako ako se dobro sjecam bio je takav slucaj i u njemackoj,,,covjek jednostavno nije prijavio smrt,,,nastavio zivjetipored trupla...
naravno da je poremecaj,covjek je po prirodi drustveno socijalno biće
a ako se ljudi osame i baziraju svoj zivot samo na bracnog druga ili dijete,,ili roditelja,,,tesko podnose gubitak istog,,,i onda se dogadaju ovakvi ocajnicki pokusaji zadrzavanja nekog oslonca
E bas tako vilo.Ja razumkjem i veliku zalost ali sto nije normalno, nije...ama u nekoj drzavici na tavanu drze mrtavca sve dok ne skupe dovoljno novca za neke ceremonije i obicaje...ama uzas...
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8237 times
- Been thanked: 19384 times
Evo dokaza!!! Mi kad žene volimo, onda ih stvarno volimo. Evo sad dokaza da ovdje svaka forumašica laže kada kaže da mi muški samo mislimo na seks. Evo, ovaj Le Van i dalje spava sa svojom ženom a nitko živ mu ne može poreći da mu je žena bar sada frigidna da frigidnija nemere biti. Sada je bar svim forumašicama jasno da ćemo ih mi nastaviti voljeti čak i kada postanu frigidne i dalje spavati s njima. Drage forumašice, više se ništa ne morate brinuti, vi se samo skinite i lezite pokraj nas, mi ćemo vas umotati papirom i još vam na facu stavimo ljekovitu manikuru od gline da izgledate ko barbike ... ništa se više ne brinite i ne uzdišite više za nama ... samo lezi i izdahni ... mi odradimo sve ostalo ... (a vidi Zmaje, ona bi namah spaljivala, samo gleda gdje bi koga spalila)
O, sudbo kleta...