Šta vas je danas nasmijalo?
Re: Šta vas je danas nasmijalo?
Ma ja ću ovo napisati, ionako ću nayebati, pa nek me udalje iz službe drugo mi ništa ne mogu a ja za njima plakat neću sigurno.
Danas prije inauguracije predsjednice priđe mi djelatnik Ureda predsjednika i mene našao pitati zašto baš ovoliko ovi helikopteri moraju nadlijetati. A ja se našalio:"Evo još samo onaj mali oblačić da rastjeramo i odmah ćemo povući sve helikoptere." Gleda on gore pa u mene pa gore pa u mene, a ja opet:"Pa vidite i sami da smo od jutros helikopterima uspjeli potpuno razvedriti za inauguraciju na otvorenome po direktnoj zapovjedi zapovjednika predsjedničkog osiguranja, možete se obratiti njemu u svezi pritužbe a mi smo ionako još malo i gotovi sa rastjerivanjem oblaka." Čovjek se okrenuo i bez riječi otišao a ja si mislim kako sam super to odigrao, ovaj me više neće gnjaviti.
Po završetku inauguracije predstojnik Ureda predsjednika je došao službeno se zahvaliti generalu na rastjerivanju oblaka!!!
General je istog trenutka svojim mrkim pogledom prostrijelio samo mene od nas desetak okupljenih oko njega. Odmah je znao da to nikako nije mogao zakuhati nitko drugi osim mene. Njegov pogled mi je rekao sve pa sam se ja njemu obratio prvi:"Podnjet ću vam prijavak sutra u jutro." (doći ću na raport) A on mi kroz zube procjedio:"I bolje ti je, a sad mi se gubi s očiju." I tako ja došao ranije doma inače bi još bio tamo negdje. Bolje ne može a sutra je novi dan pa nek bude što bude. (ma neće ništa biti, on će se na mene derati a ja ću poslušno klimati glavom i misliti na nešto lijepo, npr. na dogodovštine s ovog foruma, ...samo se tješim, rastjerivat ću ja oblake slijedećih mjesec dana mašući rukama)
Danas prije inauguracije predsjednice priđe mi djelatnik Ureda predsjednika i mene našao pitati zašto baš ovoliko ovi helikopteri moraju nadlijetati. A ja se našalio:"Evo još samo onaj mali oblačić da rastjeramo i odmah ćemo povući sve helikoptere." Gleda on gore pa u mene pa gore pa u mene, a ja opet:"Pa vidite i sami da smo od jutros helikopterima uspjeli potpuno razvedriti za inauguraciju na otvorenome po direktnoj zapovjedi zapovjednika predsjedničkog osiguranja, možete se obratiti njemu u svezi pritužbe a mi smo ionako još malo i gotovi sa rastjerivanjem oblaka." Čovjek se okrenuo i bez riječi otišao a ja si mislim kako sam super to odigrao, ovaj me više neće gnjaviti.
Po završetku inauguracije predstojnik Ureda predsjednika je došao službeno se zahvaliti generalu na rastjerivanju oblaka!!!
General je istog trenutka svojim mrkim pogledom prostrijelio samo mene od nas desetak okupljenih oko njega. Odmah je znao da to nikako nije mogao zakuhati nitko drugi osim mene. Njegov pogled mi je rekao sve pa sam se ja njemu obratio prvi:"Podnjet ću vam prijavak sutra u jutro." (doći ću na raport) A on mi kroz zube procjedio:"I bolje ti je, a sad mi se gubi s očiju." I tako ja došao ranije doma inače bi još bio tamo negdje. Bolje ne može a sutra je novi dan pa nek bude što bude. (ma neće ništa biti, on će se na mene derati a ja ću poslušno klimati glavom i misliti na nešto lijepo, npr. na dogodovštine s ovog foruma, ...samo se tješim, rastjerivat ću ja oblake slijedećih mjesec dana mašući rukama)
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
tovar wrote:Ma ja ću ovo napisati, ionako ću nayebati, pa nek me udalje iz službe drugo mi ništa ne mogu a ja za njima plakat neću sigurno.
Habibti, ya nour el - ain... 
Trazim ja danas neki recept za kolac koji ce brzo biti gotov a i da ne ide u njega 101 sastojak, jer mi je mrsko ici u prodavnicu. I rondam sad kako nema nista, kaze muz:"I ti trazis recept, dvije kasike vode i tri secera."
I pricam ja to kasnije drugarici kaze on:"Njoj je sve preko limunade danas bilo komplikovano"
I pricam ja to kasnije drugarici kaze on:"Njoj je sve preko limunade danas bilo komplikovano"
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8242 times
- Been thanked: 19398 times
- Status: Offline
Maja wrote:Brat trenutno čita Kuran
Biće da se i on registrovao na neki forum pa skuplja materijal da zeza vjernike ko Leb.
Inače se fura da je agnostik i to.
Čita brat i večeras kad odjednom aaaaaaaaaa.....
Šta je, pitam ga.
Tek sad skontao da čitam naopako.

Čitao Kuran ko običnu knjigu.
Vrati je na drugu stranu, otvori...aaaaaaaa...
Šta je sad, opet pitam
Završnu korekturu uradio Jusuf Barčić.

- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Maja
- Administrator

Rekla sam mu da je Jusuf dobro poznavao arapski 
Kaže brat evo piše da je studirao u Medini
Kaže brat evo piše da je studirao u Medini
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
Ismijala se onom sto radi do mame na pijaci , provale zive s njim 
Eh kad je budem mjenjaala ima da nam bude veselo svaki dan
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Mater.Kad bude umjesto nje radila na štandu.(i veli nisam ja čičaSalahuddin wrote:Mala_Mu wrote:Ismijala se onom sto radi do mame na pijaci , provale zive s njim
Kad budes mijenjala sta?
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Toplo-hladnoSalahuddin wrote:Prvo mi spici samar, pa me onda poljubi u obraz. Ovakve ljubavi nema na daleko.Zagorka wrote:Mater.Kad bude umjesto nje radila na štandu.(i veli nisam ja čičaSalahuddin wrote:Mala_Mu wrote:Ismijala se onom sto radi do mame na pijaci , provale zive s njim
Kad budes mijenjala sta?)
![]()
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
-Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina i zaljubila se. Kada je postalo jasno da cemo se uzeti, odlucila sam prestati jesti pasulj. Nekoliko mjeseci kasnije, na moj rodendan, pokvario mi se auto dok sam se vracala kuci s posla. S obzirom da sam živjela na selu, pozvala sam muža i rekla mu da cu kasniti, jer sam morala ici pješke kuci.
-Iduci tako, uz put sam …naišla na jednu malu krcmu iz koje se širio miris pasulja i ja jednostavno nisam mogla odoliti. Pošto sam imala pred sobom još kilometre i kilometre, pretpostavila sam da cu se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kuci.
-Ušla sam u krcmu i za cas posla sam “sredila” tri porcije pasulja. Kada sam nastavila s pješacenjem, potrudila sam se osloboditi sav gas. Kada sam stigla, moj muž je bio radostan što me vidi i veselo je rekao:
– Draga, imam iznenadenje za veceru!
-Zatim mi je stavio povez preko ociju i odveo me do stolice za stol gdje je vecera. Sjela sam i baš kad je htio skinuti povez, zazvonio je telefon. Natjerao me da mu obecam da necu dirati povez dok se ne vrati i otišao se javiti na telefon.
-Pasulj koji sam pojela je još uvijek radio i pritisak je postao nepodnošljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muž ne vrati, nagla se na jednu stranu i ‘pustila’ jedan. Ne samo da je bio glasan, nego je i smrdio kao kada kamion s dubretom, prolazeci pored pilane, pregazi tvora. Uzela sam salvetu s krila i žustro otpuhala smrad.
-Zatim sam se nagla na drugu stranu i odvalila još tri. Smrad je bio gori od kuhanja kupusa. Naculivši uši na telefonski razgovor u susjednoj sobi, nastavila sam ovako da nižem narednih nekoliko minuta. Zadovoljstvo je bilo neopisivo.
-Kada je pozdravljanje preko telefona oznacilo kraj moje slobode, ucinila sam još nekoliko brzih kružnih pokreta salvetom da otpušem sve, vratila salvetu na krilo i uz osjecaj zadovoljstva i olakšanja, spustila ruke na krilo.
-Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguc izraz kada se moj muž vratio i ispricao što se tako dugo zadržao. Pitao me jesam li virila, a ja sam ga uvjerila da nisam.
U tom trenutku, skinuo mi je povez i dvanaest gostiju koji su sjedili za stolom u glas je uzviknulo:
– SRETAN ROÐENDAAAAN!
Pala sam u nesvijest

-Iduci tako, uz put sam …naišla na jednu malu krcmu iz koje se širio miris pasulja i ja jednostavno nisam mogla odoliti. Pošto sam imala pred sobom još kilometre i kilometre, pretpostavila sam da cu se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kuci.
-Ušla sam u krcmu i za cas posla sam “sredila” tri porcije pasulja. Kada sam nastavila s pješacenjem, potrudila sam se osloboditi sav gas. Kada sam stigla, moj muž je bio radostan što me vidi i veselo je rekao:
– Draga, imam iznenadenje za veceru!
-Zatim mi je stavio povez preko ociju i odveo me do stolice za stol gdje je vecera. Sjela sam i baš kad je htio skinuti povez, zazvonio je telefon. Natjerao me da mu obecam da necu dirati povez dok se ne vrati i otišao se javiti na telefon.
-Pasulj koji sam pojela je još uvijek radio i pritisak je postao nepodnošljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muž ne vrati, nagla se na jednu stranu i ‘pustila’ jedan. Ne samo da je bio glasan, nego je i smrdio kao kada kamion s dubretom, prolazeci pored pilane, pregazi tvora. Uzela sam salvetu s krila i žustro otpuhala smrad.
-Zatim sam se nagla na drugu stranu i odvalila još tri. Smrad je bio gori od kuhanja kupusa. Naculivši uši na telefonski razgovor u susjednoj sobi, nastavila sam ovako da nižem narednih nekoliko minuta. Zadovoljstvo je bilo neopisivo.
-Kada je pozdravljanje preko telefona oznacilo kraj moje slobode, ucinila sam još nekoliko brzih kružnih pokreta salvetom da otpušem sve, vratila salvetu na krilo i uz osjecaj zadovoljstva i olakšanja, spustila ruke na krilo.
-Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguc izraz kada se moj muž vratio i ispricao što se tako dugo zadržao. Pitao me jesam li virila, a ja sam ga uvjerila da nisam.
U tom trenutku, skinuo mi je povez i dvanaest gostiju koji su sjedili za stolom u glas je uzviknulo:
– SRETAN ROÐENDAAAAN!
Pala sam u nesvijest
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Kako je najlakše prepoznati koja je muška, a koja ženska pčela?
Daš im da jedu,ako je pojeo onda je muška,a ako je pojela onda je ženska.
Daš im da jedu,ako je pojeo onda je muška,a ako je pojela onda je ženska.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Maja
- Administrator

Drama Queen piše:

Kako bi "izgonio" dijete da si ženskoKad sam "izgonio" ta dva kamena iz bubrega, mislio sam da cu se onesvijestiti od bolova.
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Maja
- Administrator

- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Stvarno ne znam šta si čekao toliko da priđeš. Pola sata te gledam, smeškam se, ližem ivicu čaše ko Lesi, dodirujem kosu... Vidi momče, ja inače nisam u ovom fazonu, ali danas sam ja prazna mreža a ti Filipo Inzagi, ja danas ovuliram a pritom sam pala ispit i ovako pijana utehu tražim.
- Ne znam šta pričaš, ja sam samo hteo da te pitam gde je wc, epohalno mi se s*re.
- Ne znam šta pričaš, ja sam samo hteo da te pitam gde je wc, epohalno mi se s*re.
Samo sabura
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3949 times
- Been thanked: 2972 times
Mostarka A. M. (27) doživjela je najgoru noćnu moru u životu - uhvatila je supruga kako je vara sa rođenom majkom.
Naime, sigurna da je suprug vara, našla je privatnog detektiva da dokaže njegovu nevjeru. Žena je godinu dana primjećivala da muž često nije kod kuće i da dolazi veoma kasno. Stalno je pisao poruke na mobilnom telefonu, sakrivajući ga od ukućana i zaključavajući ga šifrom.
- Iako je često insistirao da idemo kod mojih, ništa nisam posumnjala. Mislila sam kako nije imao svojih roditelja, da mu godi njihova pažnja. Međutim, nikada nisam mogla da posumnjam da su on i moja majka u tajnoj vezi. Ja sam joj se posljednjih 9 mjeseci povjeravala da sumnjam da je nevjeran, na šta bi mi govorila da umišljam.
- Detektiv mi je donio fotografije i video na kojima su njih dvoje. Bili su u automobilu, na jednom skrovitom mestu u blizini Bišća polja. Ljubili su se i bili polugoli, rekla je A.M, prenosi kurir.rs.
Mlada Mostarka prekinula je svaki kontakt sa majkom i mužem. Navodno, ona i otac žive u stanu u kojem su živjeli njeni roditelji, a njena majka i muž u kući u kojoj je ona živjela sa mužem.

Naime, sigurna da je suprug vara, našla je privatnog detektiva da dokaže njegovu nevjeru. Žena je godinu dana primjećivala da muž često nije kod kuće i da dolazi veoma kasno. Stalno je pisao poruke na mobilnom telefonu, sakrivajući ga od ukućana i zaključavajući ga šifrom.
- Iako je često insistirao da idemo kod mojih, ništa nisam posumnjala. Mislila sam kako nije imao svojih roditelja, da mu godi njihova pažnja. Međutim, nikada nisam mogla da posumnjam da su on i moja majka u tajnoj vezi. Ja sam joj se posljednjih 9 mjeseci povjeravala da sumnjam da je nevjeran, na šta bi mi govorila da umišljam.
- Detektiv mi je donio fotografije i video na kojima su njih dvoje. Bili su u automobilu, na jednom skrovitom mestu u blizini Bišća polja. Ljubili su se i bili polugoli, rekla je A.M, prenosi kurir.rs.
Mlada Mostarka prekinula je svaki kontakt sa majkom i mužem. Navodno, ona i otac žive u stanu u kojem su živjeli njeni roditelji, a njena majka i muž u kući u kojoj je ona živjela sa mužem.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
Ja u Štuttgartu rekao crncu, onako iznerviran, "Pomeri se da prođem, u pizdu materinu više", a on meni "Nein pizda matelina". Ne može čovek više ni u Nemačkoj da opsuje kako treba.