Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Jao komsija burek, ova prokleta auta, zaista su cisto savrsenstvo, svaki detalj shtima,
Neznam dali si znao ko ih je dizajnirao od C W202, Mercedes SLK, Maybach, SIR i CLS, da ne nabrajam
paletu VW i peugeot modela....rodjeni Istambulac, Njemacki drzavljanin.....Murat Günak
"In dem Augenblick, in dem ein Mensch den Sinn und den
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
nisam znao da je to taj gospodin Murat disajnirao ali ako jeste onda je zbilja "maher",svaka cast...
ovog tvog gore sa slike Maybach-a sam gledao uzivo 2009 na Sajmu auta u Ff/m...neopisivo dobro izgleda,impoznatan je,mislim da mu ni jedno auto nije ravno,mora se uzivo vidjet,predobro-ali ih vise ne proizvode kod Mercedesa zbog neisplativosti,tako sam cuo...
A nije ni cudo burek da je auto mislim nedostizno...ali, pocetna cijena Maybacha 62S je 435.000 € i ide ka milionskoj sumi.
Ali i pored toga bilo je prilicno puno insana koji su ga vozili, Amerikanci, Francuzi i Italijani, da Arape ne pominjem-
S klasa 320 cdi je perfektan auto, imao sam priliku voziti ga...ma sta da ti kazem, kao da si u avionu,
cijena mu je sa odlicnim austattungom 100.000 €, nakon dvije godine (rabljen) ca. 35-40 hiljada €....
"In dem Augenblick, in dem ein Mensch den Sinn und den
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
ako me pamcenje ne vara bio je to ovaj Maybach 57 s kojeg sma gledao..
nikad nisam vidio impozantnije i markantnije auto u zivotu..
S klasu nisam licno vozio ali sam se vozio njime,poseban je auto,kao u avionu sto ti rece..
i kad god pomislim da su sve ideje skoro istrosene,da su velika djela vec napisana i uradjena,da je skoro pa nemoguce nesto novo "izbaciti",desi se nesto ovako fenomenalno i savrseno..slike kazu sve..ovo je iznad perfekcije na svoj nacin
tko zna..,mozda i jeste za F1...ustvari,postavljeno je pitanje,da li ce ovako izgledati buducnost f1?!
citiram,
Sieht so die Zukunft der Formel 1 aus? Diese Studie hat Ferrari heute auf seiner Website präsentiert. Ein Monster-Bolide mit doppeltem Frontflügel und aggressivem Aussehen. Wie gefällt euch der Entwurf?