Gay u porodici, šta s njim/njom?

Sve o muževima, svekrvama, punicama, djeci.

Moderator: spacebound

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3734 times
Been thanked: 3460 times
Status: Offline

Re: Gay u porodici, šta s njim/njom?

Post by Naseef Mushroom » 10 Aug 2024, 18:15

Nora Ibsenova wrote: 10 Aug 2024, 18:04 Zato što postoje fem i butch gej žene.
Shvatite da nije do izgleda, nego žene vole pizdu a ne ćunu.

Nemam ništa protiv gej osoba, i realno mislim da je i njima puna kapa govora o njima samim.
Ono što se puno nakotilo u svijetu su ljudi sa psihičkim problemima, krizama identiteta, egzistencijalnim krizama, itd, koje doktori ustvaru filuju klimanjem glave i hormonima, jer je daleko teže ustvarit izliječit psihičke bolesti koji se zovu poremećaji ličnosti, nego uzeti procenat od farmaceutske industrije za razne hormone kojima ih trpaju.

Došo je zadnji vakat, sigurno, i gej ljudi se već uveliko ograđuju od ovih psihičkih bolesnika koji ne znaju ko su, šta su, koga vole, kako vole, itd.
Pa i ova ima pizdu, i to bukvalno

Image

Pa ne bi ijednom heterom muškarcu palo na pamet da izađe sa njim/njom/njam/njem/njum.

A što se tiče ovih što se ograđuju, takve tretiraju medija i LGBTQ isto kao homofobe i canceluju ih.
Isto kao što se cionisti ponašaju tako prema jevrejima koji su protiv genocida nad Palestincima ili BLM prema crncima koji ne ponavljaju svaku BLM glupost.

I po tom se vidi da nešto veće stoji iza LGBTQ, kada se više uvažavaju hetero osobe koji podržavaju bradate muškarce u haljinama nego homoseksualce koji samo žele svoja prava i ograđuju se od cirkusa.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia » 10 Aug 2024, 18:26

Izgleda da je trener od ove afganistanke shvatio neke stvari 😀
Image
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 97 times
Been thanked: 219 times

Post by Bosnia_Nord » 10 Aug 2024, 21:17

Ja nikada ne razumijem zašto ljudi koji javno otkriju da su gay promijene svoju čitavu ličnost.

Imaju drugačiji akcenat, počnu da se šminkaju, počne nositi haljine, ponaša se "kao žensko" itd. kakve veze to ima sa seksualnom orijentacijom pogotovo ako to do jučer nisi radio??

Gledam, Sam Altman i Peter Thiel su gay ali se ponašaju normalno a sa druge strane Sam Smith i sl. kompanija promijeni sve u vezi sebe. Je li se to čovjeku počne lučiti estrogen kada otkrije javno da je gay :D.

Post Reply

Return to “Brak & Porodica”