Lokalni izbori u BiH

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3974 times
Been thanked: 3659 times
Status: Online

Re: Lokalni izbori u BiH

Post by Naseef Mushroom » 10 Aug 2024, 16:25

bosnjakinja wrote: 10 Aug 2024, 15:53
Naseef Mushroom wrote: 10 Aug 2024, 15:28
Neće doživjeti preporod već će sve više glasača biti kao Masamune. Za mene najkorektniji i najrealniji forumaš što se tiče politike, na oba foruma.
Hvali Njihovu Stranku kod nekih stvari ali ih i kritikuje, hvali SDA kada treba, pogotovo za vrijeme rahmetli Sulejmana Tihića. Poštuje Tvrtka i tadašnji period Bošnjaka ali ne pljuje današnji mentalitet Bošnjaka, agnostik je ali nije islamofobičan. Zalaže se za građansku državu ali prihvata realnost da je Bosna i Hercegovina većinski muslimanska država, izjasnio je se Bosancem ali ne pljuje one koji su se izjasnili Bošnjacima i ne zove ih Mošnjoooocima ili Muslimanima, ponovio je više puta zašto je onda glasao za Komšića ali zašto danas smatra da je to danas štetno i to iznosi argumentovano (bez obzira što se ja sa njim ne slažem sa tim) bez ličnih uvreda poput Sejdo ili alkoholičar.

I kada takav neko kaže da ovaj put neće izaći na izbore ja mu vjerujem da je iskren (a takvih ima dosta u Bosni i Hercegovini koji tako misle) i to će popraviti SDA koji imaju veću i lojalniju glasačku bazu koji lakše prelaze preko nekih stvari.

Njihova stranka je izdala sve svoje ideale. Jedno je “morati” sa Čovićem i Dodikom jer nam je takvo uređenje da se sa njim mora ako si vlast a drugo je onako kao Forto biti jaranski sa njima kada su u istoj prostoriji i da pominju da su SDA nacionalisti i lopovi koji koji koče državu a HDZ i SNSD to očigledno nisu.
Nisu građani glasali za promjene da bi na kraju imali isto, samo da se sada neko iz te stranke grli sa njima umjesto nekog SDAovca i da samo pominju “Pa i SDA je isto to radila”.
Nisu ljudi glasali da SDA komšiji crkne krava već da njihovoj kravi bude bolje.
Drugim rijecima neizlazak na izbore ce da da pobjedu SDA? ako se to desi onda i zasluzujemo vlast koju dobijemo

Kako je Forto "jaranski" s njima`? pa sta treba ,da im jebe mater kada sjedu jedan pored drugog? sta oni rade sto SDA nije?
Pa svaka treća izjava Forte, Konakovića i Nikšića je “Pa zaboravljate da je i SDA to prije 4 godine radila”.

Mnogi se ne sjećaju, jer nije trajalo ni 24 sata od izbora jer je Schmidt ubrzo nametnuo promjene, ali na onom tamo forumu, koji je anti-SDAovski, koji su učinili sve da predstave Trojku kao da ih je dragi Bog sam poslao na naše prostore i koji ima nekoliko solidnih forumaša koji su vjerovali u promjene, je vladala opšta depresija kada su tek izašli rezultati izbora, gdje je jedan od komentara bio “Pa SDA je skoro osvojila broj glasova kao onda kada je Alija bio predsjednik” :D. gdje su tada neki slično pisali kao ti “Izgleda je narod zaslužio takvu vlast”.

Ako je tada uz svu propagandu i šuplju o promjenama SDA osvojila solidan broj glasova, šta misliš kako će biti naredne izbore kada su se većini građana ogadili izbori i gdje sve više građana prihvata onu “Izgleda da su svi isti”?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times
Status: Offline

Post by bosnjakinja » 10 Aug 2024, 17:21

Naseef Mushroom wrote: 10 Aug 2024, 16:25
bosnjakinja wrote: 10 Aug 2024, 15:53

Drugim rijecima neizlazak na izbore ce da da pobjedu SDA? ako se to desi onda i zasluzujemo vlast koju dobijemo

Kako je Forto "jaranski" s njima`? pa sta treba ,da im jebe mater kada sjedu jedan pored drugog? sta oni rade sto SDA nije?
Pa svaka treća izjava Forte, Konakovića i Nikšića je “Pa zaboravljate da je i SDA to prije 4 godine radila”.

Mnogi se ne sjećaju, jer nije trajalo ni 24 sata od izbora jer je Schmidt ubrzo nametnuo promjene, ali na onom tamo forumu, koji je anti-SDAovski, koji su učinili sve da predstave Trojku kao da ih je dragi Bog sam poslao na naše prostore i koji ima nekoliko solidnih forumaša koji su vjerovali u promjene, je vladala opšta depresija kada su tek izašli rezultati izbora, gdje je jedan od komentara bio “Pa SDA je skoro osvojila broj glasova kao onda kada je Alija bio predsjednik” :D. gdje su tada neki slično pisali kao ti “Izgleda je narod zaslužio takvu vlast”.

Ako je tada uz svu propagandu i šuplju o promjenama SDA osvojila solidan broj glasova, šta misliš kako će biti naredne izbore kada su se većini građana ogadili izbori i gdje sve više građana prihvata onu “Izgleda da su svi isti”?
Ja sam glasala za Bakira Izetbegovica kada je pobijedio Becirovic,bila sam vala hard core SDA do nakon izbora nekada,ako SDA se vrati zasluzilii smo nema druge :ok

ps: Ali nije to toliko do ideologije koliko do toga da SDA drzi sve,sto mozda trojka uspije ukloniti

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 10 Aug 2024, 17:45

bosnjakinja wrote: 10 Aug 2024, 17:21
Naseef Mushroom wrote: 10 Aug 2024, 16:25

Ja sam glasala za Bakira Izetbegovica kada je pobijedio Becirovic,bila sam vala hard core SDA do nakon izbora nekada,ako SDA se vrati zasluzilii smo nema druge :ok
SDA je imala šansu da nešto učini da pridobije glasače kada su mogli prepustiti poziciju predsjednka Šemsudinu Mehmedoviću (pa i da je Bakiru fotelja toliko draga, mogao je djelovati iz sjene dok se Mehmedović predstavlja kao vođa), čak je i meni kao SDA glasaču muka od monotonije kada vidim da na 5 glavnih fotelja i dalje sjede Bakir, Džaferović, Genjac, Softić i Osmanović.

Ali Trojka to nije znala iskoristiti, bolje rečeno nisu htjeli jer su gladni kao svi balkanski političari.

Podsjećaju me na Bidena protiv Trumpa. Šta god da je radio Trump što je negativno, ponašanje Bidena samo je povećavalo šanse da Trump pobijedi a da Trump ništa nije trebao uraditi, do te mjere da su najveći anti-Trumpovci i demokrate paničili i lagano se pripremali na poraz.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.

fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 54 times
Been thanked: 244 times

Post by fruit » 10 Aug 2024, 17:59

Meni se čini da je SDA,najveći pobjednik na zadnjim izborima.Siguran sam da ce se broj glasova povećati.
Sto se tiče Bakira davno mu je bilo vrijeme da ode,ali on nije Alija i nema taj osjeçaj odgovornosti.Ne vidim nikoga u SDA ko bi m0gao preizeti stranku jer su svi beskičmenjaci,ali to nema veze sa lokalnim izborima,na kojima prognoziram.veliku pobjedu SDA.
Volio.bih.da u TUZLI pobijedi Zoran Jovanović,kandidat SDA za gradonacelnika Tuzle.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 11 Aug 2024, 13:02

fruit wrote: 10 Aug 2024, 17:59 Meni se čini da je SDA,najveći pobjednik na zadnjim izborima.Siguran sam da ce se broj glasova povećati.
Sto se tiče Bakira davno mu je bilo vrijeme da ode,ali on nije Alija i nema taj osjeçaj odgovornosti.Ne vidim nikoga u SDA ko bi m0gao preizeti stranku jer su svi beskičmenjaci,ali to nema veze sa lokalnim izborima,na kojima prognoziram.veliku pobjedu SDA.
Volio.bih.da u TUZLI pobijedi Zoran Jovanović,kandidat SDA za gradonacelnika Tuzle.
Zelje su jedno fakti drugo

SDA velika pobjeda? nema sanse ,zapravo nemoj da vjerujes toliko fb i internet komentarima jer sda ulaze puno u botove,uzivo kad pricas narodu je SDA itekako mrska,kao da nisu jos povezali da SDA nije uopste vlast

Npr Denisa i BAKIRA kad poredis narod itekako puno vise podrzava Denisa, i to se osjeti i opiljivo je uzivo kad pricas s ljudima

SDA bi cak izgubila da Bakir ode, jer steta je napravljena a ono sto drzi ih ovoliko jakim je to sto zapravo dobar dio glasaca u Bakiru vidi sina Alijinog,kad to ode SDA GUBI onaj luksuz o kojem Nazif prica, sto znaci dobar dio glasaca vise nece vidjeti razlog da glasa za nih vec ce gledat ko je najbolji. Dakle nije Bakiru toliko stalo da bude na vlasti, ima on para i svega..a i godina da pozeli mirovati

radi se o tome da znaju da on zapravo vise donosi.

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 11 Aug 2024, 13:13

SDA cak i nema neku personu koja je omiljena za koju bi narod masovno pohrlio glasat,oni su toliko sjebali svoj imidz da ih zaista jos jedino drzi to sto se veze za Izetbegovice(i koliko god mnogi od nas mrzili Izetbegovice postoji dobar dio bosnjaka medju starijima koji ih vise za rat, BIH ,Aliju, patriotizam)

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25461 times
Been thanked: 25967 times

Post by ironman » 11 Aug 2024, 13:18

Mozda tema o tome?
Recimo ," imal harizmaticnih likova koji vole BiH u BH politici izvan trojke".
dream of spring...

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2704 times
Been thanked: 8386 times

Post by Duminjo » 11 Aug 2024, 13:25

bosnjakinja wrote: 11 Aug 2024, 13:13 SDA cak i nema neku personu koja je omiljena za koju bi narod masovno pohrlio glasat,oni su toliko sjebali svoj imidz da ih zaista jos jedino drzi to sto se veze za Izetbegovice(i koliko god mnogi od nas mrzili Izetbegovice postoji dobar dio bosnjaka medju starijima koji ih vise za rat, BIH ,Aliju, patriotizam)
Kolko god SDA nema takvih, toliko je trojka usrala nakon zadnjih opstih izbora da su se ljudima ogadili više nego sva SDA za 30 godina.
Ja sam bio medju glasnijima koji je govorio "Samo da nije SDA" a sada, kada vidim šta trojka radi, govorim "lijepa SDA".

I mnogo nas je takvih ili slicnih koji su razocarani jer je trojka trebala biti neka promjena na bolje. Prevladavaju komentari kako je ova vlast gora cak i od SDA a to je prije 3-4 godine bilo teško i zamisliti.
Hej, ima neko gori od SDA.. meni da je ko prico, ufatili bismo se za vratove.

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 11 Aug 2024, 13:30

Duminjo wrote: 11 Aug 2024, 13:25
bosnjakinja wrote: 11 Aug 2024, 13:13 SDA cak i nema neku personu koja je omiljena za koju bi narod masovno pohrlio glasat,oni su toliko sjebali svoj imidz da ih zaista jos jedino drzi to sto se veze za Izetbegovice(i koliko god mnogi od nas mrzili Izetbegovice postoji dobar dio bosnjaka medju starijima koji ih vise za rat, BIH ,Aliju, patriotizam)
Kolko god SDA nema takvih, toliko je trojka usrala nakon zadnjih opstih izbora da su se ljudima ogadili više nego sva SDA za 30 godina.
Ja sam bio medju glasnijima koji je govorio "Samo da nije SDA" a sada, kada vidim šta trojka radi, govorim "lijepa SDA".

I mnogo nas je takvih ili slicnih koji su razocarani jer je trojka trebala biti neka promjena na bolje. Prevladavaju komentari kako je ova vlast gora cak i od SDA a to je prije 3-4 godine bilo teško i zamisliti.
Ja smatram da ako je SDA dobila 30 godina i ovi zasluzuju vise od jednog mandata

Opce je poznato da prvi mandat nema toliko promjena ,ako je nova voast

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 11 Aug 2024, 13:44

bosnjakinja wrote: 11 Aug 2024, 13:30

Ja smatram da ako je SDA dobila 30 godina i ovi zasluzuju vise od jednog mandata

Ne radi se o tome da je SDA dobila 30 godina šansu već se radi o tome da je takva politika dobila šansu 30 godina.
Ako se Trojka isto ponaša kao i SDA to mnogi glasači koji su glasali protiv takve politike ne gledaju kao “30 godina SDA, 4 godine Trojke” već gledaju kao “34 godine takve politike”.

Evo ja prvi kao SDA glasač sam realan i ne tvrdim da će rezultat politike Trojke dovesti do toga da će mnogi građani postati strastveni SDA simpatizeri i da će vladati euforija kao početkom 90-ih kada je stranka osnovana, ali će mnogima ogaditi politiku i alternativu pa da neće izaći na izbore, i tu će ih SDA dobiti.

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 11 Aug 2024, 14:07

Naseef Mushroom wrote: 11 Aug 2024, 13:44

Ne radi se o tome da je SDA dobila 30 godina šansu već se radi o tome da je takva politika dobila šansu 30 godina.
Ako se Trojka isto ponaša kao i SDA to mnogi glasači koji su glasali protiv takve politike ne gledaju kao “30 godina SDA, 4 godine Trojke” već gledaju kao “34 godine takve politike”.

Evo ja prvi kao SDA glasač sam realan i ne tvrdim da će rezultat politike Trojke dovesti do toga da će mnogi građani postati strastveni SDA simpatizeri i da će vladati euforija kao početkom 90-ih kada je stranka osnovana, ali će mnogima ogaditi politiku i alternativu pa da neće izaći na izbore, i tu će ih SDA dobiti.
Mislim da je trojka dobila malo pomoci prosle izbore,, a da ce ove izbore dobiti vise glasova. Ja sam ti rekla,prosle izbore sam glasala za Bakira.U mojoj porodici su svi SDA gotovo,evo otac sad kad vidi Bakira na tv-u kaze "bo ti mater svoju" :haha znam isto tako par ljudi,vjernika prakticara, koji ce sada glasati za trojku.

nije trojka toliko strasna koliko se cita na netu klixu facebooku,kazem ti to ne odaje bas realno stanje

ali opet vidjet cemo :D

jedno je jasno ,ako zapad zeli trojku ona ce tu ostati :oo

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 11 Aug 2024, 14:07

Ja smatram da oni, poslije 4 godine vladavine, ne bi trebali uopste biti na slobodi.
Ako cemo po zaslugama

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 11 Aug 2024, 14:10

Duminjo wrote: 11 Aug 2024, 14:07

Ja smatram da oni, poslije 4 godine vladavine, ne bi trebali uopste biti na slobodi.
Ako cemo po zaslugama
sta su to bogati uradili ,i kakvu bi onda kaznu dao sda

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 11 Aug 2024, 14:28

bosnjakinja wrote: 11 Aug 2024, 14:07
Naseef Mushroom wrote: 11 Aug 2024, 13:44

Mislim da je trojka dobila malo pomoci prosle izbore,, a da ce ove izbore dobiti vise glasova. Ja sam ti rekla,prosle izbore sam glasala za Bakira.U mojoj porodici su svi SDA gotovo,evo otac sad kad vidi Bakira na tv-u kaze "bo ti mater svoju" :haha znam isto tako par ljudi,vjernika prakticara, koji ce sada glasati za trojku.

nije trojka toliko strasna koliko se cita na netu klixu facebooku,kazem ti to ne odaje bas realno stanje

ali opet vidjet cemo :D

jedno je jasno ,ako zapad zeli trojku ona ce tu ostati :oo
Zadnja rečenica je ključna jer je tako Trojka i dobila izbore. Da je Trojka demokratski uništila SDA na izborima, ne bi niko ni pominjao Schmidtove izmjene ustava jer bi onda ta diskusija bila suvišna kao diskusija da li je fudbalski sudija oštetio San Marino u utakmici protiv Brazila.

Ja Trojku ne gledam uopšte kao skup stranaka koje su poštene/nepoštene, alternativu, promjene ili stranke koje će svojim potezima pridobiti ili odbiti glasače već kao na projekat koji će osigurati HDZu da drži monopol nad entitetom Federacija (Srbi ionako drže monopol nad drugim entitetom i zbog toga Schmidta i ne interesuje šta se tamo dešava).
Kada se taj cilj ostvari i visokorangirani u Trojci to dobro naplate, onda će Schmidtu/OHRu biti svejedno ko će vladati, SDA, NiP ili Stranka penzionera i da li će izbori biti pošteni.

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 11 Aug 2024, 14:30

bosnjakinja wrote: 11 Aug 2024, 14:10
Duminjo wrote: 11 Aug 2024, 14:07

Ako cemo po zaslugama
Rade skoro sve isto sto je SDA radila 20 i kusur godina samo su usavršili igricu i rade to na vecem levelu, bahato i bez ustezanja.
Dodaj nacin dolaska na vlast kada su dali guzice Covicu pa i danas svi gradjani BiH placaju racun toga nacina dolaska na vlast i danas Covicu jedva vire iz guzice a sav racun ce opet olatiti ostali gradjani.

Medjutim, dzaba je to sve govoriti jer vi trojkaši to sve vec od pocetka znate. I vi ste sebi uzeli za pravo da nekome bezobrazno i bahato govorite kako danas nije Nedjelja vec srijeda.
Kad vam neko kaze da je Nedjelja, vrištite aj mudzahedin, hocete serijat, islamska republika...

I za svo to vrijeme takvog vrištanja, Nikšic (koji je osvojio manje glasova nego nacelnik Kalesije) skupa sa Pedjom i Konakovicem vam iza ledja plaze jezike i rugaju "vidi levata i ovaca, majko mila, jel ovo moguce".

Nema cistije definicije jedne ovce od glasaca trojke kada se pogleda u ogledalo.

To opet ne znaci uopste da je SDA dobra opcija. Da bog sacuva.. loši su samo tako.
Pitanje je postoji li opet neka treca, dodatna opcija koja bi mogla uci u borbu sa ove dvije struje. Obzirom da takva opcija ne postoji, a ponajviše zato što su gradjani BiH politicki nepismeni i lahko potkupljivi ili ucijenjeni, doci ce vjerovatno do biranja one malo manje slabe opcije.

Kad tu dodas Efendica i Ogresevica tj Stranku za BiH i NES, koji su se priklonuki više SDA a udaljili od trojke, sudbina trojke je ocigledna.
Raspad sistema

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 11 Aug 2024, 15:14

Duminjo wrote: 11 Aug 2024, 14:30
bosnjakinja wrote: 11 Aug 2024, 14:10

Rade skoro sve isto sto je SDA radila 20 i kusur godina samo su usavršili igricu i rade to na vecem levelu, bahato i bez ustezanja.
Dodaj nacin dolaska na vlast kada su dali guzice Covicu pa i danas svi gradjani BiH placaju racun toga nacina dolaska na vlast i danas Covicu jedva vire iz guzice a sav racun ce opet olatiti ostali gradjani.

Medjutim, dzaba je to sve govoriti jer vi trojkaši to sve vec od pocetka znate. I vi ste sebi uzeli za pravo da nekome bezobrazno i bahato govorite kako danas nije Nedjelja vec srijeda.
Kad vam neko kaze da je Nedjelja, vrištite aj mudzahedin, hocete serijat, islamska republika...

I za svo to vrijeme takvog vrištanja, Nikšic (koji je osvojio manje glasova nego nacelnik Kalesije) skupa sa Pedjom i Konakovicem vam iza ledja plaze jezike i rugaju "vidi levata i ovaca, majko mila, jel ovo moguce".

Nema cistije definicije jedne ovce od glasaca trojke kada se pogleda u ogledalo.

To opet ne znaci uopste da je SDA dobra opcija. Da bog sacuva.. loši su samo tako.
Pitanje je postoji li opet neka treca, dodatna opcija koja bi mogla uci u borbu sa ove dvije struje. Obzirom da takva opcija ne postoji, a ponajviše zato što su gradjani BiH politicki nepismeni i lahko potkupljivi ili ucijenjeni, doci ce vjerovatno do biranja one malo manje slabe opcije.

Kad tu dodas Efendica i Ogresevica tj Stranku za BiH i NES, koji su se priklonuki više SDA a udaljili od trojke, sudbina trojke je ocigledna.
Raspad sistema
Jesmo nepismeni ali ne toliko

A evo taj famozni EFENDIC je prosle lokalne izbore jedva pobijedio trojkinog kandidata,to je covjek koji je ranije znao dobiti po 70% glasova u N.G

niste bas toliko nedodirljivi koliko mislite, i narod se jednostavno zasitio vas,nisu ni drugi bolji ali vas je dosta

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1216 times
Been thanked: 3853 times

Post by Laser » 11 Aug 2024, 15:20

Zna se, SDA.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 11 Aug 2024, 15:33

bosnjakinja wrote: 11 Aug 2024, 15:14
Duminjo wrote: 11 Aug 2024, 14:30

Raspad sistema

A evo taj famozni EFENDIC je prosle lokalne izbore jedva pobijedio trojkinog kandidata,to je covjek koji je ranije znao dobiti po 70% glasova u N.G

niste bas toliko nedodirljivi koliko mislite, i narod se jednostavno zasitio vas,nisu ni drugi bolji ali vas je dosta
Nije frka uzet' vlast, pogotovo ovako kako ju je trojka otela.
I na zadnjim lokalnim izborima je bukvalno bila otimacina, demokratija ko na koridama, Ho-ruk, vidi mu glave i na prepad.
Taj Efendic se opet uspio odbraniti od takve politike i u takvim momentima kada je trojka bukvalno dostigla svoj vrhunac jer takva politika moze da dobije glasove u tom jednom momentu i nikad više ih toliko nece dobiti.

Efendica ne moze skinuti ni NATO.

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by bosnjakinja » 11 Aug 2024, 15:55

Duminjo wrote: 11 Aug 2024, 15:33
bosnjakinja wrote: 11 Aug 2024, 15:14

I na zadnjim lokalnim izborima je bukvalno bila otimacina, demokratija ko na koridama, Ho-ruk, vidi mu glave i na prepad.
Taj Efendic se opet uspio odbraniti od takve politike i u takvim momentima kada je trojka bukvalno dostigla svoj vrhunac jer takva politika moze da dobije glasove u tom jednom momentu i nikad više ih toliko nece dobiti.

Ludilo😂 dakle ako nije za sda pnda je otimacina, a kako je otimacina, jel to neko drzi noz i kaze glasaj za sdp?

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 11 Aug 2024, 16:08

bosnjakinja wrote: 11 Aug 2024, 15:55
Duminjo wrote: 11 Aug 2024, 15:33

Ludilo😂 dakle ako nije za sda pnda je otimacina, a kako je otimacina, jel to neko drzi noz i kaze glasaj za sdp?
Evo ovaj tvoj komentar je egzaktan primjer one bahatosti sto navedoh gore.

Crno na bijelo, silom visokog predstavnika bukvalno postavljena i nametnuta vlast. I ti sad ovo gore pišeš i pokusavaš raspravljati o tome.
Vrijedjas me kao sugovornika smatrajuci me ovcom.

Iz navedenih razloga, svaka rasprava sa tobom je gubljenje vremena a iskreno, osjecao bih se malo i glupo kada bih o ovome ozbiljno raspravljao.

Selam

Post Reply

Return to “Politika u BiH”