B: Bosna i Hercegovina, Belgija, Izrael, Vels, Kipar, Andora
Re: B: Bosna i Hercegovina, Belgija, Izrael, Vels, Kipar, An
kako neće ako ne uspije nikom ništa krvi je sušić ako uspije opet dobro...a ko što sam reka i ždrijeb je povoljniji...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- Status: Offline
Dijelimo mišljenje. Mi smo realno gledano mnogo bolji od svih protivnika, sem Belgije, je l'. Onda kući imamo tri tekme, Vels, Andora i Izrael i tu ako budemo svoji, tri boda ne smiju doći u pitanje. Imamo onda i Andoru u gostima, Andoru na kojoj trebamo popravljati gol razliku i gostovanje Belgiji, gdje bi eto smjeli kiksati.Salahuddin wrote:Pa eto, neka vrisnemo od Belgije, ne vidim da ostale ne mozemo pobijediti. Treba nam i malo srece, naravno.greeneyes wrote:Kako će nasljednik imati bolju poziciju kad mora pobjediti u 5 od 6 utakmica? ko god dodje nema predaje, trebaju dati 101% od sebe da se izbori EP.

Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Takodjer, nadam se da ćemo prije svega odraditi ono što mi moramo, a onda i da će nam rezultati drugih protivnika ići na ruku. Trebat' će nam dosta i znanja i sreće. 

Samo sabura
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 2907 times
jesmolito vec drugi na tabeli......Salahuddin wrote:Ma i ja ipak mislim da cemo se nekako progurati.greeneyes wrote:Dijelimo mišljenje. Mi smo realno gledano mnogo bolji od svih protivnika, sem Belgije, je l'. Onda kući imamo tri tekme, Vels, Andora i Izrael i tu ako budemo svoji, tri boda ne smiju doći u pitanje. Imamo onda i Andoru u gostima, Andoru na kojoj trebamo popravljati gol razliku i gostovanje Belgiji, gdje bi eto smjeli kiksati.Salahuddin wrote:Pa eto, neka vrisnemo od Belgije, ne vidim da ostale ne mozemo pobijediti. Treba nam i malo srece, naravno.greeneyes wrote:Kako će nasljednik imati bolju poziciju kad mora pobjediti u 5 od 6 utakmica? ko god dodje nema predaje, trebaju dati 101% od sebe da se izbori EP.

..sto je rec moral.....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9245 times
- Been thanked: 10979 times
Zaboravio si da idemo i na Kipar.greeneyes wrote:Dijelimo mišljenje. Mi smo realno gledano mnogo bolji od svih protivnika, sem Belgije, je l'. Onda kući imamo tri tekme, Vels, Andora i Izrael i tu ako budemo svoji, tri boda ne smiju doći u pitanje. Imamo onda i Andoru u gostima, Andoru na kojoj trebamo popravljati gol razliku i gostovanje Belgiji, gdje bi eto smjeli kiksati.Salahuddin wrote:Pa eto, neka vrisnemo od Belgije, ne vidim da ostale ne mozemo pobijediti. Treba nam i malo srece, naravno.greeneyes wrote:Kako će nasljednik imati bolju poziciju kad mora pobjediti u 5 od 6 utakmica? ko god dodje nema predaje, trebaju dati 101% od sebe da se izbori EP.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Vraćao se Mujo vozom iz Haife,s utakmice Izrael-BiH,pa izašao na sarajevskoj stanici sav krvav.Uplašila se Fata kad ga je vidjela onako krvave glave pa pitala jel' se to mlatio s kim na utakmici. "Ma jok,nego virio nekakav ekser u kupeu,taman mamumumjebem meni iza glave, i kako voz tandrkne,tako meni glava o taj ekser!" "Čuj ekser?" začudila se Fata."Pa što nisi s nekim zamjenio mjesto?" "Eh,misliš da nisam o tome razmišljao?"nemoćno Mujo slegnuo ramenima. "Ali cijelim putem prazan kupe!"
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
dobar 

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Na desetine prijavljenih stručnjaka za upražnjeno mjesto selektora BiH.
Kriza posla ili...?
Kriza posla ili...?
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 2907 times
http://www.avaz.ba/clanak/148324/halilh ... liona-euraKOMESAR wrote:Na desetine prijavljenih stručnjaka za upražnjeno mjesto selektora BiH.
Kriza posla ili...?
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
[img]http://www.gifsforum.com/images/gif/you%20mad/grand/you_mad_dancing_gif.gif[/img]
Da vidimo kako će ovo izgledati....

Baždarević danas u Sarajevu, sutra sastanak sa trenerima PL
Piše: A. Beganović
Selkstor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mehmed Baždarević, danas će doputovati u Sarajevo, a već sutra će sa trenerima premijerligaških klubova održati radni sastanak.
"Danas sam u Sarajevu, a već sutra se okrećem novim radnim obavezama", kratko nam je rekao Baždarević, koji je proteklih sedmica zajedno sa svojim pomoćnicima prisustvovao velikom broju utakmica klubova u kojima igraju naš internacionalci.
Sastanku sa trenerima premijerligaških klubova prisustvovat će i selektori mlade, juniorske i olimpijske reprezentacije BiH, Darko Nestorović, Toni Karačić i Mirza Varešanović, te predsjednik NS/FS BiH Elvedin Begić, generalni sekretar Jasmin Baković, tehnički direktor Denijal Pirić i rukovodilac Centra za edukaciju Munir Talović.
„Sutrašnji sastanak je slijed strateškog plana koji je usvojio IO NS/FS BiH, a jedna od krucijalnih stavki je korelacija struke, tehničkog sektora i najstručnijih klupskih trenera BH Telecom Premijer lige BiH. Cilj nam je da uspostavimo kvalitetnu komunikaciju u dva pravca. Selektori naših selekcija stoje na stručnoj usluzi trenerima klubova od kojih se očekuje trasparentna, kvalitetna i poštena preporuka kandidata za reprezentativne selekcije, a sve u cilju što veće afirmacije fudbala, fudbalskih kadrova i selekcija u BiH“, rekao je tehnički direktora Saveza Denijal Pirić za službenu stranicu Fudbalskog saveza BiH.

Baždarević danas u Sarajevu, sutra sastanak sa trenerima PL
Piše: A. Beganović
Selkstor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mehmed Baždarević, danas će doputovati u Sarajevo, a već sutra će sa trenerima premijerligaških klubova održati radni sastanak.
"Danas sam u Sarajevu, a već sutra se okrećem novim radnim obavezama", kratko nam je rekao Baždarević, koji je proteklih sedmica zajedno sa svojim pomoćnicima prisustvovao velikom broju utakmica klubova u kojima igraju naš internacionalci.
Sastanku sa trenerima premijerligaških klubova prisustvovat će i selektori mlade, juniorske i olimpijske reprezentacije BiH, Darko Nestorović, Toni Karačić i Mirza Varešanović, te predsjednik NS/FS BiH Elvedin Begić, generalni sekretar Jasmin Baković, tehnički direktor Denijal Pirić i rukovodilac Centra za edukaciju Munir Talović.
„Sutrašnji sastanak je slijed strateškog plana koji je usvojio IO NS/FS BiH, a jedna od krucijalnih stavki je korelacija struke, tehničkog sektora i najstručnijih klupskih trenera BH Telecom Premijer lige BiH. Cilj nam je da uspostavimo kvalitetnu komunikaciju u dva pravca. Selektori naših selekcija stoje na stručnoj usluzi trenerima klubova od kojih se očekuje trasparentna, kvalitetna i poštena preporuka kandidata za reprezentativne selekcije, a sve u cilju što veće afirmacije fudbala, fudbalskih kadrova i selekcija u BiH“, rekao je tehnički direktora Saveza Denijal Pirić za službenu stranicu Fudbalskog saveza BiH.
Habibti, ya nour el - ain... 

- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Meni nije jasno kako će pratiti Vrančića, a momak ne može da se izbori u prvih 11 u Padebornu ??

Snimati ih na klupi kao i većinu reprezentacije 

Dobra stvar...
Selektor BiH za SportSport.ba
Baždarević potvrdio: Spahić ostaje u reprezentaciji BiH!
Piše: A. Pašić
Emir Spahić, iskusni defanzivac Bayer Leverkusena, bit će na raspolaganju selektoru bh. reprezentacije za predstojeće utakmice sa Andorom i Austrijom.
Ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i selektor Mehmed Baždarević, koji je istakao da će Emir Spahić trenirati s ostatkom momčadi u utorak na treningu u Zenici.
"Sretan sam što će Spahić i dalje biti član reprezentacije i to je velika stvar za nas. On je od mene dobio autorizaciju da sutra završi privatne probleme koje ima, a onda će već u utorak biti na treningu sa ostalim saigračima", kazao je Baždarević za SportSport.ba.
Povratak Spahića svakako će biti velika stvar za naš nacionalni tim, a da je Spahić trenutno u odličnoj formi potvrđuju njegovi ovosezonski nastupi u Ligi prvaka, ali i u njemačkom prvenstvu.
Emir Spahić, iskusni defanzivac Bayer Leverkusena, bit će na raspolaganju selektoru bh. reprezentacije za predstojeće utakmice sa Andorom i Austrijom.
Ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i selektor Mehmed Baždarević, koji je istakao da će Emir Spahić trenirati s ostatkom momčadi u utorak na treningu u Zenici.
"Sretan sam što će Spahić i dalje biti član reprezentacije i to je velika stvar za nas. On je od mene dobio autorizaciju da sutra završi privatne probleme koje ima, a onda će već u utorak biti na treningu sa ostalim saigračima", kazao je Baždarević za SportSport.ba.
Povratak Spahića svakako će biti velika stvar za naš nacionalni tim, a da je Spahić trenutno u odličnoj formi potvrđuju njegovi ovosezonski nastupi u Ligi prvaka, ali i u njemačkom prvenstvu.

..igra vrhunski 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Eto, sad bi mogli prikupiti tri boda 

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Komotno je Sušić mogao ostati.storm wrote:Dobra stvar...
Jedino ako Meša nema neku viziju.
Pa vidiš da ti zabija cipar....a spaho dominira u ligi prvaka.... i ne treba biti neki vizionar....igraju najbolji, a ne mladi, podobni i slično ....
najviše me nerviraju kod nas neka silovanja s promjenama .... eto ode safet, ništa ne smije biti kako je bilo....nije bio spahić kod njega problem...
najviše me nerviraju kod nas neka silovanja s promjenama .... eto ode safet, ništa ne smije biti kako je bilo....nije bio spahić kod njega problem...

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Realno, pored odbrane, problem je i napad.
Džeko i Vedo se poprilično istrošiše. Mi tu sad za istaći, imamo Pjanića i Bešića.
Naravno, ne zaboraviti na Kolašinca, ako bude u onoj formi kao prije povrede.
Vrhunski korpulentni obrambeni igrač.
Džeko i Vedo se poprilično istrošiše. Mi tu sad za istaći, imamo Pjanića i Bešića.
Naravno, ne zaboraviti na Kolašinca, ako bude u onoj formi kao prije povrede.
Vrhunski korpulentni obrambeni igrač.