Moderator: VIP
Pa ovo i jest dijaspora. Lik otisao osamdesetih u njemacku, kupio stan ili kucu, ne znam, uglavnom otplaceno je. Kupio stan u Turskoj, vozi skupo auto a kad treba u BiH smara ljude za besplatan smjestaj. Pa hebo te kakva je to psiha. Ove godine svi ga odbili, gore u razgovoru sto sam stavila odbijen je od osobe s kojom pisem i jos TROJE za koje ona zna da ih je pitao.
Taj je posebna sortaNaseef Mushroom wrote: 12 Aug 2024, 16:02 Priča mi žena od rođaka, došao neki momak iz Njemačke i izašao sa starom rajom sa kojima je odrastao, taj rođak i još jedan momak. Nakon određenog vremena ovaj iz Njemačke im kaže da mora nešto da obavi na pola sata i nestane. Jedan od dvojice krenuo do trgovine da kupi cigare i vidi ga kako jede ćevape sam, ovaj nije mogao odoliti i javi mu se “A tu si jarane”
Ovaj kad ga je vidio uzme tanjir na kojem je par ćevapa ostalo i kaže mu “de počasti se”![]()
Nije on skrt nego je ciganMaja wrote: 12 Aug 2024, 15:49Pa ovo i jest dijaspora. Lik otisao osamdesetih u njemacku, kupio stan ili kucu, ne znam, uglavnom otplaceno je. Kupio stan u Turskoj, vozi skupo auto a kad treba u BiH smara ljude za besplatan smjestaj. Pa hebo te kakva je to psiha. Ove godine svi ga odbili, gore u razgovoru sto sam stavila odbijen je od osobe s kojom pisem i jos TROJE za koje ona zna da ih je pitao.
Hahah to su oni jos ko djeca iza coska i sam satare cokoladu ,smoki sta vec nikad se ne promjene ,ponudis ga da zapali uzme sa meraakom poslije hladno uzima kutiju i slovenski sam zapali ja opet ponudim uzima haha ,kad treba platit ceska se ja kazem konobaru da platim on prsticem kao de ja cu neka reko ti drugi put ipravi onaj stekerski smijesak i naravno drugi put isto cacka mobitel da bude sporiji kad konobar kaze mogu li naplatiti i opet prsticem i kasni kao nije cuo registrovo konobara od mobitela i opet stekerski smjesak i od srece pali cigaru i prebacuje nogu preko nogeNaseef Mushroom wrote: 12 Aug 2024, 16:02 Priča mi žena od rođaka, došao neki momak iz Njemačke i izašao sa starom rajom sa kojima je odrastao, taj rođak i još jedan momak. Nakon određenog vremena ovaj iz Njemačke im kaže da mora nešto da obavi na pola sata i nestane. Jedan od dvojice krenuo do trgovine da kupi cigare i vidi ga kako jede ćevape sam, ovaj nije mogao odoliti i javi mu se “A tu si jarane”
Ovaj kad ga je vidio uzme tanjir na kojem je par ćevapa ostalo i kaže mu “de počasti se”![]()
Što je najžalosnije, kaže mi rođakova žena da je bio prava raja i da niko od njih trojice nije gledao ko ima koliko, ako je ko od njih od roditelja dobio 5 maraka, sve su skupa djelili, ja ih se sjećam kako su skupa igrali fudbal i smijali se.Rum wrote: 13 Aug 2024, 11:18Hahah to su oni jos ko djeca iza coska i sam satare cokoladu ,smoki sta vec nikad se ne promjene ,ponudis ga da zapali uzme sa meraakom poslije hladno uzima kutiju i slovenski sam zapali ja opet ponudim uzima haha ,kad treba platit ceska se ja kazem konobaru da platim on prsticem kao de ja cu neka reko ti drugi put ipravi onaj stekerski smijesak i naravno drugi put isto cacka mobitel da bude sporiji kad konobar kaze mogu li naplatiti i opet prsticem i kasni kao nije cuo registrovo konobara od mobitela i opet stekerski smjesak i od srece pali cigaru i prebacuje nogu preko nogeNaseef Mushroom wrote: 12 Aug 2024, 16:02 Priča mi žena od rođaka, došao neki momak iz Njemačke i izašao sa starom rajom sa kojima je odrastao, taj rođak i još jedan momak. Nakon određenog vremena ovaj iz Njemačke im kaže da mora nešto da obavi na pola sata i nestane. Jedan od dvojice krenuo do trgovine da kupi cigare i vidi ga kako jede ćevape sam, ovaj nije mogao odoliti i javi mu se “A tu si jarane”
Tek kad covjek ima vidi se kakav je.Naseef Mushroom wrote: 13 Aug 2024, 13:33Što je najžalosnije, kaže mi rođakova žena da je bio prava raja i da niko od njih trojice nije gledao ko ima koliko, ako je ko od njih od roditelja dobio 5 maraka, sve su skupa djelili, ja ih se sjećam kako su skupa igrali fudbal i smijali se.Rum wrote: 13 Aug 2024, 11:18
Hahah to su oni jos ko djeca iza coska i sam satare cokoladu ,smoki sta vec nikad se ne promjene ,ponudis ga da zapali uzme sa meraakom poslije hladno uzima kutiju i slovenski sam zapali ja opet ponudim uzima haha ,kad treba platit ceska se ja kazem konobaru da platim on prsticem kao de ja cu neka reko ti drugi put ipravi onaj stekerski smijesak i naravno drugi put isto cacka mobitel da bude sporiji kad konobar kaze mogu li naplatiti i opet prsticem i kasni kao nije cuo registrovo konobara od mobitela i opet stekerski smjesak i od srece pali cigaru i prebacuje nogu preko noge
Drmni rakiju pa ja
Imas scap i priko ledja, stoLedena wrote: 13 Aug 2024, 13:59 Čast izuzecima, al najgori su ti kad odu gore pa ko da su osvojili Ameriku. Dođu vamo kur.e se a tamo ured nemaju sta jest.
Vadi onu iz zemlje