Nervira me...

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

immuno
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 12996 times
Been thanked: 13987 times
Status: Offline

Re: Nervira me...

Post by immuno »

Misa mu ja uvijek na pogresnoj strani.... Dok smo redovno isli nikog nismo nizasta zvali, opterecavali sjecam se jedne godine niti jednu kafu :sok nismo kod rodbine popili.... Godinama zvali sto kuci sto u kafanu , ono dogovorite se za termin :grana ovaj nece zbog ovog, onaj zbog onog.... Helem proslo, Stan prodali, kad odem, odem u hotel i pijem kafu s kim ja hocu npr sa Havanom :D.
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7846 times
Been thanked: 18539 times

Post by Maja »

Masamune wrote: 12 Aug 2024, 15:09
Maja wrote: 12 Aug 2024, 14:37 Al ima li ista gore od skrta insana :bua
Ima. Škrta dijaspora :D. :valja
Pa ovo i jest dijaspora. Lik otisao osamdesetih u njemacku, kupio stan ili kucu, ne znam, uglavnom otplaceno je. Kupio stan u Turskoj, vozi skupo auto a kad treba u BiH smara ljude za besplatan smjestaj. Pa hebo te kakva je to psiha. Ove godine svi ga odbili, gore u razgovoru sto sam stavila odbijen je od osobe s kojom pisem i jos TROJE za koje ona zna da ih je pitao.
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

Ustvari cetvero i peta ova osoba koja mi pise
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4013 times
Been thanked: 3683 times
Status: Online

Post by Naseef Mushroom »

Priča mi žena od rođaka, došao neki momak iz Njemačke i izašao sa starom rajom sa kojima je odrastao, taj rođak i još jedan momak. Nakon određenog vremena ovaj iz Njemačke im kaže da mora nešto da obavi na pola sata i nestane. Jedan od dvojice krenuo do trgovine da kupi cigare i vidi ga kako jede ćevape sam, ovaj nije mogao odoliti i javi mu se “A tu si jarane”
Ovaj kad ga je vidio uzme tanjir na kojem je par ćevapa ostalo i kaže mu “de počasti se” :grana
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25509 times
Been thanked: 26012 times

Post by ironman »

Skrtica uvijek bilo i bice.
Operativni sistem u glavi koji nikad nisam shvatio.
dream of spring...
immuno
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 12996 times
Been thanked: 13987 times

Post by immuno »

Ako ista mrzim su cicije i egoisti :bua
Ledena
Ange Ou Demon
Ange Ou Demon
Mood:
Has thanked: 1365 times
Been thanked: 4686 times

Post by Ledena »

Iz bliskog primjera kad gospodja ode na cevape i kad joj kaze neko povedi i djecu i ona kaze ne moraju oni jest sta i ja. :o
Znaci za kajsa vojnickog
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Nice
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 23777 times
Been thanked: 10298 times

Post by Nice »

Masamune wrote: 12 Aug 2024, 13:54
Morgen wrote: 12 Aug 2024, 13:43 🥹
Razumem tebe, al mi zao rodjaka sad
Ocigledno si mu jako drag
Pa jeste, ali on je na godišnjem. Ja nisam. On može i u 5 i u 7 i u 10 navečer. Ja ne mogu jbg i to treba shvatiti.
Zato uzmi godišnji kad vam oni dolaze :D.
Nice
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 23777 times
Been thanked: 10298 times

Post by Nice »

Naseef Mushroom wrote: 12 Aug 2024, 16:02 Priča mi žena od rođaka, došao neki momak iz Njemačke i izašao sa starom rajom sa kojima je odrastao, taj rođak i još jedan momak. Nakon određenog vremena ovaj iz Njemačke im kaže da mora nešto da obavi na pola sata i nestane. Jedan od dvojice krenuo do trgovine da kupi cigare i vidi ga kako jede ćevape sam, ovaj nije mogao odoliti i javi mu se “A tu si jarane”
Ovaj kad ga je vidio uzme tanjir na kojem je par ćevapa ostalo i kaže mu “de počasti se” :grana
Taj je posebna sorta :oo
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 50578 times
Been thanked: 9005 times

Post by ElTriconi »

Maja wrote: 12 Aug 2024, 15:49
Masamune wrote: 12 Aug 2024, 15:09
Ima. Škrta dijaspora :D. :valja
Pa ovo i jest dijaspora. Lik otisao osamdesetih u njemacku, kupio stan ili kucu, ne znam, uglavnom otplaceno je. Kupio stan u Turskoj, vozi skupo auto a kad treba u BiH smara ljude za besplatan smjestaj. Pa hebo te kakva je to psiha. Ove godine svi ga odbili, gore u razgovoru sto sam stavila odbijen je od osobe s kojom pisem i jos TROJE za koje ona zna da ih je pitao.
Nije on skrt nego je cigan :D.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

2 dana me svrbi lijevi taban. Kako je ovo grozno.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40782 times
Been thanked: 27201 times

Post by Rum »

Naseef Mushroom wrote: 12 Aug 2024, 16:02 Priča mi žena od rođaka, došao neki momak iz Njemačke i izašao sa starom rajom sa kojima je odrastao, taj rođak i još jedan momak. Nakon određenog vremena ovaj iz Njemačke im kaže da mora nešto da obavi na pola sata i nestane. Jedan od dvojice krenuo do trgovine da kupi cigare i vidi ga kako jede ćevape sam, ovaj nije mogao odoliti i javi mu se “A tu si jarane”
Hahah to su oni jos ko djeca iza coska i sam satare cokoladu ,smoki sta vec nikad se ne promjene ,ponudis ga da zapali uzme sa meraakom poslije hladno uzima kutiju i slovenski sam zapali ja opet ponudim uzima haha ,kad treba platit ceska se ja kazem konobaru da platim on prsticem kao de ja cu neka reko ti drugi put ipravi onaj stekerski smijesak i naravno drugi put isto cacka mobitel da bude sporiji kad konobar kaze mogu li naplatiti i opet prsticem i kasni kao nije cuo registrovo konobara od mobitela i opet stekerski smjesak i od srece pali cigaru i prebacuje nogu preko noge
Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4013 times
Been thanked: 3683 times

Post by Naseef Mushroom »

Rum wrote: 13 Aug 2024, 11:18
Hahah to su oni jos ko djeca iza coska i sam satare cokoladu ,smoki sta vec nikad se ne promjene ,ponudis ga da zapali uzme sa meraakom poslije hladno uzima kutiju i slovenski sam zapali ja opet ponudim uzima haha ,kad treba platit ceska se ja kazem konobaru da platim on prsticem kao de ja cu neka reko ti drugi put ipravi onaj stekerski smijesak i naravno drugi put isto cacka mobitel da bude sporiji kad konobar kaze mogu li naplatiti i opet prsticem i kasni kao nije cuo registrovo konobara od mobitela i opet stekerski smjesak i od srece pali cigaru i prebacuje nogu preko noge
Što je najžalosnije, kaže mi rođakova žena da je bio prava raja i da niko od njih trojice nije gledao ko ima koliko, ako je ko od njih od roditelja dobio 5 maraka, sve su skupa djelili, ja ih se sjećam kako su skupa igrali fudbal i smijali se.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9847 times
Been thanked: 16593 times

Post by spacebound »

Naseef Mushroom wrote: 13 Aug 2024, 13:33
Rum wrote: 13 Aug 2024, 11:18
Što je najžalosnije, kaže mi rođakova žena da je bio prava raja i da niko od njih trojice nije gledao ko ima koliko, ako je ko od njih od roditelja dobio 5 maraka, sve su skupa djelili, ja ih se sjećam kako su skupa igrali fudbal i smijali se.
Tek kad covjek ima vidi se kakav je.
Tako ja rekla prijateljici, s kojom sam puno govana pokusala, da ne mogu na bazene nisam pri parama, muz ne uspijeva poslati pare, tad on bio u Njemackoj, i bio neki problem s WU. I hajd kaze da izadjemo na kafu. Isti dan je to, samo navece. Prva naruci kolac uz kafu. Pa i ja. Kad je trebalo platit izmakla se. Neka ba, nisam ja ostala gladna zbog tih 20 KM, a i mala je to cijena za vidjeti ko je ustvari postala. Ili nije, vec je samo isplivao njen pravi karakter.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ledena
Ange Ou Demon
Ange Ou Demon
Mood:
Has thanked: 1365 times
Been thanked: 4686 times

Post by Ledena »

Čast izuzecima, al najgori su ti kad odu gore pa ko da su osvojili Ameriku. Dođu vamo kur.e se a tamo ured nemaju sta jest.
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 30158 times
Been thanked: 27905 times

Post by Morgen »

Sve trenutno
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

Morgen wrote: 13 Aug 2024, 14:58Sve trenutno
Drmni rakiju pa ja
Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 50578 times
Been thanked: 9005 times

Post by ElTriconi »

Ledena wrote: 13 Aug 2024, 13:59 Čast izuzecima, al najgori su ti kad odu gore pa ko da su osvojili Ameriku. Dođu vamo kur.e se a tamo ured nemaju sta jest.
Imas scap i priko ledja, sto 🤗😊
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 30158 times
Been thanked: 27905 times

Post by Morgen »

Rum wrote: 13 Aug 2024, 15:28
Morgen wrote: 13 Aug 2024, 14:58Sve trenutno
Drmni rakiju pa ja
Sve popili
Djavo im dusu odneo
Pa ja
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum »

Morgen wrote: 13 Aug 2024, 16:12
Rum wrote: 13 Aug 2024, 15:28

Drmni rakiju pa ja
Sve popili
Djavo im dusu odneo
Pa ja
Vadi onu iz zemlje
Post Reply

Return to “Pričaona”