Sta ti je ostalo, i imas li para?Nora Ibsenova wrote: 12 Aug 2024, 21:40Pa eto sredite mi, svakako Sam polozila 34 predmeta vec posteno![]()
Bosna Šapatom Pade
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 15011 times
- Been thanked: 25822 times
- Status: Offline
Re: Bosna Šapatom Pade
Dozvolite da se obratimo
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1439 times
- Been thanked: 4801 times
Tu gdje ti studiraš nije baš lahko kupit ispite, zapravo neke nemožeš kupit ni za koje pare.Nora Ibsenova wrote: 12 Aug 2024, 21:40Pa eto sredite mi, svakako Sam polozila 34 predmeta vec posteno![]()
Trebaš seprebacit u Mostar, pa ćeš završit očas.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Fuddo wrote: 12 Aug 2024, 21:41Sta ti je ostalo, i imas li para?Nora Ibsenova wrote: 12 Aug 2024, 21:40
Pa eto sredite mi, svakako Sam polozila 34 predmeta vec posteno![]()
![]()
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3960 times
- Been thanked: 2981 times
Listica,zakon ....Laser wrote: 12 Aug 2024, 21:44Tu gdje ti studiraš nije baš lahko kupit ispite, zapravo neke nemožeš kupit ni za koje pare.Nora Ibsenova wrote: 12 Aug 2024, 21:40
Trebaš seprebacit u Mostar, pa ćeš završit očas.![]()
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Gleaj sad kad se ponudi sir donijet
Ajest cojek uporan, cudo jedno
Dozvolite da se obratimo
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2982 times
- Been thanked: 3429 times
kazem da se moze cak i doktorirati ako platis (ali to znaci nesto drugo, proces je takav da to nije prava odbrana) misleci da je obrazovanje potpuno degradirano, a ona pita gdje da i ona plati da zavrsi 
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Nista dok ne zavrsi skolu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Fuddo
- Maliciozni seronja

A ne znam sta bih joj rekao,Skin wrote: 12 Aug 2024, 22:03 kazem da se moze cak i doktorirati ako platis (ali to znaci nesto drugo, proces je takav da to nije prava odbrana) misleci da je obrazovanje potpuno degradirano, a ona pita gdje da i ona plati da zavrsi![]()
Da zavrsi regularno, satare se, na kraju ce biti u istoj ravni sa onim koji je kupio diplomu. Ustvari, mozda i podredjenom polozaju, jer ce i razmisljati. Danas je to boljka, suti, ne pitaj nista, vici elham i dobro ces proc.
Takav vakat.
Dozvolite da se obratimo
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 3109 times
- Been thanked: 5471 times
ma znam da ne moze, zato i kazemLaser wrote: 12 Aug 2024, 21:44Tu gdje ti studiraš nije baš lahko kupit ispite, zapravo neke nemožeš kupit ni za koje pare.Nora Ibsenova wrote: 12 Aug 2024, 21:40
Trebaš seprebacit u Mostar, pa ćeš završit očas.![]()
kod mene se ispit moze zavrsit ako ti je profa roditelj, ili ako si jako stranacki povezan, i tapija
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Nece on bez punog gepeka
Idi guglaj one najskuplje
Dozvolite da se obratimo
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Pa ja, da mi nije na pametiSkin wrote: 12 Aug 2024, 22:03 kazem da se moze cak i doktorirati ako platis (ali to znaci nesto drugo, proces je takav da to nije prava odbrana) misleci da je obrazovanje potpuno degradirano, a ona pita gdje da i ona plati da zavrsi![]()
polozila sam najbitnije i najteze predmete, radim u struci, šta je problem platit 3 ispita i da ne razmisljam
(da se razumijemo, nisu teski, ni nesto sto ja svakako ne znam, nego mi je muka sjest i naucit, mozak mi jednostavno ne da)
sta je problem da ga i ja platim, eto ministrica platila, šta fali meni
ja svuda čujem platio, kupio, PA ĐE j.... GA JA, KOD KOGA, odmah ću ga platit
- Skin
- Inventar foruma

ma ja uopste nisam rekla da je ona platila fakultet, niti bi tako nesto ikad rekla bez dokaza! ali ne da mi se vise objasnjavati, svako nesto tumaci lijevo.
ma neces platiti, zasto bi tako nesto radila. pametna si i trebas svojim radom da stojis iza svojih postignuca. da mirno spavas i da niko nikad ne moze potcijeniti tvoj rad tvrdnjom da si nesto platila. sta ti to treba u zivotu, da samu sebe tako sabotiras i obezvredjujes. za menw je to dno dna, da ne govorim i zbog svih drugih studenata koji se posteno bore kroz zivot, vozare daleko da stignu na faks, krpe s lovom, roditwlji odvajaju od sebe da ih skoluju, vrijedno rade i uce, ne traze stele i ne ocekuju da prodju ako ne znaju. bokte zar smo dosli dotle da treba to nacrtati i reci da to ne valja raditi. pa ja izgleda treba da izumrem sa svojim razmisljanjem.
ma neces platiti, zasto bi tako nesto radila. pametna si i trebas svojim radom da stojis iza svojih postignuca. da mirno spavas i da niko nikad ne moze potcijeniti tvoj rad tvrdnjom da si nesto platila. sta ti to treba u zivotu, da samu sebe tako sabotiras i obezvredjujes. za menw je to dno dna, da ne govorim i zbog svih drugih studenata koji se posteno bore kroz zivot, vozare daleko da stignu na faks, krpe s lovom, roditwlji odvajaju od sebe da ih skoluju, vrijedno rade i uce, ne traze stele i ne ocekuju da prodju ako ne znaju. bokte zar smo dosli dotle da treba to nacrtati i reci da to ne valja raditi. pa ja izgleda treba da izumrem sa svojim razmisljanjem.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

to se dalo zaključitSkin wrote: 12 Aug 2024, 22:59 ma ja uopste nisam rekla da je ona platila fakultet, niti bi tako nesto ikad rekla bez dokaza! ali ne da mi se vise objasnjavati, svako nesto tumaci lijevo.
ja kazem ima zena dva fakulteta, ti kazes imala bi i ti da si gazila oko sebe
ne znam, upoznala sam i ja onako pokvarenih kolega, al ko ga nije naučio (eventualno su se ljudi pomagali kod nekih profesora, kod nekih prepisali ponesto ali to je sitno) taj ga nije ni polozio
kako rekoh, ja zaista na svom ne mogu platit ni da imam neku vele lovu, zato se i mogu k. da izvineš
kad je kćerka novalića obnavljala godinu na fakultetu gdje je dekan brat tadašnjeg predsjednika države, mislim ..
ali evo svuda oko sebe čujem, platio/la, pa pitam, kako, gdje, kad, kome?
što se hote tiče, antipatična mi je odavno, još od nekog pojavljivanja na hayatu povodom ramazanske emisije pred iftar
jednostavno žena odaje dojam šupljeg bureta
- Skin
- Inventar foruma

pa ne znaci da je platila ako je neko ko gazi i snalazi se. ova vijest me.prodrmala, posebno sto imam informacije sa druge strane i stvarno ne mogu a da ne mislim koliko ona lose ovo sve radi.
iskreno ze nadam da se placanju ispita stalo u kraj na drzavnom, ali uvijek imas tih ljudi koji se snadju. uglavnom na pravoj smo temi...
a ti javi kad zadnji ispit rijesis
iskreno ze nadam da se placanju ispita stalo u kraj na drzavnom, ali uvijek imas tih ljudi koji se snadju. uglavnom na pravoj smo temi...
a ti javi kad zadnji ispit rijesis
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

ma ima zena jos aferima, ali ovo je bas nekako, bolno i gadno
sad se sjetila da ne moze u nekakve okvire
sad se sjetila da ne moze u nekakve okvire
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 24200 times
- Been thanked: 22156 times
Koga briga šta neki random Hrvati na nekim random forumima misle. Svakako većina njih Bošnjake nazivaju "muslićima" i slično. Ne nazivaju ljude ni Bošnjacima, a ni muslimanima.
To samo treba odjebati po kratkom postupku.
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Djavola mozes samo ignorisat, ako je tacno da Se bosnjaci masovno mjesaju s azijatima, moram reci da ce sutra to koristit protiv nas.Reci ce lako, kako ste vi domacini, vjera vam azijska pogledajte pola vas izgleda kao arapi, niste evropljani ni bijelciMasamune wrote: 13 Aug 2024, 08:54 Koga briga šta neki random Hrvati na nekim random forumima misle. Svakako većina njih Bošnjake nazivaju "muslićima" i slično. Ne nazivaju ljude ni Bošnjacima, a ni muslimanima.
Islam je neprijatelji nacijama, to je uvijek tako bilo.Ako cemo po ummetu bosnjaci ce brzo nestati utopit se medju milione arapa turaka i afrikanaca
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 24200 times
- Been thanked: 22156 times
Šta i da se miješaju sa Azijatima? Sa Azijatima se miješaju i Amerikanci, švabe, Francuzi... svi. Šta je problem konkretno?