postavih neke klipove,vidim tema ima,vec dobro obradjena.....
Soryyyy.....
Moderator: Krokodil Behko

Krokodil Behko wrote:laganini wrote:..hsk zrinjski osnovan 1905 godine i sluzbeno najstariji klub u bih-u znaci hrvati su izmislili nogomet dok su ostali bacali kamena s ramena..i da klub nije marginal i sad je prvak bih...Krokodil Behko wrote:Razlozi su već navedeni. Jer ne žele zajednički grad. Jedan Milan i Inter, mogu igratio na istom stdionu, a eto, kobajagi Velež i Zrinjski ne mogu. I nije istina, da je Zrinjski neki prastari klub. Bili su potpuno beznačajni klub opštinskog nivoa, nekad davno.a to sto krokodil misli da hrvati nemaju sto trazit u mostaru njegov problem pokusaj protjerivanja nije uspio mi devedeseti i nece nikad..ili da ceka sulejmana vicanstvenog
I ja sam imao svoj školski klub ali ne insistiram da on ima tradiciju velikog kluba, jer nikad nije odigrao nijednu utakmicu, čak ni na regionalnom rangu, baš kao i taj seljački klub.
..hrvati bi fasovali samo od takvi ko sto si ti ..ne smeta tebe tolko sto je hrvatski klub kolko to kako se zove
necu spominjat sulejmana.
..a usput maje zna se koje zabranio rad zrinjskog ali sve dodje na svoje..svaka sila za vremena....
Trčiš da braniš i zavađaš po BiH, pa kad Hrvati (zbog takvih) fasuju, onda pišeš "di su Hrvati u BiH" . Da ikako može, da ti dobiješ malo po pički, super bi bilo
Nema potrebe, da Sulejman dolazi, Tuđman-Šušak-Boban, očistili sve gdje su mogli očistiti, kako Bošnjake tako i Hrvate.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Heidi wrote:[ytube][/ytube]
Ma pjevajte borbene.

Sheval wrote:Kad se već puštaju glezbene![]()
Može od Miligrama Bulevari?

Tvoj najjadniji post na bosanskom forumu.laganini wrote:..krokodil govori o trAdiciji i osporava najstariji klub u bih.
..cudna logika moj krokodil ti onda ne priznas ni svoju drzavu niti ligu u kojoj taj zrinjski svako mAlo proseta....smeta tebe to zrinski smeta procitana si knjigalakse bi proguta da hrvati ostali na sirokom ili grudama kao centru.....st ti mogu sad se pati mrznja nije dobra ta zdravlje :joķk

...zašto bi ja plakaKrokodil Behko wrote:Tvoj najjadniji post na bosanskom forumu.laganini wrote:..krokodil govori o trAdiciji i osporava najstariji klub u bih.
..cudna logika moj krokodil ti onda ne priznas ni svoju drzavu niti ligu u kojoj taj zrinjski svako mAlo proseta....smeta tebe to zrinski smeta procitana si knjigalakse bi proguta da hrvati ostali na sirokom ili grudama kao centru.....st ti mogu sad se pati mrznja nije dobra ta zdravlje :joķk
Jesil puno plako?
A ide nam dobro jbg, neće ih uskoro biti ni u Grudama.
..je osnova ga boban...Rockefeller wrote:Zar Zrinjski nije osnovan 92 ili 95 ili nekada izmedju?

..pazi što pišeš udario si u osinje gnijezdo jer uzaboga što bi srbi i hrvati imali s bih-omSalahuddin wrote:Jebo vas i Salahuddin i Dodik i Gracanica i Mostar i entiteti i nasa i tudja teritorija i Bosnjaci i Hrvati. Sve k'o nesto prijateljski ovdje, kurac-palac a je li izneses misljenje suprotno od onog popularnog, odmah kuka i motika sa svih strana upakovana sa random smajlijima kako se ne bi neko naljutio. Eto, Salahuddin je izdajnik BiH, a vi ste njeni oslobodioci i cuvari. Neka sam najgori, bar ne razmisljam ni kurcem ni srcem, nego glavom. Ako vam smetam, recite mi otvoreno, bez tih laznih smajlija. Otici cu ja, nije problem. A vi i dalje budite multietnicni, a negirajte drugima pravo da makar i razmisljaju drugacije nego vi. Opet kazem, dovojno je da mi kazete ako nisam pozeljan sa ovakvim razmisljanjem. Forum je fercerao dobro i bez mene, nece se nesto mnogo promijeniti ako sam suvisan.Maja wrote:Salahudin ko dodik siroke ruke dijeli tudju teritorijuHeidi wrote:Cika Salih, dobices Golden Oklagy, kategorija merhametli forumas.
Njegova Gracanica nikad nece biti ni u RS-u ni u HB.
Tako se isto Dodik pravi dobar Hrvatima i zalaze se za treci entitet sto bi vodilo podjeli
Federacije ali ne i RS-a a naivni Hrvati to pushe i misle da im je Dodo prijatelj isto ko
sto laganini podrzava Salahudina
Upitajte za misljenje Hrvate koji zive na teritoriji koju HB ne bi obuhvatila pa da vidimo
sta oni misle.
I ne, ovdje nisam "drama queen", niti se pravim nekom zrtvom. Ali vam otvoreno kazem da i vi pricate otvoreno a ne iza zavjese. Ovako nisko mene prozivati je malo mucno za progutati. Budite otvoreni, manje ce boljeti. I iako sam citirao Maju, ovo nije za nju rezervisano. Pisem svima vama kojima sam stao na zulj kada sam napisao da razumijem nekoga drugog, bez da ga podrzavam. Ako vam je problem nesto takvo razumjeti i svariti, majke mi, nije do mene. "Dijeli tudju teritoriju". Pa to nema ama bas nikakvog smisla i nikako se ne moze povezati sa onim sto sam ja napisao. Hvala vam sto cuvate Bosnu. Da se mene pita, haman bi je ja dao Dodiku i Bobanu (posmrtno). Je li ovako?

Izvini Heidi ako sam te dovela u neugodnu situaciju citirajući tvoj post.Heidi wrote:Hvala Salahuddine!