i kako prodje na kraju?Biba wrote:Nisma imala iskustva s nimfomankama ala jesam s nimfomanom....ma nisu normalni, je pa jedan pisac je bio kojem nikad nije "badzo" gledo prema dolje...tugica...

Moderators: spacebound, Duminjo
i kako prodje na kraju?Biba wrote:Nisma imala iskustva s nimfomankama ala jesam s nimfomanom....ma nisu normalni, je pa jedan pisac je bio kojem nikad nije "badzo" gledo prema dolje...tugica...
gdjes behkoKrokodil Behko wrote:Alfika, neš si puno aktivan na ovoj temi?
jesi se i ti usrecila.....Biba wrote:Postoje, majke mi...taj moj bivsi prico da je u nasem selu bila jedna s dvanaestoricom, najmlađi je imao samo 12 godina...ja sam samo zinila..a on pito jel ja to brojim...istina...a moj jest bio svalercina al prošlo, nema posla, nema zdravlja..ošlo sve u helać...i roditelji ga sudu predali da ih ne dolazi ni vidjeti..eto tak...ne lažem
Ni ja ih vala nisam sreoAlpha wrote:gdjes behkoKrokodil Behko wrote:Alfika, neš si puno aktivan na ovoj temi?![]()
ne vjerujem da postoje nimfomanke..
to je to...Krokodil Behko wrote:Ni ja ih vala nisam sreoAlpha wrote:gdjes behkoKrokodil Behko wrote:Alfika, neš si puno aktivan na ovoj temi?![]()
ne vjerujem da postoje nimfomanke..
Mada, radije bih da ja budem nimfoman, a da imam spremnih za upotrebu.
Terasa svjesti wrote:Postoje žene kojima sa oproštenjem ne možeš "natrpa"t .
Mislim da je u pitanju jak sekualni nagon ali iz iskustva znam da isto zavisi od podneblja pa i genetike .
Znam da će ovo vjerovatno izazvati različite komentare ali je tačno, časna rječ.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests