..men se čini da ima veze s jkKrokodil Behko wrote:Za Rankovića se zna. Čim je prestalo grmiti u Ukrajini, otišao je da braći Rusima pruži pomoć oko propagande na forumima, i tak to i tak to.

Moderator: Krokodil Behko
..men se čini da ima veze s jkKrokodil Behko wrote:Za Rankovića se zna. Čim je prestalo grmiti u Ukrajini, otišao je da braći Rusima pruži pomoć oko propagande na forumima, i tak to i tak to.
naravno da ima veze sa mnom... evo nas na bracnom putovanjulaganini wrote:..men se čini da ima veze s jkKrokodil Behko wrote:Za Rankovića se zna. Čim je prestalo grmiti u Ukrajini, otišao je da braći Rusima pruži pomoć oko propagande na forumima, i tak to i tak to.
samo nemoj da faliJulia-Klara wrote:naravno da ima veze sa mnom... evo nas na bracnom putovanjulaganini wrote:..men se čini da ima veze s jkKrokodil Behko wrote:Za Rankovića se zna. Čim je prestalo grmiti u Ukrajini, otišao je da braći Rusima pruži pomoć oko propagande na forumima, i tak to i tak to.
Iskustvo nas uči da kad god neka curica nestane,ti si glavni osumnjičenigreeneyes wrote:Da, nema nam ni Rabije. A šta je s Hojlom isto ne znam, meščini da sam ga nedavno vidio na čatu(??), dakleM živ je.
E za Rabiju me ne možete kriviti, jok.Zagorka wrote:Iskustvo nas uči da kad god neka curica nestane,ti si glavni osumnjičenigreeneyes wrote:Da, nema nam ni Rabije. A šta je s Hojlom isto ne znam, meščini da sam ga nedavno vidio na čatu(??), dakleM živ je.