Tigricini hitovi ....jer ona zna sta je najbolje :-D
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23432 times
- Been thanked: 6169 times
- Status: Offline
Re: Tigricini hitovi ....jer ona zna sta je najbolje :-D
[media]fw2oZifvgq0[/media] 

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 834 times
[ytube][/ytube]
pozdrav temi.
Heidi .........polako ponovo vadim kandje citaj dizem se ko feniks ka vanjskom svijetu. mada stalno uz ovaj tugaljivi hit. cak nekad u svojim kupkama koje pravim ponedeljkom poslje posla imitiram princezu illuminata........
takodje da bi mi bilo bolje ........pocela sam da je tiho pjevusim ulicom
ok. ovdje gdje malo ko cita i slusa sam se izjadala............sad idem na samo da kazem .........pokusati biti zabavna i da ouuuuu yeeaahhhh da se istresem
pozdrav temi.
Heidi .........polako ponovo vadim kandje citaj dizem se ko feniks ka vanjskom svijetu. mada stalno uz ovaj tugaljivi hit. cak nekad u svojim kupkama koje pravim ponedeljkom poslje posla imitiram princezu illuminata........

takodje da bi mi bilo bolje ........pocela sam da je tiho pjevusim ulicom

ok. ovdje gdje malo ko cita i slusa sam se izjadala............sad idem na samo da kazem .........pokusati biti zabavna i da ouuuuu yeeaahhhh da se istresem

- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Heidi .........polako ponovo vadim kandje citaj dizem se ko feniks ka vanjskom svijetu. mada stalno uz ovaj tugaljivi hit. cak nekad u svojim kupkama koje pravim ponedeljkom poslje posla imitiram princezu illuminata........takodje da bi mi bilo bolje ........pocela sam da je tiho pjevusim ulicom
![]()

[ytube][/ytube]
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Sibila
- Forum [Bot]
[ytube][/ytube]
eu ga.
kratki uvod: imamo novi hit...................tacnije himna !!!!!!!!!!!!! ko me bude diro mene ili nju..................paske krv ok .............
znaci naradni mjesec samo ovo ima da svira..............dok u kerevetu sa laptomom u mraku tipkam i drmusam kukovima.................citaj :lomim ga u krevettu...................al hladno...................
sad ozezite...........ja sam svoje napisala............

eu ga.

kratki uvod: imamo novi hit...................tacnije himna !!!!!!!!!!!!! ko me bude diro mene ili nju..................paske krv ok .............
znaci naradni mjesec samo ovo ima da svira..............dok u kerevetu sa laptomom u mraku tipkam i drmusam kukovima.................citaj :lomim ga u krevettu...................al hladno...................

sad ozezite...........ja sam svoje napisala............

- Sibila
- Forum [Bot]
remix ovogo od kim wild .......starog...................znaci hanign aut....................joj tigirs...................... 

- Sibila
- Forum [Bot]
[ytube][/ytube]
dakle dragi moji ovom videu treba posvetiti posebnu paznju.................i teksu.................
put u pakao je vezan za dobre namjere i jos nesto..................ne znam.............ugl...............nikad mi se ova pjesam njeena nije svidjala ...........danas sam je slusala.................treba mi jos par puta..............ofo ono....................da ne duljim..............znam da vam je smjesno i pateticno

dakle dragi moji ovom videu treba posvetiti posebnu paznju.................i teksu.................

put u pakao je vezan za dobre namjere i jos nesto..................ne znam.............ugl...............nikad mi se ova pjesam njeena nije svidjala ...........danas sam je slusala.................treba mi jos par puta..............ofo ono....................da ne duljim..............znam da vam je smjesno i pateticno

- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Sta li je sa ovom blesacom
(da pjesmom prizovem)
[ytube][/ytube]

[ytube][/ytube]

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Sibila
- Forum [Bot]
myyyyyy myyyyyy myyyyyy namirisala si me
............viktoriju ne znam arija je nesto lijepo....zanemarimo muziku
tu sam ziva zdrava , sto kazu ovdje hvala . . . . nisam dobro
jojjjjjjjjjjjj
long time no see
..............Heidi tooooo long . mail sam zaobravila ne radi...kako vec zelis da se cujemo..........
a treba i razmisliti iz obostrane zelje jel, da se i vidiiiiiiiiimo
imam se cim pohvaliti
sijas li u svemiru, ugl jing jang i to.......jesi pocela malo ono karmin jaki.......kosa kad je malo kraca..........
polasla mi je kosa bona

tu sam ziva zdrava , sto kazu ovdje hvala . . . . nisam dobro

long time no see

a treba i razmisliti iz obostrane zelje jel, da se i vidiiiiiiiiimo

imam se cim pohvaliti

sijas li u svemiru, ugl jing jang i to.......jesi pocela malo ono karmin jaki.......kosa kad je malo kraca..........

polasla mi je kosa bona