Pa de, eto, pokušaj se ismijavati. Dobro, tebi možda i neće biti ništa, ali, oni koji su malkice poznati, u najmanju ruku mogu izgubiti karijeru. Neki su se već zahebali debelo.bosnjakinja wrote: 17 Aug 2024, 12:36Smijes se ismijavati i sa njima,I ismijavaju se.U medijima je stalno stereotip o pederima kao zenstvenim muskarcima itd,oni se sami isto smiju na svoj racun.Quds wrote: 17 Aug 2024, 12:26
Na stranu to što možemo. Da li bi trebali? I nisi rekla da li se smijemo ismijavati sa onima, koji se danas identifikuju ka žyensko, sutra muško, prekosutra, mačka, naredni dan televiyor, i tako dalje. I bi li trebali? Kako to, da sloboda govora može biti neograničena i ograničena u isto vrijeme? Mislim, kada si već pominjala nauku.
vidis, bas smo diskutovali otvorenje olimpijskih igara na poslu, poslijednja vecera Isusova se ismijala na najgrozniji nacin... gdje su bili zapaljeni automobili?
razlika izmedju islamskog svijeta i zapada je ogromna. Bosna pripada Evropi i ovdje ti nece neko odrubiti glavu sto se salis na racun vjere,, cak je moja rahmetli nena koja je klanjala znala se saliti,ostalo mi u sjecanju kada neki vehabija pricao kako na onom svijetu ce svako zasluziti pravdu, na sto moja nena rekla "neka mi se javi ko se vratio da to potvrdi"![]()
![]()
rekoh nena neotkriveni agnostik
![]()
I iako ti je nena klanjala, nije poznavala Islam nikako onda. Ne treba tebi nikakav hodža ili "vehabija" pričati da je svrha Sudnjega dana upravo to -' pravda. Ako klanjaš i tražis nekoga "ko se vratio", pa da ti potvrdi ono što se navodi u Kur'anu...