Silovanja
Moderator: Krokodil Behko
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10242 times
- Status: Offline
Re: Pozvao na večeru silovatelja svoje kćerke a potom ....
ima ba... jezik masicama spalio
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
ako je silova..to nikad ne znaš znaju divojčice bit pokvarene..ako je ne mogu da mu sudim..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10242 times
izvini,ali tesko da ce ijedna reci za nekoga da ju je silovao ako nije, pogotovo kada zna kakve sve posljedice to vuce za sobom (psiholoske)
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
ma daj bilo je stotine primjera...ja znam neke slučajeve osobno..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Sto rece String kad je najzanimljivije on prestao. Ovakve treba muciti do iznemoglosti, pustiti ga malo da se oporavi pa ispocetka.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
nista ja njega ne bi mucila, pa da zbog njega idem u zatvor.
ja bi njega otrovala kako da se ne zna da sam ja.
ja bi njega otrovala kako da se ne zna da sam ja.
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
-
Obrisan profil
I ja znam za slucaj, i sigurno nije jedini, da je devojcica optuzila nevinog coveka. Zajebano, zajebano.
Nadam se da je ovaj stvarno silovatelj a ne nevin.
Ako je, nek ga je mucio
Nadam se da je ovaj stvarno silovatelj a ne nevin.
Ako je, nek ga je mucio
Usput.. mogao mu je nesto nabit u supak!
Aktiviram se na dodir.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
harlekin wrote:kud ode svijet,odes na veceru ko coek a dobijes pecenu kitu,i to vlastitu
vazda ludA sad ozbiljno:valjda je tu curu dr pregledao i nije taj lik dzaba osumnjicen.
Lako je nama
I on 45,ona 14,to nekom normalno
Ko zna je li jos dobila menstruaciju bkt,dijete zivo
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Re: Silovanja
ŠOKANTNA IZJAVA "Kada je videla da će biti silovana, nije trebalo da se bori i uzvraća"

Jedan od šestorice muškaraca uhapšenih i optuženih za brutalno silovanje studentkinje svojom izjavom šokirao je čitavu Indiju. Nakon gnusnog čina u kojem je učestvovao, i koji je rezultovao smrću nesrećne devojke, Mukeš Sing je izjavio da je devojka "kriva za to što se desilo".
Dok očekuje smrtnu kaznu u ćeliji indijskog zatvora, Mukeš Sing je dao izjavu za britanski "Bi Bi Si", u kojoj tvrdi da su isključivo devojke krive za silovanje.
- Kada je videla da će biti silovana, nije trebala da se bori i uzvraća. Sve što je trebalo da radi jeste da bude tiha i dozvoli da je silujemo - prokomentarisao je silovatelj, ostavivši novinara u stanju blagog šoka.
Nakon što ga mu je britanski reporter postavio pitanje zbog čega su uopšte silovali nesrećnu devojku, čiji je jedini greh bio što se našla u autobusu sa njima, Sing je hladno odgovorio da "pristojna devojka ne bi smela da bude van kuće posle 21 čas".
- Devojka je mnogo odgovornija za silovanje od momka. Muškarci i žene nisu jednaki niti će biti. Za devojke je kuća i rad u njoj, a ne izlaženje po kafićima i diskotekama dok nose pogrešnu odeću. Po mojoj proceni, svega 20 procenata devojaka su dobre - hladno je prokomentarisao Mugeš Sing.
Incident se dogodio 16. decembra 2012. godine, kada se studentkinja, koja je identifikovana samo kao Džioti, vraćala iz bioskopa sa prijateljem.
Ušli su u autobus u kojem su se nalazila šestorica napadača.
Pomenuti Mukeš je bio vozač. Napali su devojku, i besomučno je silovali, dok su njenog prijatelja brutalno pretukli.
U nalazima nakon obdukcije otkriveno je da su nesrećnu devojku silovali i metalnim predmetima, što je izazvalo fatalne unutašnje povrede.
Nakon što su se iživljavali nad njom, izbacili su nju i njenog prijatelja iz autobusa u pokretu. Oboje su pronađeni u lokvi krvi i nesvesnom stanju.
Džioti (23) je posle 13 dana provedenih u bolnici, gde su se lekari danonoćno birili za njen život, preminula.
Taj događaj izazvao je masovne proteste u Nju Delhiju i drugim indijskim gradovima na kojima je od vlade traženo da stane na kraj svakodnevnom maltretiranju žena.
Demonstranti su tražili i smrtnu kaznu ili kastraciju za silovatelje, koji su na kraju osuđeni na smrtnu kaznu.

Jedan od šestorice muškaraca uhapšenih i optuženih za brutalno silovanje studentkinje svojom izjavom šokirao je čitavu Indiju. Nakon gnusnog čina u kojem je učestvovao, i koji je rezultovao smrću nesrećne devojke, Mukeš Sing je izjavio da je devojka "kriva za to što se desilo".
Dok očekuje smrtnu kaznu u ćeliji indijskog zatvora, Mukeš Sing je dao izjavu za britanski "Bi Bi Si", u kojoj tvrdi da su isključivo devojke krive za silovanje.
- Kada je videla da će biti silovana, nije trebala da se bori i uzvraća. Sve što je trebalo da radi jeste da bude tiha i dozvoli da je silujemo - prokomentarisao je silovatelj, ostavivši novinara u stanju blagog šoka.
Nakon što ga mu je britanski reporter postavio pitanje zbog čega su uopšte silovali nesrećnu devojku, čiji je jedini greh bio što se našla u autobusu sa njima, Sing je hladno odgovorio da "pristojna devojka ne bi smela da bude van kuće posle 21 čas".
- Devojka je mnogo odgovornija za silovanje od momka. Muškarci i žene nisu jednaki niti će biti. Za devojke je kuća i rad u njoj, a ne izlaženje po kafićima i diskotekama dok nose pogrešnu odeću. Po mojoj proceni, svega 20 procenata devojaka su dobre - hladno je prokomentarisao Mugeš Sing.
Incident se dogodio 16. decembra 2012. godine, kada se studentkinja, koja je identifikovana samo kao Džioti, vraćala iz bioskopa sa prijateljem.
Ušli su u autobus u kojem su se nalazila šestorica napadača.
Pomenuti Mukeš je bio vozač. Napali su devojku, i besomučno je silovali, dok su njenog prijatelja brutalno pretukli.
U nalazima nakon obdukcije otkriveno je da su nesrećnu devojku silovali i metalnim predmetima, što je izazvalo fatalne unutašnje povrede.
Nakon što su se iživljavali nad njom, izbacili su nju i njenog prijatelja iz autobusa u pokretu. Oboje su pronađeni u lokvi krvi i nesvesnom stanju.
Džioti (23) je posle 13 dana provedenih u bolnici, gde su se lekari danonoćno birili za njen život, preminula.
Taj događaj izazvao je masovne proteste u Nju Delhiju i drugim indijskim gradovima na kojima je od vlade traženo da stane na kraj svakodnevnom maltretiranju žena.
Demonstranti su tražili i smrtnu kaznu ili kastraciju za silovatelje, koji su na kraju osuđeni na smrtnu kaznu.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Uzas...i jos ima petlju recivda je ona kriva 
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
-
Alpha
- Inventar foruma

kakva su ono zlostavljanja po srednjim skolama od strane profesorica... toga nije bilo u moje vrijeme.... 
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Mukes sing,,,
boze snajpera ,,skinula bih te ,bez predomislljanja !!
boze snajpera ,,skinula bih te ,bez predomislljanja !!
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Za moje najdraže, bez obzira na posljedice presudio bih im ja .
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
Ma odmah cunu odsjeci...Alpha, ne znam da profesorice ovdje kod nas to rade ali sjecam se slucaja u Americi..Profesorica je se spandzala s 13godisnjakom, udata i majka dvoje djece...nije ga silovala ali zavrsila jebu zatvoru jer je on malolketan...rodila je dijete s njim a njegova mama je izjavila da on profesorku voli i ceka...jos je mama rekla da oduvijek ima dojam da njezin sin nije dijete nego starabdusa u tijelu djeteta..no to nije pomoglo profesorici...mislim da je strasno sto je ona ucinila...bilo je puno takvih slucajeva...silovanje..cesto ima cilj na najgori nacin poniziti zrtvu a zalosno jesto ponekad zrtve prolaze na sudzenju..silna ispitivanja kao da su one krive..zato neki i jesu roditelji presudili zlocincima....nedavno je mladic silovao 80godisnju staricu i zena je zapalila kucu s namjerom da i ona izgori u njoj...to su prestrasne stvari......ja sam zaista dozivjela pokusaj silovanja.....srecom.......proradili su mu klikeri.......na vrijeme.....imala sam se cime obraniti, on nije za to znao ali sreca pa mi nije nila potrebna obrana...mislom da bih ga bila probola...pa nek mi sude
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Nije je bilo ni kroz istoriju druže koju su nažalost pisali pobjednici.
Kažu na su po oslobađanju Njemačke , Ruski vojnici silovali oko milion Njemica . Nije mi poznato da je netko odgovarao a dato osim pojedinačnih slučajeva .
Kažu na su po oslobađanju Njemačke , Ruski vojnici silovali oko milion Njemica . Nije mi poznato da je netko odgovarao a dato osim pojedinačnih slučajeva .
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
I po Vukovaru šetaju silovatelji a žrtve ih gledaju, naravno da nisu nikad procesuirani.To je najgori način da netko ženu ponizi.Nisu oni ponizili te žene nego sebe, samo teško se s time nositi pogotovo kad si prisiljen smrada susretati i znati da nije osuđen.Sramota i grjehota naših vlasti.Tako eto po koji put je dokazano da je zlo moćno.Kažu da se Božija kola sporo kreću ali stignu na cilj.Ponekad sumnjam...al svakome njegov karakter ili nekarakter i neljudskost.
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.