pa bivsi okupatori ,sa pretenzijama da i ponovo pokusaju sirit uticaj
TROSJED
Moderator: VIP
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
- Status: Offline
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8767 times
- Status: Online
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 3823 times
- Been thanked: 1542 times
Re: Bosna Šapatom Pade
To samo Turska pokušava širiti utjecaj? Ne pada ti na pamet, naprimjer, da bi ona nevina Rusija takvo nešto mogla po Bosni (i mnooooogo šire) raditi? Pa te ne vidim da nešto pišeš o njima, a daleko, daleko je njihovo opasnije za Bosnu, koju ti crče braneći od Turaka.bosnjakinja wrote: 17 Aug 2024, 15:00pa bivsi okupatori ,sa pretenzijama da i ponovo pokusaju sirit uticaj
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
Pa što je klanjala onda?bosnjakinja wrote: 17 Aug 2024, 12:36 razlika izmedju islamskog svijeta i zapada je ogromna. Bosna pripada Evropi i ovdje ti nece neko odrubiti glavu sto se salis na racun vjere,, cak je moja rahmetli nena koja je klanjala znala se saliti,ostalo mi u sjecanju kada neki vehabija pricao kako na onom svijetu ce svako zasluziti pravdu, na sto moja nena rekla "neka mi se javi ko se vratio da to potvrdi"![]()
![]()
rekoh nena neotkriveni agnostik
![]()
Izgleda da ti je nana imala neki šizofreniju cijepanja?
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3199 times
Re: Nastup Rade Manojlović otkazan zbog napada bikova
Rada nije ništa rekla o Jali i Bubi, a za Karleuša su oni mudžahedini, i još je glumila nešto na facetevu pa kasnije dala podršku vučicu, gora mi je od Cece, jer Ceca je žena sa stavom koji nije mijenjala, dok Karleuša je podilazika Bošnjacima na Face TV-u i izjavama o Srebrenici da bi kasnije stala uz Vučića ka je bilo o rezoluciji u SrebreniciZana wrote: 17 Aug 2024, 12:05Mutevelija wrote: 17 Aug 2024, 12:01
Ma zezam se to sa žena ženi vuk, ali kako ti zrači kad nije izjavila nista loše za razliku od Karleuša koja je sama nadrkana. Moguće da je ova zmija i da tvoj instinkt to kaže ali djeluje umiljato, i nije ne znam za neki skandal da je izjavila kad , a i živjela je siromašno kao dijete . Ne vjerujem da nekoga gleda sa visine kao Karleuša . Isto i Dragana mi je cool nekako od tih estradnih zvijezdi kao osoba.
Svoj ti poso. Nadrkane su ljudskije uvijek bile od ovih "umiljatih".
I đe ti je ona umiljata ba, isto zmija![]()
Rada se nije nikako upitala tu, niti je podilazika kome niti srbovala.
Eto ako ćemo i sa tog aspekta gledati.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- bosnjakinja
- Inventar foruma

Pa Rusija i Turska su tu skupa ne brini, Rusija ce imati totalni uticaj a Turska svoj dio kolaca u obliku Bosnjakistana na 23% ,trokutistan kako vec volisQuds wrote: 17 Aug 2024, 15:04To samo Turska pokušava širiti utjecaj? Ne pada ti na pamet, naprimjer, da bi ona nevina Rusija takvo nešto mogla po Bosni (i mnooooogo šire) raditi? Pa te ne vidim da nešto pišeš o njima, a daleko, daleko je njihovo opasnije za Bosnu, koju ti crče braneći od Turaka.bosnjakinja wrote: 17 Aug 2024, 15:00
pa bivsi okupatori ,sa pretenzijama da i ponovo pokusaju sirit uticaj
Bila bi to katastrofa za Bosnjake
- bosnjakinja
- Inventar foruma

Valja naucila od svoje mame? u islamu ti je inace odgovor na svaku filozofiju dubinsko razmisljanje "ajde suti i ne talasaj", nema tu puno istinske vjereBosnia_Nord wrote: 17 Aug 2024, 15:09Pa što je klanjala onda?bosnjakinja wrote: 17 Aug 2024, 12:36 razlika izmedju islamskog svijeta i zapada je ogromna. Bosna pripada Evropi i ovdje ti nece neko odrubiti glavu sto se salis na racun vjere,, cak je moja rahmetli nena koja je klanjala znala se saliti,ostalo mi u sjecanju kada neki vehabija pricao kako na onom svijetu ce svako zasluziti pravdu, na sto moja nena rekla "neka mi se javi ko se vratio da to potvrdi"![]()
![]()
rekoh nena neotkriveni agnostik
![]()
Izgleda da ti je nana imala neki šizofreniju cijepanja?
tako je islo,ako mene pitas to je cisto neki strah,kao sto ja pljunem tri puta kad macku crnu vidim i prodjem na drugu stranu,nije da vjerujem ali ajde opet
- Quds
- Aktivni forumaš

Svaka vrsta jake emocije, a fobija je jedna od jačih, smanjuje sposobnost raconalnog razmišljanja. Tvoje napuštanje islama i obsesija Turcima (koje valjda kriviš što si ikada i bila muslimanka), čini te jako subjektivnim i pristrasnim posmatračem turskog uticaja na BiH, turske kafe, turskih maslina...bosnjakinja wrote: 17 Aug 2024, 16:26Pa Rusija i Turska su tu skupa ne brini, Rusija ce imati totalni uticaj a Turska svoj dio kolaca u obliku Bosnjakistana na 23% ,trokutistan kako vec volisQuds wrote: 17 Aug 2024, 15:04
To samo Turska pokušava širiti utjecaj? Ne pada ti na pamet, naprimjer, da bi ona nevina Rusija takvo nešto mogla po Bosni (i mnooooogo šire) raditi? Pa te ne vidim da nešto pišeš o njima, a daleko, daleko je njihovo opasnije za Bosnu, koju ti crče braneći od Turaka.
Bila bi to katastrofa za Bosnjake![]()
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
Niđe veze, kaže drugom čovjeku "ko se vratio" a ona klanjala namaz da bi što bolje prošla na drugom svijetu.bosnjakinja wrote: 17 Aug 2024, 16:31
Valja naucila od svoje mame? u islamu ti je inace odgovor na svaku filozofiju dubinsko razmisljanje "ajde suti i ne talasaj", nema tu puno istinske vjere
tako je islo,ako mene pitas to je cisto neki strah,kao sto ja pljunem tri puta kad macku crnu vidim i prodjem na drugu stranu,nije da vjerujem ali ajde opet
Vrhunac licemerja.
- bosnjakinja
- Inventar foruma

sto bi rekli nasi ljud,ne talasajBosnia_Nord wrote: 17 Aug 2024, 16:48Niđe veze, kaže drugom čovjeku "ko se vratio" a ona klanjala namaz da bi što bolje prošla na drugom svijetu.bosnjakinja wrote: 17 Aug 2024, 16:31
Valja naucila od svoje mame? u islamu ti je inace odgovor na svaku filozofiju dubinsko razmisljanje "ajde suti i ne talasaj", nema tu puno istinske vjere
Vrhunac licemerja.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14414 times
- Been thanked: 24235 times
- bosnjakinja
- Inventar foruma

nemam ja nene vec nanu
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Rahmet joj dusi, al sva si izgleda na nju.bosnjakinja wrote: 17 Aug 2024, 17:01nemam ja nene vec nanuimala to jest ogovarate rahmetli zenu,a noga vam jednu u grobu
![]()
Dozvolite da se obratimo
- bosnjakinja
- Inventar foruma

Nana je bila prava ljepotica, cak ju je neki svabo proganjao po VisegraduFuddo wrote: 17 Aug 2024, 17:04Rahmet joj dusi, al sva si izgleda na nju.bosnjakinja wrote: 17 Aug 2024, 17:01
nemam ja nene vec nanuimala to jest ogovarate rahmetli zenu,a noga vam jednu u grobu
![]()
pa je prvi muz bio alkoholicar, pobjegla od njega,trazio je svugdje a ona se stigla udat za mog djeda
ahh kakva su to vremena bila
ps:sad kad razmislim nije to po islamski bilo pobjeci i udat se za drugog
- Quds
- Aktivni forumaš

A što "rahmetli"? Znaš šta ta riječ znači.bosnjakinja wrote: 17 Aug 2024, 17:01nemam ja nene vec nanuimala to jest ogovarate rahmetli zenu,a noga vam jednu u grobu
![]()
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5273 times
- Been thanked: 7469 times
Posljedice ljudskog stupidizma.bikovi su uspjeli da probiju ogradu i pregaze djecu i ljude koji su se nalazili u blizini tog mjesta. U incidentu je povrijeđeno nekoliko osoba, ali, na svu sreću, niko nije smrtno stradao, što se često dešava kada su ovakve nesreće u pitanju.
Koga briga za njen koncert..
A mogli su je i ljepše našminkati
Svijest ima sidrište.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Bajrin bik Garesa kad je ugledo Radin guz, probio ogradu.
Golemo.
Golemo.
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Metni je na autfid.bosnjakinja wrote: 17 Aug 2024, 17:06Nana je bila prava ljepotica, cak ju je neki svabo proganjao po Visegradu![]()
pa je prvi muz bio alkoholicar, pobjegla od njega,trazio je svugdje a ona se stigla udat za mog djeda
ahh kakva su to vremena bila![]()
ps:sad kad razmislim nije to po islamski bilo pobjeci i udat se za drugog![]()
Dozvolite da se obratimo
- bosnjakinja
- Inventar foruma

sta ti je autfidFuddo wrote: 17 Aug 2024, 17:12Metni je na autfid.bosnjakinja wrote: 17 Aug 2024, 17:06
Nana je bila prava ljepotica, cak ju je neki svabo proganjao po Visegradu![]()
ahh kakva su to vremena bila![]()
ps:sad kad razmislim nije to po islamski bilo pobjeci i udat se za drugog![]()
- bosnjakinja
- Inventar foruma

turcizmi koji jos zive ,izumrijet ce polako, naravno da ne znam prevodQuds wrote: 17 Aug 2024, 17:06A što "rahmetli"? Znaš šta ta riječ znači.bosnjakinja wrote: 17 Aug 2024, 17:01
nemam ja nene vec nanuimala to jest ogovarate rahmetli zenu,a noga vam jednu u grobu
![]()
mozda za 50 godina moja unucad budu govorila Bosnjakinja nasa nana,bless her soul