Jaro pusti zle jezike....nico wrote:srednje godine, zar to postoji?![]()
da me neko ne napomene da jasem ceteresdrugu, ne bi ni znao,
fatoaparata mi moga
sve sami dusmani, samo napominju

mi i u ovim godinama kupimo dobre koke i mozemo fino izgledat...

Moderator: Krokodil Behko
Jaro pusti zle jezike....nico wrote:srednje godine, zar to postoji?![]()
fatoaparata mi moga
sve sami dusmani, samo napominju
tjes´te se, tjes´te vas dvojicaPasaga wrote:Jaro pusti zle jezike....nico wrote:srednje godine, zar to postoji?![]()
fatoaparata mi moga
sve sami dusmani, samo napominju![]()
mi i u ovim godinama kupimo dobre koke i mozemo fino izgledat...![]()
slabo vidis izgleda da te je vec ufatilo .....pozzzzzzHeidi wrote:Jao, Alpha....kako ces ti to izdurati. Vidim vec sad da ti je kosa porijetka.
pu pu pu , ne ljutim se ba zezamo se......ne boj se zamoju kosu ako zafali ima u magacinu vazda.....Heidi wrote:De ne ljuti se odmah. A sta i da izgubis kosu, to je cool. Mozemo se ogledati na tvom celu![]()
....nabrojao si sve fine stvari....dok neki krenu u školuFazlija wrote:Ja mislim da to ne postoji, to je sve izmisljeno... Evo ja na primjer, kada sam presao 40 i koju, postao sam svjestan da cu umrijeti. Tocnije da imam jos 20 godina da napravim sve ono sto sam oduvijek htio, a stalno odgadjao.
Kada imas 20 godina jos si pod jakim utjecajem okoline, radis stvari koje mislis da trebas. Ono sto bi stvarno htio odgadjas. Prvo da zadovoljis okolinu, a kasnije ces raditi nesto po svojem. Mislis da imas vremena. Sa 40 shvatis da nemas vise vremena i da ces to uciniti sada ili nikada. Mnogi pocnu svirati gitaru u bandu, neki kupe sportska kola... Ljudi kazu, poludio. A ustvari nije, samo je to oduvijek zelio. Kakva kriza, samo postanes vise svoj...
.... ti si se izgleda jako mlad rodio. odkud ti takve misli sa 40. god. zivotni vijek se produzio, i ako je prosjek 80, imas ti prilicno vremena za mnogo stosta.Fazlija wrote:Ja mislim da to ne postoji, to je sve izmisljeno... Evo ja na primjer, kada sam presao 40 i koju, postao sam svjestan da cu umrijeti. Tocnije da imam jos 20 godina da napravim sve ono sto sam oduvijek htio, a stalno odgadjao.
Kada imas 20 godina jos si pod jakim utjecajem okoline, radis stvari koje mislis da trebas. Ono sto bi stvarno htio odgadjas. Prvo da zadovoljis okolinu, a kasnije ces raditi nesto po svojem. Mislis da imas vremena. Sa 40 shvatis da nemas vise vremena i da ces to uciniti sada ili nikada. Mnogi pocnu svirati gitaru u bandu, neki kupe sportska kola... Ljudi kazu, poludio. A ustvari nije, samo je to oduvijek zelio. Kakva kriza, samo postanes vise svoj...
SPINERKA wrote:.... ti si se izgleda jako mlad rodio. odkud ti takve misli sa 40. god. zivotni vijek se produzio, i ako je prosjek 80, imas ti prilicno vremena za mnogo stosta.Fazlija wrote:Ja mislim da to ne postoji, to je sve izmisljeno... Evo ja na primjer, kada sam presao 40 i koju, postao sam svjestan da cu umrijeti. Tocnije da imam jos 20 godina da napravim sve ono sto sam oduvijek htio, a stalno odgadjao.
...neki se zene u tim godinama po prvi put, i sretni sto ce bitiTATA