Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Krokodil Behko wrote:
Ehhh, two years after..? Jesil doćerala tu liniju?
Linija je uvijek bila dobra, sad je jos bolja jer sam radila na tome a namjeravam i dalje aBd.
Imam u planu specificne vjezbe kad vec pitas, uz plivanje i jos neke stvarcice.
Sto pitas?
Pa zanima me.. Čuj što pitam. Kad već nemam tvoju fotku, bar da te zamišljam na pilates lopti Idem reći Rumu da te "zamisli" u tom kontekstu na onoj temi
A mogo sam i sebe usput zamisliti na toj lopti... istoj naravno. Lahak sam ja
Krokodil Behko wrote:
Pa zanima me.. Čuj što pitam. Kad već nemam tvoju fotku, bar da te zamišljam na pilates lopti Idem reći Rumu da te "zamisli" u tom kontekstu na onoj temi
Zamisli me kao visoku i vitku, neces pogrijesiti. Nisam se okrenula pilatesu, radila sam neke druge vjezbe intenzivno od kuce. Rum sto me zamisljao, zamisljao me je.
Krokodil Behko wrote:
Zamisli me kao visoku i vitku, neces pogrijesiti. Nisam se okrenula pilatesu, radila sam neke druge vjezbe intenzivno od kuce. Rum sto me zamisljao, zamisljao me je.
Dobro je to sto si lahak, zbog tebe.
A koliko je to "visoka"? Nemam ja ništa protiv vitkih cura. Lijepo ih je vidjeti, pogotovo ako su nabildane kako treba i gdje treba.
Koja ti boja bikinija najbolje paše?
Vladimir RUS wrote:Ništa, šta ću da mislim. I to je posao (i za to treba truda), valja dogurati dotle. Trudiš se da izgledaš zdravo i dobro. Ne vidim ništa loše u tome.
da truda i odricanja...al prvenstveno radi sebe i svoga zdravlja..