Ne kaki.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Ljudi su organizovali političare u vezi slobode izražavanja u svojoj državi - Francuskoj.Biba wrote:Meni je postalo mucno pratiti i politiku u Hrvatskoj...jad...samo se
svadzaju....ako sam dobro shvatila, tema je o Srebrenici...za pocetak necu puno politizirati...Gledala sam video na kojem je prikazano ubojstvo dva mlada mkmka, dankma mi nije bilo dobro...ne lazem. sto covjek covjeku uciniti moze, to je ono o cemu sam malo vec pisala, zao xuh covjeka na to nagoni...necu ovaj put o pociniteljima, to svi znamo...meni je nesto jednako tako zalosno...kad su nedavno novinari objavljivali ruzne karikature Muhameda podigla se Evropa na noge...i Milanovic je isao hoce slobodu jzrazavanja..kakva je to ssloboda koja vrijedza neciju svetinju....ali...ne sjecam se da je ta Evropa bila na nogama kad se dogodilo zlo u Srebrenici..
rezalosno....a na slobodu pusten onaj koji jos dreci...ama on je barem iskren pa prizna sta je htio i radio vabu vabu metoda....a drugi se prave finiji od njega....eto u kakvoj smo Evropi a nas su politicar slavili ulazak u nju....
Biba wrote:Meni je postalo mucno pratiti i politiku u Hrvatskoj...jad...samo se
svadzaju....ako sam dobro shvatila, tema je o Srebrenici...za pocetak necu puno politizirati...Gledala sam video na kojem je prikazano ubojstvo dva mlada mkmka, dankma mi nije bilo dobro...ne lazem. sto covjek covjeku uciniti moze, to je ono o cemu sam malo vec pisala, zao xuh covjeka na to nagoni...necu ovaj put o pociniteljima, to svi znamo...meni je nesto jednako tako zalosno...kad su nedavno novinari objavljivali ruzne karikature Muhameda podigla se Evropa na noge...i Milanovic je isao hoce slobodu jzrazavanja..kakva je to ssloboda koja vrijedza neciju svetinju....ali...ne sjecam se da je ta Evropa bila na nogama kad se dogodilo zlo u Srebrenici..
rezalosno....a na slobodu pusten onaj koji jos dreci...ama on je barem iskren pa prizna sta je htio i radio vabu vabu metoda....a drugi se prave finiji od njega....eto u kakvoj smo Evropi a nas su politicar slavili ulazak u nju....
drugrankovic wrote:jes mi smo poceli lebovski kako ne...
vi ste dusa jadna...
ŽDZENESAJD, DŽENESAJD
jbg titoisti nama zabranishe pomen jasenovca a vid sad handzaristi s pokoljenjima svojim na sav glas dženesajd...
samo ti okreci glavu od svojih zlocina
a ti dramaturg, kake su krofne danas? pepsi štipa a?
Vidiš, razlikujemo se i ja ne mislim kao ti a mogu ja to tebi i pojasnuti.Salahuddin wrote:
Mrki, sad si "usrao i sefa i stanicu". Koji su to "ljudi" koji su doveli onolike politicare da podrze "slobodu govora"? Daj mani se suplje! Sve ces ti izvrnuti, okrenuti, samo da opet pocnes prozivati BiH ploticare (Bosnjake u 99% slucajeva). Kada se dogodio taj strasni krvavi pir u Srebrenici, svijet je trebao da bude nogama. Mislim ako se ume obzir broj ubijenih (morao sam ovdje da se igram sa brojkama, mada je to neukusno) i cilj tih ubistava. Ovamo je ubijeno puno vise ljudi i ono sto se trebalo braniti su ljudski zivoti, koji su naspram slobode govora mnogo vazniji.
Nece ti izgleda nikada napisati post a da u njemu ne cuci problem u "BiH politicarima". Al de, forum je.
Srebreničani su dio nekog mjesta u nekoj BiH i za svijet po tom pitanju totalno nevažno. Pazi, za svijet.Salahuddin wrote:
Dobro, Ok, sve to stoji ali ti meni ipak ne uspi objasniti kako to je normalno da citav svijet vise "svi smo mi Carli" a ne onda, 1995., "svi smo mi Srebrenicani". Ako je kao sto kazes, svijetu nromalno da se ljudi ubijaju, sto su se onda koji k.... digli zbog nekoliko ubijenih koji su radili zaj satiricni list? Ne pasa, moj, ne. SAMO JE NORMALNO AKO SE UBIJAJU MUSLIMANI. U hiljadama.
Koliko znam, Mendela je samo odbio tursku "Ataturk peace prize" . Ne znam da je rekao to sto si rekao "teze je biti Kurd u Turskoj" , jer daleko teze je biti Palestinac u Izraelu.U svakom slucaju, vjerujem da podrzavas Odzalana, koji mu je poslao cvijece iz zatvora poslije toga. Sta mislis o Odzalanu? Borac za ljudska prava ili terorista? Posto je bi u PKK, vjerujem da imas simpateticne poglede na ovu partiju i njene clanove, lidere pogotovo.
![]()
Nemoj da mi pocnes da se muslimani medjusobno ubijaju pa nema reakcije. Ubija ih Amerika, Njemacka, Britanija, Izrael...
Na dolazak i govor Natanyahu-a mnogi nisu dosli. Valjda znas za to. To su oni koje Izreal nije mogao izlobirati. Ispricao se bas... prica mu je bila bas na nivou price ucitelja djeci drugog razreda osnovne. Valjda i to ima razlog...
Džabe ja tebi pišem o vrlim političarima i džabe ti pojašnjavam o novinarima koji su uzgred rečeno sedma sila, bar su kao takvi poznati u svijetu i oni kao takvi su složni pa ma gdje bili, gdje god je kakav novinar imao probleme, digla se je sva svjetska javnost i to je tako decenijama a eto ja sam ti pomenuo kako upravo ovih dana ISIL progoni Kurde a Kurdi su muslimani i Kurda je daleko više stradalo nego li Bošnjaka a o Kurdima se skoro pa i ne piše a ti bi prezentovao jedne a zatirao druge.Salahuddin wrote:
To sto se za BiH masakre nije dovoljno culo je upravo zbog tvojih vajnih novinara koji su bili zauzeti izjestavanjem sa zimskih i ljetnih olimpijskih igara. Toliko o njihovoj "organizovanosti". E pa ako je BiH bila nevazna na karti stradanja, a ovi novinari vazni, jer je to Francuska, onda mi ih nije ni zao. Njihov usrani Miteran...znamo dobro mi koji smo bili u BiH, kakva je bila njegova politika.
Vidiš, novinari rade za nekoga, recimo da ti imaš neku novinarsku kuću, Tv ili radio a ja sam zaposlen kod tebe.Salahuddin wrote:
Mrki, tvoj post cu zanemariti samo zbog ovog zadnjeg sto sam boldovao. Pobogu, ZASTO u skoro svaki post moras da umetnes nesto slicno? Kao mi smo neinformisana rulja koja se protivi tebi koji si prosvijetljen i znas ama bas o svemu. Pa ja i necu da mislim kao ti. Ne d'o mi Allah dragi. Za septembar 11. je brujao citav svijet jer su svi novinari, ma gdje bili u svijetu, sve TV kuce, to prenosili. A kod nas nisu. Nek se jebu oni polako.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests