Srebrenica - genocid

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma
Status: Offline

Re: Srebrenica - genocid

Post by drugrankovic » 22 Feb 2015, 08:42

I sta bi sad? poželio pružit mi ruku, kafu popit ko sto si rekao, ili kako ono velis nišanit?

Ne kaki. :zubi
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 01 Mar 2015, 13:24

Meni je postalo mucno pratiti i politiku u Hrvatskoj...jad...samo se
svadzaju....ako sam dobro shvatila, tema je o Srebrenici...za pocetak necu puno politizirati...Gledala sam video na kojem je prikazano ubojstvo dva mlada mkmka, dankma mi nije bilo dobro...ne lazem. sto covjek covjeku uciniti moze, to je ono o cemu sam malo vec pisala, zao xuh covjeka na to nagoni...necu ovaj put o pociniteljima, to svi znamo...meni je nesto jednako tako zalosno...kad su nedavno novinari objavljivali ruzne karikature Muhameda podigla se Evropa na noge...i Milanovic je isao hoce slobodu jzrazavanja..kakva je to ssloboda koja vrijedza neciju svetinju....ali...ne sjecam se da je ta Evropa bila na nogama kad se dogodilo zlo u Srebrenici..
rezalosno....a na slobodu pusten onaj koji jos dreci...ama on je barem iskren pa prizna sta je htio i radio vabu vabu metoda....a drugi se prave finiji od njega....eto u kakvoj smo Evropi a nas su politicar slavili ulazak u nju....
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 04 Mar 2015, 10:32

Biba wrote:Meni je postalo mucno pratiti i politiku u Hrvatskoj...jad...samo se
svadzaju....ako sam dobro shvatila, tema je o Srebrenici...za pocetak necu puno politizirati...Gledala sam video na kojem je prikazano ubojstvo dva mlada mkmka, dankma mi nije bilo dobro...ne lazem. sto covjek covjeku uciniti moze, to je ono o cemu sam malo vec pisala, zao xuh covjeka na to nagoni...necu ovaj put o pociniteljima, to svi znamo...meni je nesto jednako tako zalosno...kad su nedavno novinari objavljivali ruzne karikature Muhameda podigla se Evropa na noge...i Milanovic je isao hoce slobodu jzrazavanja..kakva je to ssloboda koja vrijedza neciju svetinju....ali...ne sjecam se da je ta Evropa bila na nogama kad se dogodilo zlo u Srebrenici..
rezalosno....a na slobodu pusten onaj koji jos dreci...ama on je barem iskren pa prizna sta je htio i radio vabu vabu metoda....a drugi se prave finiji od njega....eto u kakvoj smo Evropi a nas su politicar slavili ulazak u nju....
Ljudi su organizovali političare u vezi slobode izražavanja u svojoj državi - Francuskoj.
Dakle, neko je to organizovao i organizovanje je bilo moguće i u vezi Srebrenice koju pominješ al da li se sjećaš da li je ko iz BiH od vrlih političara tada bilo što pokrenuo u vezi Srebrenice ?!
I što se tiče svetinje u vezi Muhameda, da se i tu umiješam; to može biti svetinja samo za onog ko vjeruje u Muhameda a.s. i ako se nešto zbori ružno u vezi Muhameda a.s. je u grijehu samo onaj ko je u islamu i niko više.
Sveopća psovka u muslimana sa područja bivše Yu je yebo te vlah a sam riječ vlah je za neke uvreda al ko za to mari - jel tako.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 04 Mar 2015, 14:32

Biba wrote:Meni je postalo mucno pratiti i politiku u Hrvatskoj...jad...samo se

nije evropa bila na nogama kad je zločin isplanirala amerika a predigru i klanje preko 2000 srba u rejonu srebrenice po nalogu izetbegovića na plan amerikanaca odradio je naser... očekivan masakr i trampa oko ilijaša vogošće...

strašno je to što se desilo i kako se ljudi hladnokrvno ubijaju i bacaju u jame... strašno je i klanje koje je počinjeno po kravicama, bratuncu, višnjici... i predelu srebrenice dje su naserovi klali i vezivali lancima nejac...

jadno je to što ima ljudi poput salahudina koji će licemerno sve to preskociti i ako je i majmunu jasno, i samo vikati DŽENESAJD :djed

ok genocid... ja sam konto da je genocid kad se sve potamani ko korov ne birjauci pol i starost... no u redu i treba, nek se osudi zlo...

ali uzročnike nemoj razdvajati, žrtve takodje :djed

postoji video snimak dje tzv junak naser prica za vreme srebrenice kako ce samo mrtvi da odu odatle, a i tad će njihovi duhovi da se vrate... :maja

i lepo kaze spiker, naser je zaboravio obecanje, lagao je i sa svojim saradnicima s kojima je godinama humanitarnu pomoc prodavao svom narodu po paprenim parama zbrisao helikopterom za sarajevo... i video snimak o toj trgovini i lumpovanju nasera u klubovima uz viski dok narod za leb jedva imao i prodavao sve sto ima...

sve se to preskoci da bi se ono zamišljeno a to je vikanje na sva usta DŽENESAJD , drugome natovarila odgovornosti i prethodna žrtva proglasio genocidašima...

i na taj snimak će salahudin da zažmuri i nadje opravdanje... na sve one poklane srbe takodje, one u lancima spaljene... jer je licemer, a zbog takvog nastupa i slican ovima koji su to ucinili... jes, ti naserovi koljaci su godinama klali tu i zaslužili su bonbone? aj nijesam za onakav zločin kao vrstu kazne daleko od toga... ali zasto nije polozeno oruzje pa i budala zna... koljaci nijesu htjeli cekat da odgovaraju za to pokusali su zbeg, znali su mnogi sta su ucinili... no mnogi su tu nev ini stradali... u toj igri njihovog dragog im rahmetli babe...

video snimak sa govorom nasera, i njihovog jednog od komandanata sve govori...

branice naser do smrti srebrenicu, aha :grana

ne razumem kako neko ko izgubi svoje najmilije pored svega gore navedenog ne ode da ebe nanu bakiru... to im je on ko savetnik svoga babe takodje zakuvao...

e glupi narode, mrzite se dok se ne unistite...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7523 times
Been thanked: 17621 times

Post by Maja » 04 Mar 2015, 14:37

Sto ne postavis taj video da pogledamo.

Klanje srba i srpska nejac. Omiljene srpske rijeci.

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 04 Mar 2015, 14:38

Hajd ne seri sa tim opravdanjima. Počeli ste sa klanjima, mučenjima i masovnim ubistvima već 92.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 04 Mar 2015, 18:39

jes mi smo poceli lebovski kako ne...

vi ste dusa jadna...

ŽDZENESAJD, DŽENESAJD :djed

jbg titoisti nama zabranishe pomen jasenovca a vid sad handzaristi s pokoljenjima svojim na sav glas dženesajd...

samo ti okreci glavu od svojih zlocina :djed

a ti dramaturg, kake su krofne danas? pepsi štipa a?

:haha

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 04 Mar 2015, 18:42

lebovski osh da ti ja stavim video dje se naser kune zivotom da ce samo mrtav iz srebrenice?! il ces sam da lupash glavu o zid?

svom narodu je prodavao humanitarnu robu i ziveo od izolovane srebrenice, koju su ameri snabdevali iz vazduha... sve preko njega, a posle se držao svoje rječi koliko i ti lanjskog snjega...

da, poklao je 2000 srba, na najgori moguci nacin... i posto ti to ni najmanje kanjda ne znaci ko ovom dramaturgu koji raspolozenje mjenja ko carape... onda nemoj da te ni malo cudi sto nas ne dotice bas mnogo vase zapomaganje...

osudjujemo zlocin svakako, al... razumjemo se :zubi

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7523 times
Been thanked: 17621 times

Post by Maja » 04 Mar 2015, 19:39

drugrankovic wrote:jes mi smo poceli lebovski kako ne...

vi ste dusa jadna...

ŽDZENESAJD, DŽENESAJD :djed

jbg titoisti nama zabranishe pomen jasenovca a vid sad handzaristi s pokoljenjima svojim na sav glas dženesajd...

samo ti okreci glavu od svojih zlocina :djed

a ti dramaturg, kake su krofne danas? pepsi štipa a?

:haha

7 dana bana.

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 05 Mar 2015, 08:38

Salahuddin wrote:
Mrki, sad si "usrao i sefa i stanicu". Koji su to "ljudi" koji su doveli onolike politicare da podrze "slobodu govora"? Daj mani se suplje! Sve ces ti izvrnuti, okrenuti, samo da opet pocnes prozivati BiH ploticare (Bosnjake u 99% slucajeva). Kada se dogodio taj strasni krvavi pir u Srebrenici, svijet je trebao da bude nogama. Mislim ako se ume obzir broj ubijenih (morao sam ovdje da se igram sa brojkama, mada je to neukusno) i cilj tih ubistava. Ovamo je ubijeno puno vise ljudi i ono sto se trebalo braniti su ljudski zivoti, koji su naspram slobode govora mnogo vazniji.

Nece ti izgleda nikada napisati post a da u njemu ne cuci problem u "BiH politicarima". Al de, forum je.
Vidiš, razlikujemo se i ja ne mislim kao ti a mogu ja to tebi i pojasnuti.
Ti si u USA, jel tako?
Prije 2 dana je bio u Kongresu Benjamin Netanyahu, jesi upoznat s tim?
Prisutni su ustali i aplauz se širi salom,kao da je došao neki veliki mirovnik i da bude još veće čudo, Arapski svijet ga cijeni i podržava.
Eto, to ja prije dva dana gledao na Tv a ti reci da nije tako.
Ubijenih jeste bilo u Srebrenici i svijet se nije obazirao jer za svijet je to normalno a da nije normalno onda bi se bunio, kao što bi trebalo i ti BiH političari da se bune u vezi dogogodišnjih ubijanja u Palestini pa dogogodišnja ubijanja Kurda, baš jučer sam gledao njihove muke i valjda je čak i pokojni Nelson Mandela rekao; ko želi saznati šta su muke, nek bude 5 minuta Kurd u Turskoj.
Ovih dana ISIL-ovci tamane Kurde, Kurdi su muslimani a ti ili bilo ko ovdje pojasnite šta ste čuli u vezi toga od vrlih BiH političara??
Šta ste čuli sve ove godine u vezi Kurda?
Godinama ih ubijaju i Turci i Iračani, proganjaju ih, siluju im žene ,............. ili to nije ni važno?!
Francuska i sloboda govora,.......... upoznaj se sa Francuskom poviješću pa će ti biti mnogo šta jasnije.

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 06 Mar 2015, 12:40

Salahuddin wrote:
Dobro, Ok, sve to stoji ali ti meni ipak ne uspi objasniti kako to je normalno da citav svijet vise "svi smo mi Carli" a ne onda, 1995., "svi smo mi Srebrenicani". Ako je kao sto kazes, svijetu nromalno da se ljudi ubijaju, sto su se onda koji k.... digli zbog nekoliko ubijenih koji su radili zaj satiricni list? Ne pasa, moj, ne. SAMO JE NORMALNO AKO SE UBIJAJU MUSLIMANI. U hiljadama.

Koliko znam, Mendela je samo odbio tursku "Ataturk peace prize" . Ne znam da je rekao to sto si rekao "teze je biti Kurd u Turskoj" , jer daleko teze je biti Palestinac u Izraelu. :lud U svakom slucaju, vjerujem da podrzavas Odzalana, koji mu je poslao cvijece iz zatvora poslije toga. Sta mislis o Odzalanu? Borac za ljudska prava ili terorista? Posto je bi u PKK, vjerujem da imas simpateticne poglede na ovu partiju i njene clanove, lidere pogotovo. :pusi

Nemoj da mi pocnes da se muslimani medjusobno ubijaju pa nema reakcije. Ubija ih Amerika, Njemacka, Britanija, Izrael...

Na dolazak i govor Natanyahu-a mnogi nisu dosli. Valjda znas za to. To su oni koje Izreal nije mogao izlobirati. Ispricao se bas... prica mu je bila bas na nivou price ucitelja djeci drugog razreda osnovne. Valjda i to ima razlog...
Srebreničani su dio nekog mjesta u nekoj BiH i za svijet po tom pitanju totalno nevažno. Pazi, za svijet.
To u vezi "svi smo mi Carli" , tu je riječ o novinarstvu a novinari su svugdje a ne samo u Francuskoj i novinari su složni i organizovani i sve što treba je da se mi ne čudimo i ne ljutimo na NJIHOVU organiziranost već da se ljutimo na NAŠU neorganizovanost.
Napisao si; SAMO JE NORMALNO AKO SE UBIJAJU MUSLIMANI a nisi mi odgovorio šta su sve te godine političari BiH uradili u vezi ubijanja muslimana?
Da li su ikada bilo gdje protestirali zbog toga?
Da li su ikada probali makar u UN da opomenu svjetsku javnost na stradanje Palestinaca, Kurda il bilo koga od muslimana?
Da li su ikada iz protesta zbog stradanja muslimana napustili međunarodno srećanje ili nešto tako slično ili se sve ove godine takmiče ko će više puta biti po Tv ili po novinama?

Nismo djeca, ne treba tražiti opravdanje sa Amerikom, Njemačkom,Britanijom, Izraelom,..... pa da se mogu i sa ISILOM ubijati muslimani.

Što se tiče Odžalana, on je po mom disident i ni jedna vlast mu neće biti dobra - sem njegove.
On je nešto slično kao Paraga u Hrvatskoj, već duži niz godina su u ugušenoj političkoj sceni.

laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time

Post by laganini » 06 Mar 2015, 15:00

..zrrtva srebrenice nikad i niko ne smi ni umamjit kamoli osporii ali isto tako bosnjaci ne koristit kao politicko pitanje...........to mi se gadi kao i u hrvatskoj na pitanju vukovara....
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 07 Mar 2015, 07:10

Salahuddin wrote:

To sto se za BiH masakre nije dovoljno culo je upravo zbog tvojih vajnih novinara koji su bili zauzeti izjestavanjem sa zimskih i ljetnih olimpijskih igara. Toliko o njihovoj "organizovanosti". E pa ako je BiH bila nevazna na karti stradanja, a ovi novinari vazni, jer je to Francuska, onda mi ih nije ni zao. Njihov usrani Miteran...znamo dobro mi koji smo bili u BiH, kakva je bila njegova politika.
Džabe ja tebi pišem o vrlim političarima i džabe ti pojašnjavam o novinarima koji su uzgred rečeno sedma sila, bar su kao takvi poznati u svijetu i oni kao takvi su složni pa ma gdje bili, gdje god je kakav novinar imao probleme, digla se je sva svjetska javnost i to je tako decenijama a eto ja sam ti pomenuo kako upravo ovih dana ISIL progoni Kurde a Kurdi su muslimani i Kurda je daleko više stradalo nego li Bošnjaka a o Kurdima se skoro pa i ne piše a ti bi prezentovao jedne a zatirao druge.
Ja samo pojašnjavam kako je to u svijetu a ne kako je meni ćejf.
Još za vrijeme vladavine Sadama u Iraku su Turci ulazili tenkovima u Irak i sravnali par sela sa Kurdima i nikom ništa Bošnjaci još dižu Turske zastave i veličaju nesvjesno njihove zločine.
I sad sam ja kriv što ne mislim kao vi.

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 08 Mar 2015, 13:54

Salahuddin wrote:
Mrki, tvoj post cu zanemariti samo zbog ovog zadnjeg sto sam boldovao. Pobogu, ZASTO u skoro svaki post moras da umetnes nesto slicno? Kao mi smo neinformisana rulja koja se protivi tebi koji si prosvijetljen i znas ama bas o svemu. Pa ja i necu da mislim kao ti. Ne d'o mi Allah dragi. Za septembar 11. je brujao citav svijet jer su svi novinari, ma gdje bili u svijetu, sve TV kuce, to prenosili. A kod nas nisu. Nek se jebu oni polako.
Vidiš, novinari rade za nekoga, recimo da ti imaš neku novinarsku kuću, Tv ili radio a ja sam zaposlen kod tebe.
Da li ja mogu objaviti ono kako to ja vidim ili moram objaviti ono što mi ti dozvoliš a jasno mi daš na znanje kako i šta nikako i ni u kom slučaju ne smijem objaviti. Jel tako ili nije?
E sad, ako tebe počnu posjećivati neki lobisti pa lobiraju kod tebe sa plavom kuvertom i počnu ti diktirati šta ta tvoja novinska kuća treba da objavljuje i ti za određenu sumu počneš neku njihovu istinu da prezentuješ i život ide dalje, ljudi prate tvoju štampu i "istina" se širi.
Pa vi iz BiH trebate se sjetiti novina Ljiljan kao i čije su to novine bile a onda se trebate potruditi i skontati zašto tih novina više nema.
Može li?

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9274 times
Been thanked: 11030 times

Nova rezolucija UN: 11. juli dan sječanja na žrtve genocida

Post by Krokodil Behko » 10 Mar 2015, 17:53

REZOLUCIJA VELIKE BRITANIJE 11. juli u UN-u treba proglasiti Danom sjećanja na žrtve srebreničkog genocida
Image
Velika Britanija pripremila je Nacrt rezolucije o proglašenju 11. jula Danom sjećanja na žrtve srebreničkog genocida, koji je uputila Generalnoj skupštini UN-a na usvajanje.

Rezoluciju su već podržali Holandija i Sjedinjene Američke Države.

U nastavku teksta donosimo vam sadržaj predložene rezolucije:

- Prepoznajući da se 11. jula 2015. godine obilježava 20. godišnjica genocida u Srebrenici,

- Prepoznajući značaj borbe protiv nekažnjavanja svih prekršaja koji se tiču genocida, masovnih zločina, ratnih zločina, etničkog čišćenja i zločina protiv čovječanstva,

- Naglašavajući važnost provođenja obrazovanja kojim bi se potaknula svijest o sprečavanju genocida u budućnosti
Image
- Pozivamo sve države da se ponašaju u skladu sa Konvencijom o sprečavanju i kažnjavanju zločina genocida kako bi se osiguralo da se ne ponove isti ili slični događaji koji su se 1995. godine dogodili u zaštićenoj zoni UN-a Srebrenici,

- Podvlačimo značaj lekcija naučenih iz srebreničkog genocida,

- Bez suzdržanosti osuđujemo bilo koji oblik poricanja genocida i pozivamo zemlje članice da razviju edukacijske programe koji će generacijama koje dolaze pomoći da spriječe da se genocid više nikada ne ponovi,

- Podržavamo napore zemalja članica da se istraže i privedu pravdi optuženi za srebrenički genocid, te pozivamo sve zemlje da sarađuju sa Haškim tribunalom (ICTY), Međunarodnim rezidualnim mehanizmom za krivične sudove (MICT) i Odjelom za ratne zločine Suda BiH da rade na procesuiranju preostalih osoba koje se dovode u vezu sa ratnim zločinima,

- Pozivamo sve zemlje koje još nisu ratificirale ili prepoznale Konvenciju za sprečavanje i kažnjavanje zločina genocida da to urade što prije, kako bi svoju zakonsku legislativu uskladile sa tim dokumentom,

- Odlučni smo da 11. juli proglasimo Međunarodnim danom sjećanja na žrtve srebreničkog genocida

- Ohrabrujemo sve zemlje članice UN-a i drugih relevantnih organizacija, kao i civilnih organizacija, da obilježavaju ovaj međunarodni dan, uključujući i organizovanje različitih aktivnosti kojima bi se dostojno prisjetile žrtava srebreničkog genocida,

- Pozivamo Generalnu skupštinu da formira program pod nazivom "Srebrenički genocid i Ujedinjene nacije", kao i da mobilizira civilno društvo
da pripremi mjere kojima bi se u budućnosti spriječio genocid; generalni sekretar UN-a zadužen je da o ovome obavijesti Generalnu skupštinu najkasnije šest mjeseci od usvajanja rezolucije.

biha
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Has thanked: 48 times
Been thanked: 63 times

Re: Nova rezolucija UN: 11. juli dan sječanja na žrtve genoc

Post by biha » 10 Mar 2015, 22:20

Samo izmjena provnog statusa Opcine Srebrenica moze do negdje da ublazi posljedice ! Sve ostalo je samo igra!

paparaci
Hadžija
Hadžija

Post by paparaci » 10 Mar 2015, 23:28

za ovo je sigurno zasluzna ona bosanka - desna ruka premijera ili predsjednika velike britanije. :ok
NeK pUkNu DuSmAnI...

:srce S a n i c a - G r m e č :srce

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 11 Mar 2015, 09:27

i šta onda? očekivano...

normalan čovjek neće negirati zločin u srebrenici, ali ovo sto se svo vrjeme čini dovodi do toga da srbi to neću reći negiraju u budućnosti već će prilazit tome kao hajki na njih, dje se svaki zločin u 20 vjeku nad srbinom prikrio, omalovašio ili podsmevao...

ostaće samo poslednja dogadjanja (ko u hrvatskoj , od svih zločina nad srbima pre i tokom rata u vukovaru, ostala je samo ovčara bitna)

priče o nekom zajedništvu ne piju vodu kad se ne čini jednako... ok, jasno je na sve načine sad predstaviti samo srbe kao genocidne, zločince najveće u 20 vjeku! (ebo nasera, glavaša, šeksa, ebo hitlera, pavelića, ebo austrougare, ebeš kravice i višnjicu, jasenovac, jadovno..) a potom rušiti srpsku kao genocidnu...

hrvatska se lijepo izvukla posle ndh, nije je ko imo tužit, jer je sa srbijom bila u sfrj ... širilo se bratstvo i jedinstvo, dok im je odgovaralo da se sve slegne... (uz nju je bilo njeno "cvjeće", saveznici bošnjaci od prog sv rata pa preko handzara i do 1992), jebo to sve...

pošto će sva ta stratišta srpska ostati praktično popišana i podsmejana, ostavljena tužnoj srpskoj prošlosti, ne može se očekivati da će srbin u pogledu toga imati neko veliko saosećanje...

žrtve su žrtve, a o brojkama da ne govorimo...

najgore u svemu ovome je što uzročnike preskaču, a koji su im i te kako dovjeli do genocida u srebrenici...

da je moj otac u pitanju, ne bi bilo te sile koja bi me sprečila istine, a bakir i naser se ne bi tek tako setkali...

upravnik policije ondašnji je lepo sve objasnio o srebrenici, o žrtvovanju, o izdaji, o bjegu nasera...

postoji i snimak dje se naser kune da samo mrtv ce otić iz srebrenice... a potom pedala :lup

no, kad bi to bošnjaci sami do kraja razjebali onda bi i taj zapad bio otkriven... ovako, šta je tu je...

proces uništavanja srpske je u toku, početne radnje su odavno počele sa priprmeom svjeta o GENOCIDAŠIMA, a sad polako UN, pa svaka svjetsak organizacija pod kontrolom mocnika...

i op... no ni srbi ne sjede skrštenih ruku, nikakva sprdačina sa njenim entitetom neće doći u obzir... branili su jednom svoje živote, i srpsku braniće je opet zlu ne trebalo...

niko normalan ne negira srebrenicu ali razumjemo se šta je u pitanju :123

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 11 Mar 2015, 09:32

..pa koga suditi druže kad je bagra partizanska po kratkom postupku riješila ustashe..što bleiburg sto križni put...zločin za pamćenje :place
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 11 Mar 2015, 09:35

eto zločin je blajburg :123

i ovčara of kors

osuditi hrvatsku za pogorm fašistički u II sv ratu, ko i njemačka što je osudjena...

ali malo morgen...

ostali su im potomci koji su srušili opet jugoslaviju...

blajburg ovčara srebrenica, ništa drugo se nije desilo u mnogo većem broju na brdovitom balkanu :123

samo naprjed

Post Reply

Return to “Politika u BiH”