Zato si za svaki slučaj ponovio.laganini wrote:..prejako obrazovan ali neću da se falim
Školska sprema forumaša?
Moderator: Krokodil Behko
Re: Školska sprema forumaša?
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
SSS
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7830 times
- Been thanked: 18485 times
- Status: Offline
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14421 times
- Been thanked: 9984 times
A ne znam, cega bi skolska sprema trebala biti pokazatelj?
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Pa imali smo visinu,težinu,radno mjesto,godine itditd.........čisto podaci......Julia-Klara wrote:A ne znam, cega bi skolska sprema trebala biti pokazatelj?
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9639 times
- Been thanked: 11382 times
Mislim da još uvijek nismo imali temu o našim omiljenim čarapama, pokućnicama, a već za stolice nisam siguran. Mislim na namještaj, a ne na kakuZagorka wrote:Pa imali smo visinu,težinu,radno mjesto,godine itditd.........čisto podaci......Julia-Klara wrote:A ne znam, cega bi skolska sprema trebala biti pokazatelj?

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7830 times
- Been thanked: 18485 times
Novi forumaš je otvorio novu temu. Koliko često se to dešava ako ne računamo reklame i traženje savjeta za ljubavne jade? A tema je baš OK i čudi me da je nismo prije otvorili.
..dobro velik kakvi ima ova je za bogoveMaja wrote:Novi forumaš je otvorio novu temu. Koliko često se to dešava ako ne računamo reklame i traženje savjeta za ljubavne jade? A tema je baš OK i čudi me da je nismo prije otvorili.

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Salahuddin wrote:Necete nikada saznati sta sam zavrsio. Znam da samo otvarate teme ne bi li mene raskrinkali. Oznacio sam SSS. Posto jesam masinski tehnicar. Tehnicar sam ja samo tak'i i drugdje ali niko da mi da diplome za to.

- Zagorka
E voljela bih mu čuti ženu,pa nek meteor padne........Julia-Klara wrote:Salahuddin wrote:Necete nikada saznati sta sam zavrsio. Znam da samo otvarate teme ne bi li mene raskrinkali. Oznacio sam SSS. Posto jesam masinski tehnicar. Tehnicar sam ja samo tak'i i drugdje ali niko da mi da diplome za to.nista dok ne dokazes
- Zagorka
Ne skontam/o...........Salahuddin wrote:Zagorka wrote:E voljela bih mu čuti ženu,pa nek meteor padne........Julia-Klara wrote:Salahuddin wrote:Necete nikada saznati sta sam zavrsio. Znam da samo otvarate teme ne bi li mene raskrinkali. Oznacio sam SSS. Posto jesam masinski tehnicar. Tehnicar sam ja samo tak'i i drugdje ali niko da mi da diplome za to.nista dok ne dokazes
![]()
Ho's da ti dam njen broj? Salim se ja bona. Nesto kazem ozbiljno, nesto sale... nadam se da uvijek skontate kada se salim.

A za ono što si rekao Juliji,slago si vala,nisi ni zaisko propisno

Ima tema.Maja wrote:Novi forumaš je otvorio novu temu. Koliko često se to dešava ako ne računamo reklame i traženje savjeta za ljubavne jade? A tema je baš OK i čudi me da je nismo prije otvorili.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Da je zaisko tek tad bi na'eboZagorka wrote:Ne skontam/o...........Salahuddin wrote:
![]()
Ho's da ti dam njen broj? Salim se ja bona. Nesto kazem ozbiljno, nesto sale... nadam se da uvijek skontate kada se salim...šta je sad šala,da si tehničar?
![]()
A za ono što si rekao Juliji,slago si vala,nisi ni zaisko propisno

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Ja sam dvije godine srednje bila neko jedinstveno usmjerenje, jednako za sve dzake.Poslije sam dvije godine bila nesto kao gimnazija, prirodnomatematicko...puno kemije, fizike i biologije a onda dvije godine pedagoski faks u Osijeku.Danas za uciteljicu idu 5 gosina i meni je to bezveze,cure tek na 4. gosini tek saznaju sto je metodika.Cura bude kod mene na praksi a ne zna ni sta ma radim ni sta slusa.A i ja sam u srednjoj pedagoskoj isla na praksu u kuhinju i tamo gdje se namjestaj pravi, bezveze..Ma Šuvarova skola....ali mi smo za dvije godine faksa peosli pravu torturu...odmah na pocetku smo sami odrzavali predavanja djeci i morali se cesto snalaziti sami...nije bilo da ne mozes tjelesni raditi, nije bilo izgovora....ipak ni tada nas nisu u svemu pripremili za ono sto nas ceka kad poxnemo raditi...kad dobijes djecu, oni su mjerilo svega...sta i kako s njima...koliko ucitelj uspije imati autoritet i motivirati djecu i ako voli svoj posao, onda je na konju ali...oni koji taj posao bas i ne vole, hebali su jeza u lesza, majke mi...i treba znati i s roditeljima..ja zaista nemam nikakvih problema...do sada...volim svoj posao...iako je sve teze...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.