Bolje da si stavio temu 'Koji je kod vas stepen neozbiljnosti' .
Završio elektrotehničku školu (4. stepen), sad studiram mašinski fakultet (po Bolonji jbg). Kada ga završim valjda će biti VŠS školska sprema. Ne znam kako to ide po novom programu.
Podrinjac wrote:Bolje da si stavio temu 'Koji je kod vas stepen neozbiljnosti' .
Završio elektrotehničku školu (4. stepen), sad studiram mašinski fakultet (po Bolonji jbg). Kada ga završim valjda će biti VŠS školska sprema. Ne znam kako to ide po novom programu.
Podrinjac wrote:Bolje da si stavio temu 'Koji je kod vas stepen neozbiljnosti' .
Nema VŠS, i to ti je VSS.
Ne bih da izjednačavam 3 završene godine od onih koji su završili 4 ili 5 godina. Zato sam stavio VŠS.
Eh, moj ujak imao 4 osnovne ali radio je kao knjigovodza u davno vrijeme, inteligencija i urodzeni talenti, samoucenje su cesto bitniji nego bubanje i strebanje..imam ja kolegicu s dva fakulteta a jedva medan ecdl polozila .. a i u tom jednom joj ja saptala...i osradzivala joj administrativne poslove...samo ona se hvalila kak je to ona brzo uradila..a ja prvo njezino uradim pa onda svoje..e, pomozi sirotu...tko je pametan, pametan je...i zivot je skola..i strucna sprema velika..ko sto je Amerika....malo sale i rime ne smeta...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
Nema VŠS, i to ti je VSS.
Ne bih da izjednačavam 3 završene godine od onih koji su završili 4 ili 5 godina. Zato sam stavio VŠS.
Ne pitaš se ti.
Bile 3 ili 4 ili 5 godina faxa...sve je VSS, i nemoj pametovat po tom pitanju...ti se našo izmišljat "točak".
Vidi Storma, nela pita za ra-ju. Ne zna niko šta je s njom i gdje je. Nestala. Ako je ikad i postojala jer kružile su neke priče da je bila klon u što sumnjam jer da bi osmislio njen karakter trebaš biti natprosječno inteligentan
...jbg. ja sam prijavila sss,a imam dva zvanja,tj. nakon sss sam se prekvalificirala za nesto drugo!...ne dam ja sebi za manje! ...koje obrazovanje ja stvarno imam?
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Veca wrote:...jbg. ja sam prijavila sss,a imam dva zvanja,tj. nakon sss sam se prekvalificirala za nesto drugo!...ne dam ja sebi za manje! ...koje obrazovanje ja stvarno imam?
Pa u pitanju je nivo školovanja.... mogu ja još 3 srednje škole napraviti a još uvijek sam SS
Srednja uzaludna "Stipe Šuvar", pa opet imam osjećaj, da sam naučio više nego ovi danas, u "modernim školama" Btw, čuvena tehnička škola u Sarajevu - prazna. Škola sa najboljom lokacijom u gradu. Desno Holiday inn, preko puta Zemaljski muzej i zgrade državnih institucija, lijevo moderan tržni centar, strogo za elitnije snobove ali džaba.