Prva predsjednica Hrvatske
Moderator: Krokodil Behko
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
- Status: Offline
Re: Prva predsjednica Hrvatske
Vidjecemo od kojeg je kova, tek je pocela.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
...ceka se s nestrpljenjem da se moze oplest po njoj..jos je hdz .. 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3851 times
- Been thanked: 2896 times
laganini wrote:...ceka se s nestrpljenjem da se moze oplest po njoj..jos je hdz ..
ona naka....pa da ceka.....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Pasaga wrote:laganini wrote:...ceka se s nestrpljenjem da se moze oplest po njoj..jos je hdz ..
ona naka....pa da ceka.....
Ona naka...ama sto ima Jakova, ma ljudinu bona...e taj radi i po kuci da bi njoj bilo lakese, ma kakav papucar...dobar i pametan covjek....ha, vidjet cemo, zena pokazuje da ima energije i volje, odlucna je i odrjesita a sad koliko ona moze utjecati na goruce probleme...mozda....zivi bili pa vidili...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

..danas kod glavnog tajnika natoa...nema odmora... 

Ma shvatila sam da je zena puna energije a i govornik je odlican, poznaju je u svijetu, kaz da je bila odlicna u skoli i da je pricala o Hrvatskoj kao o svojoj domovini a ne kao o imovini....mislim da je i vrlo ambiciozna sto je u svakom slucaju dobar znak...a ak ima potporu muza, pa kud ces bolje...mozda nesto i bude...dugo su nas u svijetu opisivali samo kao ustase...ova zena moze dati drukciju sliku....nadam se da nesto krene na dobro....zelim joj da uspije...a jos je i prva zena predsjednica...neka....ako zene inace vise brinu o obitelji, valjda i ona bude o svojoj velikoj obitelji..eto Jakovu je pridala tri kantuna a onda se moze posvetiti hrvatskom kantunu....pa nije on bas tako ni velik, pa ko jedna ulica u Kineza....ziva bila...Josipovic jest prosvjetar ali..Kolindica ga je u dijalogu u suceljavanju doslovce satapala...nema kod nje trta mrta..

Vrijeme će pokazati Kolinda a po mom je to žena koja mnogo obećava a ništa ne radi.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM

..pa nebi se reklo po prvim danima..hiperaktivna je..mrki62 wrote:Vrijeme će pokazati Kolinda a po mom je to žena koja mnogo obećava a ništa ne radi.

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Zaboli me lijeva bručka (da prosti šačica finih),sve da je došla pod ruku sa reisom i da ju je on prostro po onim lepinjama.........laganini wrote:..što j ebošnjaci nema komentara na dolazak predsjednice...rasparavljate o čevapima a već se spremala hajka

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
..malo respekta prema instituciji i državi u kojoj živiš i koja ti je kruh dala .. 

- Zagorka
Nije meni kruh dala nikakva drzava vec mojih deset prstiju......ja dzabe u zivotu nista nisam dobila.....a drzava samo zna slati svakog mjeseca nove poreze i namete.........najela bih se da sam čekala da mi ko da..........plaholaganini wrote:..malo respekta prema instituciji i državi u kojoj živiš i koja ti je kruh dala ..

..a dobro onda ne kukajte na političare kad je važno deset prstiju..ali nije isto deset u hrvatskoj ili šipovači 

- Zagorka
Naravno da je vazno,ja i ne kukam previše na političare koliko neki.Najviše kukaju neradnici,oni sto ne plaćaju mjesečno ništa ili oni što ni ne žive tu,uglavnom koga se najmanje tiče i ko bi najmanje imao pravo,najviše viče.Jedino sto bi mogli malo sići sa leđa sa stalnim poskupljenjima,radi nas šaka pa se od nas sve crpi.
A firma mi je u BiH,naravno da nije isto,u Hr je gore,sutra bih prebacila da ima računice.Ja sam surađujem s hrvatima,naveliko........
A firma mi je u BiH,naravno da nije isto,u Hr je gore,sutra bih prebacila da ima računice.Ja sam surađujem s hrvatima,naveliko........
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3851 times
- Been thanked: 2896 times
...kod nas je obicaj reci....laganini wrote:..što j ebošnjaci nema komentara na dolazak predsjednice...rasparavljate o čevapima a već se spremala hajka
...novo sito na visoko visi......
...zabole nju njeznica i za hrvatima a o drugim da ne govorim...
sacekaj malo.......
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Ja sam bila vrlo skepticna ali....moj dida je svojim sinovima govorio :Idite medzu pametne ljude....Kolinda ima doticaj i komunikaciju s pametnim i vladajucim pa...mozda buju ipak culli i slusali sta ona govori...a ona govoriti znade, to se mora priznati...Amer je vec reko da je pametna... mozda mozda se nesto pokrene....bivsi je prijedsjednik bio mlakonja..al u nekim izjavama samo nije, kad je o zvijezdi rijec...

Haj sad lijepo opiše u čemu je bila aktivna od silnih obećanja koje je dala.laganini wrote:..pa nebi se reklo po prvim danima..hiperaktivna je..mrki62 wrote:Vrijeme će pokazati Kolinda a po mom je to žena koja mnogo obećava a ništa ne radi.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!

...ma nedami se objašnjavat ..
ko ne želi vidit đabe mu govorit...

Kazu da su birači najbolji poltičari, pa eto...nismo pitali je li trudna ili hoce li biti,a Jakov bome jos u snazi,e... dakle nasi biraci su odlican poslodavac...