Veca wrote:...Melek,cestitam!
Forumaš mjeseca
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4348 times
- Been thanked: 3280 times
- Status: Offline
Re: Forumaš mjeseca
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Meleceeee,,,cestitam i ja od

Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- drugrankovic
- Inventar foruma

e ako je ovo forumash mjeseca ode ranko na eurosong, ma olimpijadu 
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Ma ne smije ga nitko dirati...osim mene, ja kakav je to melek koji ne vjeruje u dušu ...ja se pitam
...dobar je Melek, dooobar 
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 4431 times
- Been thanked: 4109 times
Cestitke.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Sibila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 870 times
munja........................kad se oci raskrvare.................otkrvare i to..
..
procitaj intervu koji sam imala sa Melllllllllekom
na kojoj je to temi ljudi ......................koji dio foruma.......................nikako da se sjetim i nadjem i smijem

procitaj intervu koji sam imala sa Melllllllllekom
na kojoj je to temi ljudi ......................koji dio foruma.......................nikako da se sjetim i nadjem i smijem
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Pa moram čuti kad su mi tupili mozak 12 godina u školama. Malo im bilo u osnovnoj, pa uvedoše vjeronauku i u srednju.Salahuddin wrote:Azrail je ime koje bas i nema uporista u islmaskom ucenju, iako se ustalilo medju muslimanima, posebno kod nas. On se naziva Melekom Smrti i nikako drugacije. Drago mi je da si cuo i za Mikaila a.s. . Nemoj zaboraviti Israfila a.s. On ima veoma vaznu ulogu.Podrinjac wrote:Koji je melek u pitanju ?? Azrail, Džibril, Mikail ??
- Podrinjac
- Forum [Bot]
Pa naravno da jesu. Ali sad ne pričamo o tome škartu. Sad se nadovezujemo na vjeronauku.Salahuddin wrote:A nisu te tupili gomilom drugog skarta, zbog koga se ne zalis?Podrinjac wrote:Pa moram čuti kad su mi tupili mozak 12 godina u školama. Malo im bilo u osnovnoj, pa uvedoše vjeronauku i u srednju.Salahuddin wrote:Azrail je ime koje bas i nema uporista u islmaskom ucenju, iako se ustalilo medju muslimanima, posebno kod nas. On se naziva Melekom Smrti i nikako drugacije. Drago mi je da si cuo i za Mikaila a.s. . Nemoj zaboraviti Israfila a.s. On ima veoma vaznu ulogu.Podrinjac wrote:Koji je melek u pitanju ?? Azrail, Džibril, Mikail ??
- Podrinjac
- Forum [Bot]
ahha, dobro. Znači ja bih mogao ovaj svoj nik preimenovati u 'Poslanik'.Salahuddin wrote:Ne.Podrinjac wrote:AA Sallahudine, zar nije grijeh staviti sebi nik 'Melek' ??
a mozes i "Ponosni Dzehennemlija".Podrinjac wrote:ahha, dobro. Znači ja bih mogao ovaj svoj nik preimenovati u 'Poslanik'.Salahuddin wrote:Ne.Podrinjac wrote:AA Sallahudine, zar nije grijeh staviti sebi nik 'Melek' ??

- Podrinjac
- Forum [Bot]
Dobra ideja. Razmislit ću o tome.paparaci wrote:a mozes i "Ponosni Dzehennemlija".Podrinjac wrote:ahha, dobro. Znači ja bih mogao ovaj svoj nik preimenovati u 'Poslanik'.Salahuddin wrote:Ne.Podrinjac wrote:AA Sallahudine, zar nije grijeh staviti sebi nik 'Melek' ??
Koliko znam ne možeš biti dva ili više puta
Eto ja nisam nikad ni bio
Preskako razrede

Preskako razrede
Habibti, ya nour el - ain... 
Dobro jutroSalahuddin wrote:Sto ne moze? Pa nije ovo redaljka.storm wrote:Koliko znam ne možeš biti dva ili više puta![]()
Preskako razrede![]()
Bira se valjda onaj ko je najvise doprinijeo diskusiji na forumu, dinamika itd...makar morali birati istog i 5 mjeseci zaredom ako on pise pola od ukupnog broja postova i da ti postovi pomazu da se razvija diskusija, a time i dinamika foruma. No, sta ja znam koji k....
![]()
Dobro jutro, pasa.
Tko bi me onda skinul s te pozicije
ma u redu je to, da svi imaju mogućnost, da nema pretplaćenih .... ja vidim titulu forumaša mjeseca, više kao podstrek za daljnju aktivnost na forumu, to što navodiš....aktivnost, doprinos dinamici foruma, postovi.... to biva nagrađeno svakako, kad tad...
Habibti, ya nour el - ain... 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7864 times
- Been thanked: 18599 times
cestitke tovaru

Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.