Nije Islam, ali koga ćeš ubjediti da nije ?? Svijet se sve više i više okreće protiv muslimana zbog ovih radikalnih sekti.Salahuddin wrote:Iako ovi jesu zadojeni vjerskim radikalizmom, nije mi jasno koje vjere. Ono nije islam sigurno. Na jednoj drugoj temi smo jasno utvrdili ko je musliman, a oni krse sve te norme i nikako se ne mogu smatrati islamskim pokretom. Mislim, mogu oni govoriti sta zele ali ako ti poredas krscane i svima im odsjeces glavu samo zato sto nisu muslimani, tu vec imas problem sa islamom. Veliki problem. Ovo treba napalmom rijesiti.Podrinjac wrote:Mnogo je zatupljenih ljudi sa vjerskim i nacionalnim ideologijama.
ISIL
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: ISIL
Ubijedi sebe,i one za koje si u mogucnosti,ne ubijeddjuj "svijet",premali smo za to.Podrinjac wrote:Nije Islam, ali koga ćeš ubjediti da nije ?? Svijet se sve više i više okreće protiv muslimana zbog ovih radikalnih sekti.Salahuddin wrote:Iako ovi jesu zadojeni vjerskim radikalizmom, nije mi jasno koje vjere. Ono nije islam sigurno. Na jednoj drugoj temi smo jasno utvrdili ko je musliman, a oni krse sve te norme i nikako se ne mogu smatrati islamskim pokretom. Mislim, mogu oni govoriti sta zele ali ako ti poredas krscane i svima im odsjeces glavu samo zato sto nisu muslimani, tu vec imas problem sa islamom. Veliki problem. Ovo treba napalmom rijesiti.Podrinjac wrote:Mnogo je zatupljenih ljudi sa vjerskim i nacionalnim ideologijama.
Question everything.
Re: Al-Kaida
Ajde ti nacionalisto tebi nije mjesto ovdje ti sto stujes titu -.-drugrankovic wrote:to su prave kuranlije... jer kuran u sebi nosi onaj konačan rat protiv nevernika... nevernici su svi ostali
islam ima u sebi dobroga ali kao i svaka vera koja je nametnuta iz nečijeg interesa, se većinski pogrešno tumači... kada bi joj se izbacio taj rat nestalo bi i tog tumačenja...
islamisti su uglavnom fanatici nema tu ulepsavanja...
[img]http://www.gifsforum.com/images/gif/you%20mad/grand/you_mad_dancing_gif.gif[/img]
Idiota majko mila, ko god da su.
[ytube][/ytube]
Pripadnici terorističke Islamske države objavili su video na kojem se vidi kako maljem razbijaju drevne artefakte u Nineveh muzeju u iračkom gradu Mosulu.
U petominutnom videu mogu se vidjeti muškarci koji uz pomoć čekića i bušilica uništavaju nekoliko kipova uključujući i kip “letećeg psa” koji datira iz 9. stoljeća prije nove ere.
Čovjek prikazan u videu rekao je da su predmeti uništeni jer su promovisali idolopoklonstvo.
“Poslanik nam je naredio da se oslobodimo kipova i relikvija, i njegovi su drugovi učinili isto kada su osvojali zemlje nakon njega”, rekao je nepoznati muškarac.
Vjeruje se da su neke od antiknih predmeta prodali na crnom tržištu. Uništeni artefakti u Mosulu su od neprocjenjive vrijednosti.
Mosul je drugi najveći grad u Iraku, a u rukama ISIL-a je od juna prošle godine.
[ytube][/ytube]
Pripadnici terorističke Islamske države objavili su video na kojem se vidi kako maljem razbijaju drevne artefakte u Nineveh muzeju u iračkom gradu Mosulu.
U petominutnom videu mogu se vidjeti muškarci koji uz pomoć čekića i bušilica uništavaju nekoliko kipova uključujući i kip “letećeg psa” koji datira iz 9. stoljeća prije nove ere.
Čovjek prikazan u videu rekao je da su predmeti uništeni jer su promovisali idolopoklonstvo.
“Poslanik nam je naredio da se oslobodimo kipova i relikvija, i njegovi su drugovi učinili isto kada su osvojali zemlje nakon njega”, rekao je nepoznati muškarac.
Vjeruje se da su neke od antiknih predmeta prodali na crnom tržištu. Uništeni artefakti u Mosulu su od neprocjenjive vrijednosti.
Mosul je drugi najveći grad u Iraku, a u rukama ISIL-a je od juna prošle godine.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Re: Al-Kaida
Nacionalista ? Što štuje Tita ?? Koliko znam bar oni koji štuju Tita nisu nacionalisti, nego obratno, oni koji ga ne štuju, oni su većinski (ne svi) nacionalisti.CasperBiH wrote:Ajde ti nacionalisto tebi nije mjesto ovdje ti sto stujes titu -.-drugrankovic wrote:to su prave kuranlije... jer kuran u sebi nosi onaj konačan rat protiv nevernika... nevernici su svi ostali
islam ima u sebi dobroga ali kao i svaka vera koja je nametnuta iz nečijeg interesa, se većinski pogrešno tumači... kada bi joj se izbacio taj rat nestalo bi i tog tumačenja...
islamisti su uglavnom fanatici nema tu ulepsavanja...

..kreteni teški...podsjetilo me to na uništenje arhive u sarajevuLebowski wrote:Idiota majko mila, ko god da su.
[ytube][/ytube]

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
nigdje veze.. niti je ko zelio unistiti arhiv i podrzavao to, niti je unisten.
arhiv niko nije htio zapaliti za razliku od starog mosta u mostaru.
da... ako je izgorio uopste taj arhiv. ne vjerujem da su ljudi znali da je bas tu arhiv, msm siguran sam.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 2907 times
MI6.....najbolje zna......Salahuddin wrote:Pa eto, ako nista drugo, tu valjda vidimo da oni nemaju nista sa mainstrem islamom. Nijedna se bogomolja ne smije srusiti, ni crkva ni sinagoga ni dzamija. Osim ako se mora u slucaju da je zgrada postala nesigurna za ljude, zbog starosti ili nekih drugih elemenata. Hajvani...Lebowski wrote:OVi počeli i džamije rušiti jer im se ne sviđaju..

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Ako je ovo istina, da ovako ruše.. šta reći?
Koji kreteni
.. Al gori su ovi naši što ih brane a puno ih je.
Pripadnici ISIL-a uništili su još jedan drevni grad, Hatru.
Star je dva milenijuma i pod zaštitom UNESCO-a.
Razaranje je nastavljeno nakon što su prethodno uništili još dvije drevne lokacije, Nimrud i Ninivu.
[ytube][/ytube]
Koji kreteni

Pripadnici ISIL-a uništili su još jedan drevni grad, Hatru.
Star je dva milenijuma i pod zaštitom UNESCO-a.
Razaranje je nastavljeno nakon što su prethodno uništili još dvije drevne lokacije, Nimrud i Ninivu.
[ytube][/ytube]
Da, još uvijek ima onih što ih brane.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM