Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mislim da je tu negdje egaal , ili pola pola između muškaraca i žena . Žene su recimo ljubornije ako druge žene bolje izgledaju a muški su ljuborniji ako je drugi muškarac uspješnjiji na poslu . Ima još toga u nedogled recimo ali je problem taj što smo u suštini zabadati nos u tuđe stvari li pogledati šta se kod košije pardon komšinice u loncu kuha .
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
pa kad sjednem sa nekim drugaricama , koja god prodje nadju joj manu... a riba gori... dok muski , komentiraju zene a ne druge muske , ako si me shvatila sta hocu da kazem....
Ne komentarišete one koji imaju stil kao vaš. Zašto komentarišete muškarce koji vole da se dotjeraju, tipa metroseksualci... vidi ovog papka i košeeee (npr košulja boje ciklame), gledaj mu frizure majke ti, vid ovo, vid ono, jao pederčine...
Maja wrote:Ne komentarišete one koji imaju stil kao vaš. Zašto komentarišete muškarce koji vole da se dotjeraju, tipa metroseksualci... vidi ovog papka i košeeee (npr košulja boje ciklame), gledaj mu frizure majke ti, vid ovo, vid ono, jao pederčine...
pa kad sjednem sa nekim drugaricama , koja god prodje nadju joj manu... a riba gori... dok muski , komentiraju zene a ne druge muske , ako si me shvatila sta hocu da kazem....
I ja mislim isto. Zene imaju tendenciju da traze manu u onim drugima. Mi muskarci nekako i nemamo to. Mi niti smo lijepi, niti ruzni jedni drugima. To i ne primjecujemo. Komentarisemo zene.
Muškarac kojem su puna usta hvale kako je dobar muž,ne bi trebao razmišljati ni 1% kao alpha.Ako misliš isto,aferim.
Totalno se kužite u žene,ljudski rod i ponašanje općenito.Garant imate tucet diploma iz psihološke analize pojedinca i grupe
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.