Maja wrote:Ma daj....
Nije valjda?
Valentinovo znam ali 8. mart?
...jeste,Tite mi,eno na njihovoj stranici! ...gdje ide ta BiH?
Moderator: VIP
Maja wrote:Ma daj....
Nije valjda?
Valentinovo znam ali 8. mart?
I ništa. Ni da čestitajuMaja wrote:Da ste kakvi vi muški forumaši sutra bi nam pripremili neko iznenađenje na forumu
Seljaci bonaMaja wrote: I ništa. Ni da čestitaju
Žene, bojkotujmo danas muškarce. Neka nijedna žena ne piše danas s muškim forumašima
Tigris wrote:Alpha wrote:
hvala bubavi,........................nadam se da dolazi...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Salahuddin wrote:Evo sve je, s Bozijom pomoci, proslo. Zena je samo rekla: "Dok ne padne mrtva glava ti se neces okaniti tog oruzja". Ocekivao sam puno zescu reakciju. Eh sad, na tvoje pitanje. Svi moji pistolji su uvijek otkoceni jer niko drugi osim mene nema pristupa njima. Svi su u sefu uvijek osim jednoga, koji je uvijek sa mnom. Eh sad, kao danas, povremeno ocistim sa novim uljem (j... ga, to mi je opsesija). To sam upravo poceo da radim danas kad mi je ovaj prijatelj dosao. Nije sjeo gdje su bili pistolji, pa tako nisam puno obracao paznju. Nemam blage veze kad i kako je uzeo pistolj (da je pitao da uzme, ja bih rekao da ne moze)...desilo se j... ga. Zurio sam da zavrsim sa ovim da bih mogao pripremiti kafu.Salahuddin wrote:paparaci wrote:ma hebes to sve. bitno je da niko nije fasovao!
ja tu ameriku nikako ne mogu svariti. tacnije to sa legalnim posjedom oruzja.![]()
![]()
![]()
a zar ti pistolj ili puska nisu zakoceni ili kako se vec kaze?
Bitno je da niko nije ubijen ili ranjen. Bio sam sam kuci, hvala Bogu. Evo masa kojom je zakrpio rupe i farba su se osusili i sve izgleda kao prije, osim sto sam zaboravio napisati prvi put, metak je prosao i kroz hladnjak za vodu i izlazna rupa je jako ruzna da cu morati da ga zamijenim, iako nije ostetio rezervoar ili elektriku.
Jos ne mogu da vjerujem da mi se to desilo, da sam dopustio da neko drugi stavi ruke na moje oruzje, bez mog znanja. Nisam uopste obracao paznju zbog zurbe da zavrsim. Ali bio je to dobar prijatelj i nije balavac, pa nisam uopste ni sumnjao da bi se tako nesto moglo desiti.
Ja usrana dana.
P.S.
Molim vas, nemojte me mnogo kritikovati, mogao sam da vam i ne kazem nista o ovome ali vi ste moja raja. Dovoljno se osjecam bijedno, vjerujte da cu se sloziti sa svakom vasom kritikom jer bi vjerovatno bila na mjestu. Ali ako moze, molim vas nemojte.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests