LGBTIQA+
Moderator: spacebound
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
- Status: Offline
Re: HOMOSEKSUALNOST
svakako,ali je je taj sareni dogadjaj zahvatio mnogo gradova, i ne desava se nista lose

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
@berlin
A da znas sta to sve kosta....astronomske sume...
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
ma znam,ali je i promocija u turistickom smislu
velike se pare tu okrecu , pa kad moze Berlin sto ne bi i mi?
- Heidi
- Forum [Bot]
Ma jok, kod nas narod nema sta da jede. Njemacka je, kako kaze storm, druga galaksija.
Mada bi i oni pola toga mogli uloziti u socijalne slucajeve (penzionere najvise).
Mada bi i oni pola toga mogli uloziti u socijalne slucajeve (penzionere najvise).
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 883 times
super ba.
sto se ne bi mi hurmasice skupile u nekom gradu i paradirele gole ili ko Eve.......mozda.............tako..........landarajuci.............sike dupe......listovi evini mogu biti sareni................ili nasminkamo se radi sara a dole sve naturale
sto se ne bi mi hurmasice skupile u nekom gradu i paradirele gole ili ko Eve.......mozda.............tako..........landarajuci.............sike dupe......listovi evini mogu biti sareni................ili nasminkamo se radi sara a dole sve naturale
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 883 times
Heidi wrote:@berlin
i zar nije bolje to dati za sirotinju
- Heidi
- Forum [Bot]
Jeste. Tako sam i navela dva posta iznad. 
- drugrankovic
- Inventar foruma

pasaga gleda svoje dupe i to pravda heteroseksualnoscu jer gleda tudja njedra...
svako sebe pravda a ovamo hajka na ove guzerante...
i dalje glabate o tome... meni su oni najmanji problem... jebe mi se, svako radi sto mu milo, i mnogo su mi oni manji problem (i nijesu uopšte jer me ne ugrožavaju) od na primjer političara lopova i njihovih sluga...
nek paradiraju jebe mi se... oni izadju larmaju vesele se, trube, a tebe zabole kurac i mirna bosna...
nek se zene... manji je to grijeh od vehabija, isila, i onih koje je katolicki pop uz vatikan blagosiljao 1941, kao i oni pravoslavni koji su osvestali kasape pred srebrenicu...
vidi sta nam rade politicari? u zdrav mozak nas jebu i to je ok? a ovamo mi kriv neki guzerant koji ni malo nije nasilan i po prirodi je femkast i njanjav...
moj odabir je zensko, a tudji bas me briga... to me ne ugrozava! manjina su...
vidj ovo... prosle nedelje bio u bg toni bler u bg da ministrima vucicevim objansi model svoje politike u vladi junit deliveri... koji je ukinut 200 u engleskoj i pokazan kao los...
i sad njegov covjek imace ispod sebe pet ljudi, koji ce nadzirat ministre, a on ce izvestaj podnosit vucicu...
prvo je vucic sa tajkunima pokusao da ozivi opljackane gigante, i beku dao polozaj direktora kao ako je vec uspesan nek podgine preduzeca a mi ga necemo goniti...
posle pucanja na beka pao mu plan u vodu pa sad ce bler da mu vodi drzavu... a koji kurac je on biran... pisao je tri mjeseca plan spasonosni pred inaguaraciju i sta bi? ovo mu plan?
bler, koji je bio medju najvecim krvnicima srpskim devedesetih nikako nije zasluzio da primirise srbiji... logika i bar malo obraza... i sad ispade da je bolesnik seselj trebao narodu pre godinu dana da kaze da je vucic placenik engleski...
a ovaj neki dan izadje sepureci se pred novinare sa uverenjem od BIA da nije engleski spijun
trazio je da mu bezbednosna agencija izda uverenje ako je spijun
kakva ludnica
jes sluzba ce da kaze spijunima sumnjamo na vas, i izdace uvjerenje na salteru ko da se radi o urinokulturi
o mili boze
imate vi svi slicnih primjeraka, i sad su ovi neki problem koji nikog ne ugrozavaju?
ma daj, ko ih jebe nek paradiraju... lijepo kaze moja maajka cega se pametan stidi tim se budala ponosi...
u njima ne vidim ni najmanji problem... ja cu i dalje da zelim naguzenu zenku ispred sebe a vi ostali od volje vam...
svako sebe pravda a ovamo hajka na ove guzerante...
i dalje glabate o tome... meni su oni najmanji problem... jebe mi se, svako radi sto mu milo, i mnogo su mi oni manji problem (i nijesu uopšte jer me ne ugrožavaju) od na primjer političara lopova i njihovih sluga...
nek paradiraju jebe mi se... oni izadju larmaju vesele se, trube, a tebe zabole kurac i mirna bosna...
nek se zene... manji je to grijeh od vehabija, isila, i onih koje je katolicki pop uz vatikan blagosiljao 1941, kao i oni pravoslavni koji su osvestali kasape pred srebrenicu...
vidi sta nam rade politicari? u zdrav mozak nas jebu i to je ok? a ovamo mi kriv neki guzerant koji ni malo nije nasilan i po prirodi je femkast i njanjav...
moj odabir je zensko, a tudji bas me briga... to me ne ugrozava! manjina su...
vidj ovo... prosle nedelje bio u bg toni bler u bg da ministrima vucicevim objansi model svoje politike u vladi junit deliveri... koji je ukinut 200 u engleskoj i pokazan kao los...
i sad njegov covjek imace ispod sebe pet ljudi, koji ce nadzirat ministre, a on ce izvestaj podnosit vucicu...
prvo je vucic sa tajkunima pokusao da ozivi opljackane gigante, i beku dao polozaj direktora kao ako je vec uspesan nek podgine preduzeca a mi ga necemo goniti...
posle pucanja na beka pao mu plan u vodu pa sad ce bler da mu vodi drzavu... a koji kurac je on biran... pisao je tri mjeseca plan spasonosni pred inaguaraciju i sta bi? ovo mu plan?
bler, koji je bio medju najvecim krvnicima srpskim devedesetih nikako nije zasluzio da primirise srbiji... logika i bar malo obraza... i sad ispade da je bolesnik seselj trebao narodu pre godinu dana da kaze da je vucic placenik engleski...
a ovaj neki dan izadje sepureci se pred novinare sa uverenjem od BIA da nije engleski spijun
trazio je da mu bezbednosna agencija izda uverenje ako je spijun

kakva ludnica
jes sluzba ce da kaze spijunima sumnjamo na vas, i izdace uvjerenje na salteru ko da se radi o urinokulturi
o mili boze
imate vi svi slicnih primjeraka, i sad su ovi neki problem koji nikog ne ugrozavaju?
ma daj, ko ih jebe nek paradiraju... lijepo kaze moja maajka cega se pametan stidi tim se budala ponosi...
u njima ne vidim ni najmanji problem... ja cu i dalje da zelim naguzenu zenku ispred sebe a vi ostali od volje vam...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
vidi rankeca, ha 
sam vam rekla ce da bude ki pista?
rankec za post
samo jos da se SAMO drzis teme,ali odlicno
Nema tu....kad ga ti pod svoje uzmešJulia-Klara wrote:vidi rankeca, ha
rankec za post
Habibti, ya nour el - ain... 
Napisala sam već da djeca u školi uče da se homoseksualci rađaju s promijenjenim kromosomima...Gdje je taj dokaz.Zna li o njemu itko išta od forumaša.Ne smeta meni nitko na ovom svijetu ali...da nije taj dokaz jednak onome da su ljudi bili na Mjesecu a sada se boje tamo zračenja nečijih prstenova ???? Mislim da je vrlo vjerojatno da nas u mozak hebe baš onaj tko nosi naziv kako što je ova tema...društvo...samo iz jednog razloga...to društvo je potaknulo majke da se ponašaju kak se ponašaju...je li lakše priznati i dati prava ili snositi odgovornost?..pa na jednom dokumentu ispisati da svaka država ima pravo o tome odlučivati, da obitelj ima sva prava...a onda zatefteriti da su takve zajednice obitelj...pa kako onda svaka država ima pravo odlučivati...mislim ak dokumenti već postoje.Lakše je dozvoliti...i glavu u pijesak...mislim da noj to zapravo i ne radi...
Neću više ništa o tome
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Mika
- Osvježenje foruma

- Been thanked: 1 time
Nemoj Bibo, bolje je...De ti jednu zapali
Cuvajte se malih zena, to da valja naraslo bi.
Na ovom svijetu ima pametnijih od nas dvije.Jedino ako ti nisi radila psiholosska ispitivanja i strucna si pobijati misljenja psihijatara.U tom slucaju bi ti trebala biti znanstvenica...pametnija od americkog psihijatra A. Stevensa...u tom slucju tj. ako jesi stucnija o njega, imas moj naklon ..ali ako nisi, nemoj Bibu usutkavati..jer ti ne znas sta je bolje..ja u obitelji imam homoseksualca i znam kakve muke on polazi ali ne zbog okoline vec zbog svoga dusvnog zravlja..kakve me probleme u obitelji imao..navodno sa izjavljuje da je tim njegovim opredjeljenjem gotovo....I ne moras ti meni dijeliti savjete.Ne dijelim ni ja nikome i nisam tvoj otirac i nisi ti moj intelekt procjenjivala standardnim testovima...a neki jesu...brini se ti o sebi a ja znam kad mi je vrijeme za zapaliti.Nisa, ja tvoje deriste da me odgaajs.Svasta ti sebi umisljas.Koji su argumenti da su oni dusevno zdravi...I da ti imas imalo karaktera ne bi se ponasala tako...bahato i bezobrazno. znas samo pljuvati po nekome a nista nemas kao argument...Ginger wrote:Nemoj Bibo, bolje je...De ti jednu zapali
- Slučajni prolaznik
- Aktivni forumaš

Maja wrote:gledam ove snimke sa parade u Bg i čudom se čudim
kako neki ljudi mogu biti tako okrutni i tući druge samo zato što su drugačijeg seksualnog opredjeljenja
šta mislite o homoseksualcima i lezbejkama
PS oni miškarci koji misle napisati kako mrze pedere a pale ih lezbejke bolje da ništa i ne pišu
edit: jeste li za to da im se omogući sklapanje brakova i usvajanje djece
ljudi ko i svi drugi samo kontraprirodni...isto kao što uvažavamo svakakve ˝pojave˝ u društvu koje se smatraju ˝normalnima˝ a to nisu
Osmijeh ne treba biti blistav,ali mora biti iskren :)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Ovo je već treća tema, na koju se proširuju razmirice sa teme o PMS.Biba wrote:Na ovom svijetu ima pametnijih od nas dvije.Jedino ako ti nisi radila psiholosska ispitivanja i strucna si pobijati misljenja psihijatara.U tom slucaju bi ti trebala biti znanstvenica...pametnija od americkog psihijatra A. Stevensa...u tom slucju tj. ako jesi stucnija o njega, imas moj naklon ..ali ako nisi, nemoj Bibu usutkavati..jer ti ne znas sta je bolje..ja u obitelji imam homoseksualca i znam kakve muke on polazi ali ne zbog okoline vec zbog svoga dusvnog zravlja..kakve me probleme u obitelji imao..navodno sa izjavljuje da je tim njegovim opredjeljenjem gotovo....I ne moras ti meni dijeliti savjete.Ne dijelim ni ja nikome i nisam tvoj otirac i nisi ti moj intelekt procjenjivala standardnim testovima...a neki jesu...brini se ti o sebi a ja znam kad mi je vrijeme za zapaliti.Nisa, ja tvoje deriste da me odgaajs.Svasta ti sebi umisljas.Koji su argumenti da su oni dusevno zdravi...I da ti imas imalo karaktera ne bi se ponasala tako...bahato i bezobrazno. znas samo pljuvati po nekome a nista nemas kao argument...Ginger wrote:Nemoj Bibo, bolje je...De ti jednu zapali
Predlažem da se prestane s tom praksom.
I za novije članove, neće mi biti mrsko da ponovim po ko zna koji put.
Ukoliko neko neki post smatra uvredljivim po bilo kom osnovu, neka prijavi post. U ovu situaciju i jesmo došli, zato što to nije urađeno ali eto, vidim da ne manjka energije za nastavak prepirke.
Diskusija je završena.
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5195 times
- Been thanked: 7349 times
Na osnovu onog sto mi se desavalo i sto se nije desavalo u zivotu , mijenjalo se i moje
misljenje na datu temu. U principu je ipak stajalo uvjerenje da je svako slobodan da voli i da spava s kim zeli.
Nek se vjencaju, neka imaju djecu i neka zive sretni ili nesretni kao i svi ostali ljudi na svijetu.
misljenje na datu temu. U principu je ipak stajalo uvjerenje da je svako slobodan da voli i da spava s kim zeli.
Nek se vjencaju, neka imaju djecu i neka zive sretni ili nesretni kao i svi ostali ljudi na svijetu.
Svijest ima sidrište.
Ja stvarno imam u siroj obitelji.Nemam ja nista protiv njih.Tom mladiću je rođeni brat neprilike pravi a ne ja.I ja sam samo zbunjena....dečko jako liči na majku i sav je ženskast po izgledu.Znam da on nije kriv...Neka oni spavaju i žive s kim hoće ali najlakše je reći i dati im pravo odgajanja i usvajanja djece ali...ako nešto nije ispitano i dokazano kao normalno onda je neodgovorno povjeriti im nešto kao što je odgoj djece....Neka njih, meni nitko ne smeta, ne bih ja njih ni mrko pogledala a kamo li što drugo...Ali društvo bi se trebalo pozabaviti time, najlakše je reći neka odgajaju djecu...Gdje u prirodi se tak potomci odgajaju 
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Mogu li životinje biti gej?
Ovo pitanje podstiče stalne debate među stručnjacima za životinje širom sveta. Prema prirodnjaku Čarlsu Darvinu, seksualni nagoni životinja su usmereni ka reprodukciji i, samim tim, su one heteroseksualne.
Nova istraživanja, međutim, ukazuju da su homoseksualne životinje, za koje biolozi često ističu da su izuzetak koji potvrđuje pravilo, uobičajenija pojava nego što se to prethodno mislilo, piše "Telegraf".
Proučavanjem kolonije albatrosa na havajskom univerzitetu stručnjaci su otkrili da se čak jedna trećina parova, koji se "obavezuju na zajednički život, sastoje od dve ženke. Nakon parenja sa mužjacima, ženke se gnezde sa svojim "ženama" i greju svoja jaja zajedno.
Ova neobičnost je prethodno prošla neprimećeno jer je ženke i mužjake albatrosa praktično nemoguće razlikovati.
Neki biolozi tvrde da je homoseksualno ponašanje životinja primećena u 1.500 vrsta, a pouzdano zabeležena u jednoj trećini ovih slučajeva. - znaci 500, naucno zabiljezeno i dokazano
Prema istraživanju, otprilike petina kraljevskih pingvina koji žive u zarobljeništvu su gej, a uobičajeno je da muški crni labudi podižu mlade kao par, verovatno da bi im obezbedili bolju zaštitu.
Ponašanje koje izgleda homoseksualno primećeno je kod žirafa, leptira, koala, delfina, hobotnica, ovaca i drugih vrsta.
"Ako pitate da li životinje mogu biti gej, odgovor je potvrdan. 'Gej' je ljudska reč, međutim, pa mi više volimo da koristimo izraz 'homoseksualan', kad je reč o životinjama", istakao je za "Dejli mejl" Piter Bokman, stručnjak za homoseksualnost kod životinja sa univerziteta u Oslu.
"Seksualnost se ne odnosi samo na pravljenje beba, već i na funkcionisanje grupe. Za neke životinje, homoseksualnost je normalno ponašanje grupe", ukazao je on.
Naučnici su podeljeni po pitanju značaja ovih otkrića.
Brus Bahemil, biolog univerziteta u Viskonsinu i homoseksualac, kaže da istraživači pretpostavljaju da životinje nisu gej zbog heteroseksualnih predrasuda.
Drugi navode da su životinje programirane da budu heteroseksualne kako bi opstale kao vrsta.
Antonio Pardo, profesor bioetike univerziteta u Navareu u Španiji tvrdi da kod životinja ne postoji homoseksualnost.
"Međutim, interakcijom drugih nagona, kao što je dominacija, može da rezultira ponašanjem koje deluje homoseksualno", dodao je on.
Profesor Pol Harvi, šef odeljenja za zoologiju Univerziteta Oksford, kaže da je pogrešno koristiti primere životinja kako bi se podržali argumenti u debati da li je prirodni biti gej.
"Velika je greška misliti da nam proučavanje homoseksualnosti kod životinja daje veće razumevanje ljudskog ponašanja. Ako želite da znate zašto su ljudi gej, pitajte njih", zaključio je Harvi.
-------------------------------------
Da li je i za homoseksualizam kdo zivotinja kriv zapad i EU?
Ovo pitanje podstiče stalne debate među stručnjacima za životinje širom sveta. Prema prirodnjaku Čarlsu Darvinu, seksualni nagoni životinja su usmereni ka reprodukciji i, samim tim, su one heteroseksualne.
Nova istraživanja, međutim, ukazuju da su homoseksualne životinje, za koje biolozi često ističu da su izuzetak koji potvrđuje pravilo, uobičajenija pojava nego što se to prethodno mislilo, piše "Telegraf".
Proučavanjem kolonije albatrosa na havajskom univerzitetu stručnjaci su otkrili da se čak jedna trećina parova, koji se "obavezuju na zajednički život, sastoje od dve ženke. Nakon parenja sa mužjacima, ženke se gnezde sa svojim "ženama" i greju svoja jaja zajedno.
Ova neobičnost je prethodno prošla neprimećeno jer je ženke i mužjake albatrosa praktično nemoguće razlikovati.
Neki biolozi tvrde da je homoseksualno ponašanje životinja primećena u 1.500 vrsta, a pouzdano zabeležena u jednoj trećini ovih slučajeva. - znaci 500, naucno zabiljezeno i dokazano
Prema istraživanju, otprilike petina kraljevskih pingvina koji žive u zarobljeništvu su gej, a uobičajeno je da muški crni labudi podižu mlade kao par, verovatno da bi im obezbedili bolju zaštitu.
Ponašanje koje izgleda homoseksualno primećeno je kod žirafa, leptira, koala, delfina, hobotnica, ovaca i drugih vrsta.
"Ako pitate da li životinje mogu biti gej, odgovor je potvrdan. 'Gej' je ljudska reč, međutim, pa mi više volimo da koristimo izraz 'homoseksualan', kad je reč o životinjama", istakao je za "Dejli mejl" Piter Bokman, stručnjak za homoseksualnost kod životinja sa univerziteta u Oslu.
"Seksualnost se ne odnosi samo na pravljenje beba, već i na funkcionisanje grupe. Za neke životinje, homoseksualnost je normalno ponašanje grupe", ukazao je on.
Naučnici su podeljeni po pitanju značaja ovih otkrića.
Brus Bahemil, biolog univerziteta u Viskonsinu i homoseksualac, kaže da istraživači pretpostavljaju da životinje nisu gej zbog heteroseksualnih predrasuda.
Drugi navode da su životinje programirane da budu heteroseksualne kako bi opstale kao vrsta.
Antonio Pardo, profesor bioetike univerziteta u Navareu u Španiji tvrdi da kod životinja ne postoji homoseksualnost.
"Međutim, interakcijom drugih nagona, kao što je dominacija, može da rezultira ponašanjem koje deluje homoseksualno", dodao je on.
Profesor Pol Harvi, šef odeljenja za zoologiju Univerziteta Oksford, kaže da je pogrešno koristiti primere životinja kako bi se podržali argumenti u debati da li je prirodni biti gej.
"Velika je greška misliti da nam proučavanje homoseksualnosti kod životinja daje veće razumevanje ljudskog ponašanja. Ako želite da znate zašto su ljudi gej, pitajte njih", zaključio je Harvi.
-------------------------------------
Da li je i za homoseksualizam kdo zivotinja kriv zapad i EU?
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Ne znam što se stalno potežu priče o životinjskom homoseksualizmu i pritom se prave paralele s ljudskim homoseksualizmom? Kao da se pokušava reći-vidiš to i životinje rade, dakle normalno je. Nit nam to kazuje da je homoseksualizam nešto normalno niti nenormalno, opet ostaje ista meta isto odstojanje, niko nije otkrio toplu vodu.
Kad smo već kod životinja i homoseksualizma, naime dešava se da se prilikom parenja dvije životinje suprotnih polova(msm da se radilo baš o pingvinima ili tuljanima, no nemojte me držati za riječ) na mužjaku npr. ostane miris ženke te drugi mužjak vodeći se "dobrim" čulom mirisa spopadne tog mužjaka.
Kad smo već kod životinja i homoseksualizma, naime dešava se da se prilikom parenja dvije životinje suprotnih polova(msm da se radilo baš o pingvinima ili tuljanima, no nemojte me držati za riječ) na mužjaku npr. ostane miris ženke te drugi mužjak vodeći se "dobrim" čulom mirisa spopadne tog mužjaka.
Samo sabura
Da bi netko odgajao djecu on treba biti dusevno zdrav...ja nisam nista tvrdila samo sam htjela reci da treba istrazivati...I kod depresije je ocuvana inteligencija, ali covjek je bolestan ma homoseksualci mogu biti geniji po inteligenciji ali...jesu li dusevno zdravi..i kakav uzor ce biti djeci...time bi se netko trebao pozabaviti ali nije bas puno...zakoni su donešeni...ne izmisljam ja to jer i ja sam dobivala poruke da potpisem neku peticiju...Dokazano je da je problem u utiskivanju seksualnog partnera...to se dogadja poslije pete godine....ako u odgoju roditelji zastekaju, navodno je to uzrok...lako je dozvoliti im sve i tako pokazati da smo fini a ne znati sto je homoseksualnost...to je NEODGOVONO od strane drustva....jesmo li fini i dobri ili neodgovorni i zapravo nebrizni...
... men apsolutno nisu cak ni cudni ni neobicni...pa oni se zavole, nisu oni nista krivi...