Cuj, iako ga ne podnosim nimalo, ne zelim mu zlo, kao ljudskom bicu. Ali, nemoj sada da se ponasas kao Demokrati, kada su se kleli koliko je vitalan Biden bio. Ovaj jos nije takav, ali pokazuje sve znakove da bi brzo mogao biti. I ne moras uz svaki komentar lijepiti video. Ne pridonosi uvijek necemu.
Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3557 times
- Been thanked: 1423 times
- Status: Offline
Re: Republikanci/Donald Trump
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9328 times
- Been thanked: 11078 times
Pop ikona Beyonce zaprijetila Donaldu Trumpu

Pop ikona Beyonce pridružila se kolegama u borbi protiv Trumpa, odnosno u borbi da mu se zabrani korištenje njihovih pjesama kao muzičkom podlogom kampanje.
Beyonce je oduvijek glasno izražavala svoje stavove, a sada se odlučno pridružila skupini umjetnika koji se bore protiv nezakonitog korištenja njihovih djela. Borba je ovaj put usmjerena protiv bivšeg američkog predsjednika koji je ponovo u utrci za predsjedničku poziciju, a spremna je i 'pokazati mu zube'.
Kako prenose strani mediji, Donald Trump, tačnije njegov glasnogovornik Steven Cheung podijelio je u utorak video bivšeg američkog predsjednika kako izlazi iz aviona, a kao muzičku podlogu koristio je pjesmu 'Freedom', hit s njenog albuma 'Lemonade' iz 2016. godine.
Potez je to koji je razljutio muzičarku koja ne podržava Trumpovu politiku pa je zaprijetila njegovim zaposlenicima koji su ubrzo uklonili objavu s društvenih mreža.
Dapače, da situacija bude još bolja, muzičarka je pravo na korištenje pjesme već dala demokratkinji Kamali Harris. Također, u ponedjeljak je kampanja aktualne potpredsjednice i izašla u javnost, a Trumpovi saradnici jasno su mogli čuti da je pjesma već ustupljena na korištenje drugoj političkoj strani.
Ovo čak nije ni prvi put da je bivši predsjednik u svojoj kampanji nedopušteno koristio glazbu. Kroz godine su se na Trumpove postupke žalili i Adele, White Stripes, Bruce Springsteen, Neil Young i Elton John, a nedavno je i porodica pokojnog muzičara Isaaca Hayesa najavila da će tužiti Trumpa i njegov tim u ukupno 134 slučaja kršenja autorskih prava. Pjesma 'Hold On (I'm Coming)', čiji je Hayes koautor, korištena je bez dopuštenja više puta u predizbornim kampanjama između 2022. i 2024. godine.
Nedavno je na Trumpove postupke reagirala i Kanađanka Celine Dion jer je Trump u jednom pojavljivanju koristio njezinu najpoznatiju pjesmu 'My Heart Will Go On'.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9328 times
- Been thanked: 11078 times
Ko bi normalan, glasao za lika koji se krije iza stakla, a nije ni postao predsjednik?
To se neće desiti. Ostao je faktor koji širi mržnju i podjele

- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa jes. Ko bi se jos krio iza stakla ipak je proslo dvije hefte kako su pucali na njega
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24469 times
- Been thanked: 24974 times
Odrasla osoba u 2024 godini da se pogleda u ogledalo i kaze.
" ja zelim da mi ovo bude predstavnik i predsjednik jer predstavlja sve ono u sta ja vjerujem"
Ma daj odjebite vise sa trollanjem.
Niko nije toliko glup.
Ili jeste?
" ja zelim da mi ovo bude predstavnik i predsjednik jer predstavlja sve ono u sta ja vjerujem"

Niko nije toliko glup.
Ili jeste?
dream of spring...
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 211 times
- Been thanked: 146 times
Velki Donald ko momak , sta si se ba prepo ti si moj zemo I odmah valjas , nemoj da se brines nece ti Secret Service zakucat na vrata da se promuhabete sa tobom.Quds wrote: 22 Aug 2024, 14:30Cuj, iako ga ne podnosim nimalo, ne zelim mu zlo, kao ljudskom bicu. Ali, nemoj sada da se ponasas kao Demokrati, kada su se kleli koliko je vitalan Biden bio. Ovaj jos nije takav, ali pokazuje sve znakove da bi brzo mogao biti. I ne moras uz svaki komentar lijepiti video. Ne pridonosi uvijek necemu.
- rocko
- Inventar foruma
Jebo to sto se 1990 rahmetli Alija vozao u blindiranom Audiju 100Krokodil Behko wrote: 22 Aug 2024, 17:11 Ko bi normalan, glasao za lika koji se krije iza stakla, a nije ni postao predsjednik?
![]()
A veliki Donald koji je bio I bice opet Predsjednik USA , treba da se voza u kabrioletu ko Kenedi gdje u 6 godina 2 napada sa ranjavanjima I ubistvima republikanaca od strane sumanutih Demokrata cije rukovodstvo stalno poziva na nasilje, Koji su u zadnih 16 godina bili u vlasti 12 godina od 16 I nikako da pogledaju I da kazu pa mi smo problem a ne veliki Trump prije Trumpa 8 godina Obame poslije Trumpa 4 godine senilnog Bajedena ( mada nam je Kamala rekla da je ko momak kaze guzi 3 put dnevno)
- rocko
- Inventar foruma
Quds wrote: 22 Aug 2024, 13:36 BTW, kako ne volis CNN, ne bi ni FOX trebao, zaista. Oni su najgore smece od medija.
Fox je za CNN je gigant Al CNN je stvarno na niskim granama.
- rocko
- Inventar foruma
Znam ja se cudim demokratima, ljudima u Bosni koga vi izabirete bar mi glasamo za lijepog Donalda.ironman wrote: 22 Aug 2024, 17:14 Odrasla osoba u 2024 godini da se pogleda u ogledalo i kaze.
![]()
Niko nije toliko glup.
Ili jeste?
- rocko
- Inventar foruma
Daj 3 primjera Kako je meni ko Bosancu/Bosnjaku/Muslimanu Ili tebe ko Bosancu/?/? ( ne bih da pogadjam Kako SE izjasnjavas) naudio Veliki Donald u USA Ili u Bosni, jel RS dio Bosne jel Kosovo Nezavisno, jel Srbija ko da je vodi Ghandi?Quds wrote: 22 Aug 2024, 13:57Nikome ja nikada ne prijetim, kamoli predsjedniku USA. Nisam idiot, niti volim da prijetim i da jesam. A, to je antisemitizam sto pises.rocko wrote: 22 Aug 2024, 13:55
Ma neznam ja gdje su oni to ti meni reci, nego da ti nisi pravio kakve prijetnje predsjedniku pa imao dodira sa njima, ih sa jevrejima saradujes. iznenadio si me pravo Sam osupnutHebo te patak, koji Jevreji sad.
- Quds
- Aktivni forumaš
Ja sam Bošnjak, musliman (obrati pažnju na malo "m"). Pa evo, ako baš tražiš te 3 stvari kojima je meni naudio, je kada je rekao "da Islam treba zabraniti dok se ne vidi vot da fak is goin an". Meni je ta jedna stvar jako bitna, tebi možda nije, pošto ne znam kako stav imas prema vjeri. I ne treba mi više od toga. Plus, to govori o njegovim diktatorkim tendencijama, da možda ni danas ne shvata da POTUS nije Cezar, kaoi o nepoznavanja ustava ) ili ga poznaje ali ignoriše, što je još gore.rocko wrote: 22 Aug 2024, 19:45Daj 3 primjera Kako je meni ko Bosancu/Bosnjaku/Muslimanu Ili tebe ko Bosancu/?/? ( ne bih da pogadjam Kako SE izjasnjavas) naudio Veliki Donald u USA Ili u Bosni, jel RS dio Bosne jel Kosovo Nezavisno, jel Srbija ko da je vodi Ghandi?Quds wrote: 22 Aug 2024, 13:57
Nikome ja nikada ne prijetim, kamoli predsjedniku USA. Nisam idiot, niti volim da prijetim i da jesam. A, to je antisemitizam sto pises.Hebo te patak, koji Jevreji sad.
Znači, ukratko, za mene je on šupčina, egoista, manipulator i sada evo, i kriminalac. Ko ga jebe, što se mene tiče.
- rocko
- Inventar foruma
U mom kraju SE kaze Jesi musliman sa malim Ili Velik M. ja Sam odrastao kad smo bili Muslimani a vjeroispovjest nam je bila Islam .Quds wrote: 22 Aug 2024, 20:09Ja sam Bošnjak, musliman (obrati pažnju na malo "m"). Pa evo, ako baš tražiš te 3 stvari kojima je meni naudio, je kada je rekao "da Islam treba zabraniti dok se ne vidi vot da fak is goin an". Meni je ta jedna stvar jako bitna, tebi možda nije, pošto ne znam kako stav imas prema vjeri. I ne treba mi više od toga. Plus, to govori o njegovim diktatorkim tendencijama, da možda ni danas ne shvata da POTUS nije Cezar, kaoi o nepoznavanja ustava ) ili ga poznaje ali ignoriše, što je još gore.rocko wrote: 22 Aug 2024, 19:45
Daj 3 primjera Kako je meni ko Bosancu/Bosnjaku/Muslimanu Ili tebe ko Bosancu/?/? ( ne bih da pogadjam Kako SE izjasnjavas) naudio Veliki Donald u USA Ili u Bosni, jel RS dio Bosne jel Kosovo Nezavisno, jel Srbija ko da je vodi Ghandi?
Znači, ukratko, za mene je on šupčina, egoista, manipulator i sada evo, i kriminalac. Ko ga jebe, što se mene tiče.
Da li ga je zabranio? da li je on to ikada rekao da li imas link?
Znaci nemas ni jednog primjera osim necega sto je on mozda reakao mozda nije vjerovatno u doba dok je ISIS klao I palio.
SVe ostalo o diktatoru I poznavanju Ustava j... ga masa ljudi nepoznaje Ustava a nema skolu za predjsednika USA zato I'ma AG da kaze to je zakonito Ili protuzakonito.
SVe to stoji I za Bajdena I Obamu supci, narcistit , manipulatori , kriminalci sto si onda glasao za njih?
Da utvrdimo gradivo nemas primjera da pokazes da je Trump naudio Bosnjacima/Muslimanima Ili Bosni Ili Kosovu . Bitno je da je Bajdo poslo LGBTQ ambasadora da bude siguran da prodje parada ponosa u Sarajevu u miru I rahatluku.
- Quds
- Aktivni forumaš
Malo i veliko m... ne možeš biti etnički musliman, to samo u Jevreja od abrahamskih religija ima.
I nisam rekao za koga sam glasao, niti da su ti išta bolji bili za muslimane, širom svijeta.
https://www.washingtonpost.com/news/pos ... ed-states/
Imaš i neispoliranu njegovu izjavu, valjda nisu htjeli citirati psovke.
I nisam rekao za koga sam glasao, niti da su ti išta bolji bili za muslimane, širom svijeta.
Last edited by Quds on 22 Aug 2024, 20:33, edited 2 times in total.
- rocko
- Inventar foruma
Tako priznaj da su nam svi dindusmani , vidis nije to tesko uhafizat.Quds wrote: 22 Aug 2024, 20:29 Ti ne znaš jesam li ja glasao za ovog ili onog ili uopšte nisam. I ne rekoh ja da su Obama i Biden bolji, kada se muslimana ticalo bilo gdje.
Naravno da je tekst malo ispoliran, neće da citiraju psovke. Ali, možeš ti to naći.
A negdje navodno u tekstu Washington Posta , ma daj snimak to neki izvor rekao da je on ovo Ili Ono izjavio , pa sjecamo se Ruskog Uplitanja ispade sve organozovali mafijasi iz tkz. Demokratske Partije isto ko sto organizovase mafijaski da se rijese Bajdena.
Nisi bolan morao se zamarat sa brisanjem tekstu ja ti sve quote da se moze pratit konverzacija a I da nebude poslije nisam ja to napisao
- rocko
- Inventar foruma
I te Kako smo bili I to se borili ljudino da nam nije izbor srbin , hrvat islamske vjeroispovjesti Ili neopredjeljeni , pa onda bili Muslimani a Islam nam bio religija a govorili Bosanski tek od 93 smo Bosnjaci \muslimani.Quds wrote: 22 Aug 2024, 20:29 Malo i veliko m... ne možeš biti etnički musliman, to samo u Jevreja od abrahamskih religija ima.
- Quds
- Aktivni forumaš
Čovječe, ja slušao svojim ušima, kada je to rekao, kao i kako je rekao. Ovi su ga jo[ i amnestirali poprilično ovdje. ili sad lažem?rocko wrote: 22 Aug 2024, 20:32Tako priznaj da su nam svi dindusmani , vidis nije to tesko uhafizat.Quds wrote: 22 Aug 2024, 20:29 Ti ne znaš jesam li ja glasao za ovog ili onog ili uopšte nisam. I ne rekoh ja da su Obama i Biden bolji, kada se muslimana ticalo bilo gdje.
Naravno da je tekst malo ispoliran, neće da citiraju psovke. Ali, možeš ti to naći.
A negdje navodno u tekstu Washington Posta , ma daj snimak to neki izvor rekao da je on ovo Ili Ono izjavio , pa sjecamo se Ruskog Uplitanja ispade sve organozovali mafijasi iz tkz. Demokratske Partije isto ko sto organizovase mafijaski da se rijese Bajdena.
A, ne pričamo o ovim drugima puno, jer nisu tema ovdje.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3865 times
- Been thanked: 3569 times
Pa dobro, reći da se ne odnosi na Bošnjake kada on kaže nešto o nekim tamo tamnoputim muslimanima je isto kao vjerovati da fašistički AfD nema ništa protiv Bošnjaka muslimana jer govore da imaju samo nešto protiv arapskih migranata.rocko wrote: 22 Aug 2024, 20:20U mom kraju SE kaze Jesi musliman sa malim Ili Velik M. ja Sam odrastao kad smo bili Muslimani a vjeroispovjest nam je bila Islam .Quds wrote: 22 Aug 2024, 20:09
Ja sam Bošnjak, musliman (obrati pažnju na malo "m"). Pa evo, ako baš tražiš te 3 stvari kojima je meni naudio, je kada je rekao "da Islam treba zabraniti dok se ne vidi vot da fak is goin an". Meni je ta jedna stvar jako bitna, tebi možda nije, pošto ne znam kako stav imas prema vjeri. I ne treba mi više od toga. Plus, to govori o njegovim diktatorkim tendencijama, da možda ni danas ne shvata da POTUS nije Cezar, kaoi o nepoznavanja ustava ) ili ga poznaje ali ignoriše, što je još gore.
Da li ga je zabranio? da li je on to ikada rekao da li imas link?
Znaci nemas ni jednog primjera osim necega sto je on mozda reakao mozda nije vjerovatno u doba dok je ISIS klao I palio.
SVe ostalo o diktatoru I poznavanju Ustava j... ga masa ljudi nepoznaje Ustava a nema skolu za predjsednika USA zato I'ma AG da kaze to je zakonito Ili protuzakonito.
SVe to stoji I za Bajdena I Obamu supci, narcistit , manipulatori , kriminalci sto si onda glasao za njih?
Da utvrdimo gradivo nemas primjera da pokazes da je Trump naudio Bosnjacima/Muslimanima Ili Bosni Ili Kosovu . Bitno je da je Bajdo poslo LGBTQ ambasadora da bude siguran da prodje parada ponosa u Sarajevu u miru I rahatluku.
Bošnjak Senad muslimanske vjeroispovijesti neće imati problema kao crnci, latinosi i Arapi kada uđe u kafanu gdje sjede najekstremniji Trumpovci i kaže “Hi, my name is Senad” jer će cugati kao oni, jer je bijel kao njihovi pradjedovi Irci a nema za njih tipično arapsko ime pa će većina misliti da je došao iz Norveške, ali čim bi počeo malo više pričati o sebi završio bi na kraju kao Muhammad iz Pakistana.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- rocko
- Inventar foruma
Pa onda ti nece biti tesko da nadjes link? Al Ili odredbu kojom ukida Islam?Quds wrote: 22 Aug 2024, 20:36Čovječe, ja slušao svojim ušima, kada je to rekao, kao i kako je rekao. Ovi su ga jo[ i amnestirali poprilično ovdje. ili sad lažem?rocko wrote: 22 Aug 2024, 20:32
Tako priznaj da su nam svi dindusmani , vidis nije to tesko uhafizat.
- Quds
- Aktivni forumaš
Ne govorim ja tebi sta je bilo, to ja znam. Govorim ti koliko je to blesavo bilo. Kazes li nekome kad te pita o tome, je li kazes da si Musliman ili Bosnjak?rocko wrote: 22 Aug 2024, 20:36I te Kako smo bili I to se borili ljudino da nam nije izbor srbin , hrvat islamske vjeroispovjesti Ili neopredjeljeni , pa onda bili Muslimani a Islam nam bio religija a govorili Bosanski tek od 93 smo Bosnjaci \muslimani.Quds wrote: 22 Aug 2024, 20:29 Malo i veliko m... ne možeš biti etnički musliman, to samo u Jevreja od abrahamskih religija ima.
- Quds
- Aktivni forumaš
Nije odredba, niti on to moze. Nego je to bio njegov tipican meltdown, kada govori ono sto misli.rocko wrote: 22 Aug 2024, 20:38Pa onda ti nece biti tesko da nadjes link? Al Ili odredbu kojom ukida Islam?Quds wrote: 22 Aug 2024, 20:36
Čovječe, ja slušao svojim ušima, kada je to rekao, kao i kako je rekao. Ovi su ga jo[ i amnestirali poprilično ovdje. ili sad lažem?