Na šta mirišete trenutno?
Moderator: VIP
Re: Na šta mirišete trenutno?
Uvijek kontra miriše na malog "marseljanca"!
A ni jedna ovdje ekologiju i zaštitu čovjekove okoline ne yebe ni za suhu šljivu. Ni jedna neće da se trlja sa mnom pa da miriše prirodno. A miris tovara je baš postojan, intenzivan, originalan, unikatan i nadasve prirodan. Kad bi se neka natrljala sa mnom, svi bi se za njom okretali, kud god bi prošla. Evo, koja oće probat, poslat ću joj ja promotivni uzorak džabe. Nek se javi koja neće.
A ni jedna ovdje ekologiju i zaštitu čovjekove okoline ne yebe ni za suhu šljivu. Ni jedna neće da se trlja sa mnom pa da miriše prirodno. A miris tovara je baš postojan, intenzivan, originalan, unikatan i nadasve prirodan. Kad bi se neka natrljala sa mnom, svi bi se za njom okretali, kud god bi prošla. Evo, koja oće probat, poslat ću joj ja promotivni uzorak džabe. Nek se javi koja neće.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
na grozdze i med 

Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9506 times
- Been thanked: 11245 times
- Status: Online
Pa ja'. Tamo sad prispijeva grožđe. Milina.SaraSara wrote:na grozdze i med
jasmin..
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9506 times
- Been thanked: 11245 times
- Status: Online
Na znoj. Sav sam se noćas preznojio. Čini mi se da ću se neplanirano tuširati u roku od sat vremena.
..na parfem žene vole mirišljive frajere 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
- uvijek_kontra
- zmajček
- Mood:
- Has thanked: 3842 times
- Been thanked: 3679 times
Voce.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14324 times
- Been thanked: 9925 times
prsti mi mirisu na dimljeni sir 

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

na savu .....
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
kava i cigareta... nisam baš neki cvjetić jutros 

Habibti, ya nour el - ain... 

SaraSara wrote:Barem ti želiš tako, kad odem u podrum i dok nalozim vatru mirisat cu na pepeo
...... Al tuširanje i onda ce biti med i mlijeko

jesam li spominjao kamin

To je super...al ja kad moram onaj sav pepeo izvaditi. A digne se ona prašina., pa jos ponekad garava izađem iz podruma.,..ne žalim se...samo sam smotana 

vidio sam neki dan imaš onih usisavača za pepeo .....ja moram starom za sljedeću sezonu grijanja nabaviti dolje kod njega.... nije baš higijenski kad čistiš šporet, a u sred kuhinje se nalaziSaraSara wrote:To je super...al ja kad moram onaj sav pepeo izvaditi. A digne se ona prašina., pa jos ponekad garava izađem iz podruma.,..ne žalim se...samo sam smotana

i za kamin koji će sjest fino u potkrovlje

Imam...sve to ja nabavim..dobar je, ali za malu peć ili kamin...ma u mene ti vreća pepela...Uhhh ne ustaje mi se kad pomislim sta sve me čeka...bilo bi dobro da je samo pepeo....to je par min i gotovo za danas