Masamune wrote: 22 Aug 2024, 09:59 Nije to potvrda toga, već su testirali da li mogu i to i ispostavilo se da nije to to. Prijatelj možeš ostati i nakon toga.
Pa opet, kako Hamo i ja nećemo nikada doći u tu situaciju, a kamoli da se stvarno poljubimo?Morgen wrote: 22 Aug 2024, 10:01 Ideja nije bila losa, kontas, ako svi misle da ste idealan par, imate toliko zajednickih interesa, zasto ne?
Sada mi se to ne bi moglo desiti. Sada osecam i bez poljubca da nema “ ono nesto”
(Njaaah je bilo POSLE poljubca)
Zašto kada su brat i sestra ili rođak i rodica najbolji prijatelji neće kada im neko ko ne zna da su u rodu kaže da su lijep par nikada reći “Ljudi nam govore da smo lijep par a mi se znamo toliko godina i razumijemo se, zašto ne bi pokušali?”?
To je naravno retoričko pitanje koje u isto vrijeme objašnjava muško-ženska prijateljstva.
Ili dvije prijateljice kojima drugi govore da su seksi koje kažu “Ti si seksi, ja sam seksi, zašto ne bi bile u seksi vezi?” ili dva prijatelja kojima drugi govore da su face.
Neće se nikada desiti osim ako bar jedno od tih prijatelja/prijateljica nemaju homoseksualne sklonosti.