Jest jedan, oso radit na bausteli. Mala mu plata ovdje bila

Jest jedan, oso radit na bausteli. Mala mu plata ovdje bila
Ovo je takva provokacija, da je ovo što je hodža učinio najmanje što su zaslužili. Kreteni. Pa, molim te, parkirati namjerno pred njegovom kućom i ovako? Imaš ti pravo, ali, kad negdje najebeš gore od ovoga, pozivaj se ti onda na svoja prava.
Ne znam koliko je ovaj hodža stabilan mentalno. Samo, da sam ja bio na njegovom mjestu, tek bi se onda gledao teror. Pa daj...podvuci negdje mjeru krkanluku.
Me, kada se nešto hoće uraditi, uvijek se prvo uzme u obzir da može i to da se desi. Pa ako se već i krene sa bušilicama, trebaš i ti imati bušilicu i biti bolji bušilac. Uvijek treba to očekivati. I meni je izgledalo prilično fake, ali gledajuci njegove godine, te ponašanje u nekim sekundama, mislim da nije. Ali, moguće je.
Sad je li ovo fejk, to ne znam, ali znam bukvalno za istu situaciju (samo je umjesto hodže bio brat sa dugom bradom i kratkim nogavicama) koji je za 1. maj srušio roštilj. A i danas je u vremenu gdje iste sekunde možeš izvaditi mobitel i snimiti nešto veća vjerovatnoća da se snimi stvarni događaj za razliku od prije 30-40 godina gdje bi stvarno trebalo biti čudo da se negdje nađe kamera koja će zabilježiti nekakav događaj.Masamune wrote: 23 Aug 2024, 22:55 Ako nisu znali da je hodža tu onda im se ništa ne može osporiti izuzev komentara de hodža uzmi jedno pivo i slično što su dobacivali. To je već krkanluk i nepoštovanje. I da mu nisu to rekli vjerovatno bi isto uradio.
Hodža sigurno nije vlasnik tog puta, a nema pravo da ovo radi i udara štapom po tuđoj imovini i da je prlja na takav način. Auto je imovina.
U suprotnom je čista provokacija.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests