Kako se nekada seksalo?
Moderators: spacebound, Duminjo
Re: Kako se nekada seksalo?
po ovome svemu napisanom, meni se cini, da se nekad seksalo a sad se spominjalo...
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

- Status: Offline
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
znas li bar,Saro draga, kako se to sad radiSaraSara wrote:ali u svakom slucaju ne znam kako se prije sexalo...pravili su djecu u sobi gdje ih je spavalo po desetoro i svaka im cast...':ha
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Pa sad ne bih da bude jeftina klišeizirana fraza i muški ego ali evo još malo .Kontam ono što je napisano u vezi djece , jedna prosotrija a njih hejbet , a moraš suszdržati osjećaje .
Mislim da nakon seksa birvakrile nije bilo ni neke higojene a ni pranja , šta mislite .
Laka vam noć ostavićemo to za sutra .
Mislim da nakon seksa birvakrile nije bilo ni neke higojene a ni pranja , šta mislite .
Laka vam noć ostavićemo to za sutra .
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
:krevet laku noc....spavaj lijepo...a sex pod tusem..je extra..i ne znaju sta su propustali (sreca po njih) :krevet
dusa mojaSaraSara wrote:naravno da ne znam...
ma ima na forumu tema i za tebe...horoskop,,poezija,,sta citate trenutno.....
ako budes imala srece mozda ti horoskop predvidi i malo sexa
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
hajd ima vremena naucit cu...sreca pa sam na ovom forumu..pa procitam koju pametnu 
hoces aBd,,,samo ako imas zelju da naucisSaraSara wrote:hajd ima vremena naucit cu...sreca pa sam na ovom forumu..pa procitam koju pametnu
joj terasa...kako god izgleda se u sexu ipak uvijek znalo uzivati ...samo sto uvijek se misli da sada je bolje nego prije..a mozda je sve to isto..ko se voli..uziva do maximuma 
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
a sta ti kaze hefticni horoskop?? ima li sta na vidikuSaraSara wrote:...ima bolan vremena..mlada sam ....
nisam citala..cek da provjerim
mozda bude .....
mozda bude .....
ako si blizanac ili djevica ...drzi gace ...eto mene(rak)SaraSara wrote:nisam citala..cek da provjerim
mozda bude .....
Eh kako...pa ak znamo da se rađalo punoo djece onda znači da su se neopterećeno seksali.U šokačkim zadrugama je bilo puno članova a nekad nisu mogli ni sakrit i šta rade..<a ono o histeriji, pa ja mislim da bi žena bila još histeričnija s onim čudom majke mi...ama imam knjigu kako su i biskupi slično prakticirali na mladim časnim sestrama jer su onemoćali a onda su ih mladi obrazovali s pravim čunama...ja belaja...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Ja im se divim i skidam kapu kako su uspjevali zadovoljit strast u punoj sobi čeljadi, bez kupatila, bez vode...praktično je bilo neuslovno al et...njima je sigurno bilo lijepo. 
A tko kaže da su zadovoljili strast
Seks tada, čini mi se da je bio za reprodukciju i zadovoljavanje muške strasti... Čisto sumnjam da su svi muškarci tad strpljivo čekali partnera da dostigne vrhunac, da ne pričam o ostalim načinima zadovoljavanja žene...
Taslacina i aj bok... Atletski
Možda je bilo češće, možda... Kvalitetnije sigurno ne... Danas prosječno osvijesteni muškarac, nekad bi bio lover par excellence..
Ljudi su teško radili da prehrane velike obitelji a o uvjetima da ne pričam... Ostalo je malo mitologije
Seks tada, čini mi se da je bio za reprodukciju i zadovoljavanje muške strasti... Čisto sumnjam da su svi muškarci tad strpljivo čekali partnera da dostigne vrhunac, da ne pričam o ostalim načinima zadovoljavanja žene...
Taslacina i aj bok... Atletski
Možda je bilo češće, možda... Kvalitetnije sigurno ne... Danas prosječno osvijesteni muškarac, nekad bi bio lover par excellence..
Ljudi su teško radili da prehrane velike obitelji a o uvjetima da ne pričam... Ostalo je malo mitologije
Habibti, ya nour el - ain...