nem da tamo neko misli kak se tu vrti lova oko oruzja i nafte jbm ga ja
to nije sverc i otimanje,nego politicke nauke i ekonomija
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Kako da se otresu, kad su sve i kupili od amerikanaca?Salahuddin wrote:Ne znam zasto S Arabiji treba oruzje sve dok imaju nafte?Dotad ce imati bezrezervnu zastitu od strane USA. Osim ako ne pokusavaju da se otresu te zavisnosti od Amerike.
Ne brinem se ja mnogo za KSA, ali za Iran već jesam zabrinut. Još je samo on preostao. Još samo tu, da se prolije krv i da izginu milioni muslimana. Pa ako treba, nabavit će KSA i atomsku bombu da baci na njih. Daće im to Jenkiji bez problema.Ono sto je sigurno, Iran bi volio da ima Meku pod svojom kontrolom ali ne vidim scenario gdje bi Iran napao S.A.

Drama queen again? A gdje sam tita ti, bio zajedljiv? Šta sam ti to trpao u usta?Salahuddin wrote:Necu uopste ovo komentarisati. Znas li ti replicirati na post a da nisi zajedljiv? Trpas mi rijeci u usta, bez ikakvih problema. Jesam, naspavao sam se, hvala sto pitas.

Salahuddin wrote:suptilno nas sve nazivas neznalicama

A ti si to protumačio kao da je rečeno da ste neznalice?Salahuddin wrote: Pa jesi li na samom pocetku posta odmah poceo o tome kako mi nista dotakli nismo?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)