Cristiano Ronaldo CR7

Kutak za sportski trenutak
Post Reply
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Cristiano Ronaldo CR7

Post by storm » 24 Mar 2015, 18:08

Kulturan momak :kafa

Image

Portugalac pretjerao
Ronaldo provocirao suca hvatanjem za genitalije

Piše: V. Vukmirović

Cristiano Ronaldo bi se mogao suočiti sa ozbiljnom suspenzijom ukoliko Fudbalski savez Španije odluči reagovati na klip koji se brzinom svjetosti proširio internetom.

Sudac Antonio Mateu je nekom igraču dodijelio žuti karton, a Ronaldo je u tom trenutku reagovao neprimjereno, što su najbolje zabilježile sporedne kamere.

Ronado se uhvatio za genitalije i gestikulirao sucu "Sviđa li ti se!?".

Ostaje da se vidi kakav će potez povući u savezu i hoće li se Cristiano Ronaldo provući...

[ytube][/ytube]
Habibti, ya nour el - ain... :srce

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 24 Mar 2015, 18:12

Al' ovo (već kultno)propinjanje na prste je vrh! :kafa

Image
Samo sabura

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 24 Mar 2015, 18:18

Kak sam si velikiiiii :ha
... pisao sam tu.... kad su igrali real i ludogorec, a jedan momakk iz celja igra tamo i priča mi ( roman bezjak ) ....
taj kad su kamere i sudac okrenuti na drugu stranu.... štipa, pljuje, vrijeđa igrača koji ga čuva .... ne bi li isprovocirao......
dobacivanja tipa...šta je luzeru, pogledaj se gdje igraš.... govno i ostale familijarno seksualne usporedbe :bua

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 24 Mar 2015, 18:26

Mah, ja nekako vjerujem da svi ti Portugalci imaju baš nekakav prgav mentalitet. Tako da me ne bi čudilo da je radio takve stvari. :dole
A on općenito (izgleda)ima kompleks niže vrijednosti, pa od šta je njemu da se propinje na prste? Ne može sebi dozvoliti da je neko viši(dobro visočiji) od njega. :valja
Samo sabura

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR » 09 May 2015, 16:29

Cristiano Ronaldo još jednom je pokazao svoju humanu stranu. Najbolji nogometaš svijeta u 2014. godini žrtvama potresa u Nepalu donirao je sedam milijuna eura. Portugalac je novac uplatio na račun humanitarne udruge 'Spasimo djecu'.

Toliki novac nije uplatilo niti većina svjetskih država, pišu svjetski mediji. Nogometaš Real je posljednjih dana aktivan i na društvenim mrežama gdje poziva svoje obožavatelje da pomognu djeci Nepala.

Ovo nije prvi put da Ronaldo ovako velikodušno pomaže djeci. Ranije je znao uplaćivati ogromne iznose za pomoć djeci stradaloj od tsunamija, donirao je novac za djecu Gaze...
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 10 May 2015, 03:37

Odličan je s te humanitarne strane :ok

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1390 times

Post by Mala_Mu » 11 May 2015, 01:18

Moze se reci da jeste. :123

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 39843 times
Been thanked: 25839 times
Status: Online

Post by Rum » 19 Jun 2015, 21:44

Image
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 19 Jun 2015, 21:51

Samo da kažem da ovo što je pisano o njegovoj donaciji Nepalu nije istina. :kafa
Samo sabura

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 19 Jun 2015, 21:54

greeneyes wrote:Samo da kažem da ovo što je pisano o njegovoj donaciji Nepalu nije istina. :kafa
Nego.... imaš izvor?

Ja bi samo da kažem, da je više od pola realovih navijača zdušno za to da napusti real :D.
Anketa na službenoj stranici rfc ....

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 19 Jun 2015, 21:58

storm wrote:
greeneyes wrote:Samo da kažem da ovo što je pisano o njegovoj donaciji Nepalu nije istina. :kafa
Nego.... imaš izvor?

Ja bi samo da kažem, da je više od pola realovih navijača zdušno za to da napusti real :D.
Anketa na službenoj stranici rfc ....
Imam, odmah iznad kuće. :oo

Ne, ozbiljno, strani mediju su pisali kako su to notorne laži. Ako je i donirao ne radi se ni o približno istim ciframa koje su naši mediji prenijeli. :kafa

Čuj to. Pa ko bi zamijenio Ronalda? :D.
Samo sabura

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 19 Jun 2015, 22:13

:valja iznad kuće.....

Nisam upratio.... ma sve je moguće, ali on je poznat da ne žali sredstava, čak često inzistira na anonimnosti.... navodno.
Ipak su to smišljeni pr zahvati sve :cudi ( pa i to sa forsiranjem anonimnosti )

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 19 Jun 2015, 22:21

storm wrote::valja iznad kuće.....

Nisam upratio.... ma sve je moguće, ali on je poznat da ne žali sredstava, čak često inzistira na anonimnosti.... navodno.
Ipak su to smišljeni pr zahvati sve :cudi ( pa i to sa forsiranjem anonimnosti )
Zvani studenac. :DD

Ma jeste, ako nekad na drugom forumu naletim na naslove iz stranih medija vezano za to bum postavil ovdje. A vidi, i sam vjerujem da je humanitarac, al' ove cifre koji naši mediji poturaju i koliko često ja bih pomislio da je Ronaldu preostalo da živi od sadake i da ću ga sresti negdje ispred Konzuma s paketom ispred sebe. :oo
Samo sabura

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 19 Jun 2015, 22:30

Čak bi i prošao i ubrao koju pinku....malo je tamniji :D.

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:

Post by Mala_Mu » 25 Jul 2015, 12:00

Zašto se Ronaldo penje na prste u posljednje vrijeme?

Već neko vrijeme, prilikom zajedničkog fotografisanja pred utakmicu, Cristiano Ronaldo oslanja se na druge i izdiže na prste.

Da bi bio najviši? Hmmm...

Tako se, možda, može razumeti tendencija jednog od najboljih fudbalera svijeta svih vremena da se, ima tome već skoro dvime godine, konstantno podiže na prste tokom fotkanja Realovog sastava prije početka utakmice.

Ronaldo iz sebi znanih razloga insistira na tome da stane na kraj gornje vrste, po pravilu iza najsitnijeg u timu, Luke Modrića, potom da se lijevom rukom osloni na leđa hrvatskog veziste i dodatno ga povije naprijed, a onda, desnom rukom oslonjen na rame uglavnom Karima Benzeme, izdigne se na prste kako bi – očigledno – izgledao najviše od svih igrača u timu.

I, pretpostavljamo, iskazao veći dio svog mišićavog torza.

Kakav se efekat postiže?

Pa, zaista, kada bez pretjerane pažnje posmatrate sliku, 30-godišnji Portugalac djeluje najviše u timu, naročito kad u sastavu nije Rafael Varane. Ovako, kada se podigne na prste, Ronaldo uspije svojih 185 centimetara visine da pretvori u 191, koliko ima najviši u Realu, Francuz Varan.

Pepe je drugi sa 187 centimetara, koliko ima i Karim Benzema, ali vi ne biste nikako mogli da steknete taj utisak, sve dok pogled ne spustite dole i shvatite da CR7 vara!

Inače, to nije radio u Manchester Unitedu i prve dvije ili tri sezone u Realu, ali onda...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 25 Jul 2015, 13:46

Na stranu što mi je nesimpatičan, al' fakat ne znam što mu ovo treba? Da je on neki kepec pa ajde, mada to ruku na srce ni kepeci ne rade.
Samo sabura

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2190 times

Post by Hannibal » 12 Sep 2015, 23:28

cristiano je sad najbolji strijelac reala u primeri, prestigao i raula!
229 golova u 208 utakmica, zaista impresivno
🐽

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:

Post by Mala_Mu » 29 Sep 2015, 15:19

ZVANIČNO: IZAŠAO TRAILER ZA FILM O CRISTIANU RONALDU (VIDEO)

Jučer je zvanično izašao trailer za film o Cristianu Ronaldu. Novi film o Portugalskoj zvijezdi se približava velikom platnu, dokumentarac koji će gledateljima dati uvid u Ronaldov privatni život.

Film nazvan ‘Ronaldo’ je sniman više od 14 mjeseci, a njegov trailer možete vidjeti na kraju ovog teksta.

Trailer pokazuje bivšeg igrača Manchester Uniteda kako razgovara sa svojim prijateljima i podsjeća ih da je on najbolji igrač svijeta do Januara – kada se ponovo dodjeljuje Ballon d’Or.

Također pokazuje kako Portugalska zvijezda govori o svom odnosu sa ocem, a njegova majka govori o poteškoćama koje su ih zadesile kada je morala slati svog sina u Lisabon dok je imao 12 godina.

Međutim, Ronaldo nije impresioniran kada mu njegov sin govori da želi biti golman.

U traileru možete čuti kako Ronaldo govori: “Neki ljudi me mrze, a neki me vole. Ja sam stvoren da budem najbolji. Tako ja živim svoj život.”

Čini se čudno da čovjek koji još uvijek igra fudbal ima svoj sopstveni film, ali to samo dokazuje kolika je popularnost Portugalskog kapitena.

Čovjek koji je tri puta osvojio Ballon d’Or, uz Messija, najbolji je igrač u svijetu fudbala i svakako je jedan od najboljih svih vremena.

Njegovih 321 gol u 307 utakmica za Real Madrid govore kako ogroman talenat on posjeduje.

Film će biti objavljen 9. novembra ove godine i produkcija ‘Senna’, gledateljima garantuje nevjerovatan uvid u život Cristiana Ronalda.

[ytube][/ytube]

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 01 Oct 2015, 07:06

Image

Ronaldo zabio 501. gol u karijeri i dostigao Raula po broju golova za Real
Cristiano Ronaldo od večeras je najbolji strijelac Reala u povijesti Lige prvaka
Piše: S.Č.

Foto: Getty Images, Hina

CRISTIANO RONALDO je večeras protiv Malmöa po tko zna koji put porušio nevjerojatne nogometne rekorde i zlatnim slovima se upisao u povijest Reala.

> Kovačić i Modrić sudjelovali u još jednom Ronaldovom upisivanju u povijest

Ronaldo je s dva gola švedskom prvaku došao do brojke od 67 golova u Ligi prvaka te je tako srušio rekord Raula, koji je zabio 66 pogodaka.

Koliko je ovo dostignuće Portugalca impresivno pokazuje i činjenica da mu je za ovaj rekord bilo potrebno samo 65 utakmica, dok je Raul svojih 66 golova postigao u 130 mečeva.

Image

U Ligi prvaka Ronaldove omiljene mušterije su Ajax i Schalke, kojima je zabio po sedam golova. Šest golova je zabio Galatasarayu, pet Juventusu, a po četiri Bayernu i Marseilleu.

U Primeri, najdraži suparnik mu je Sevilla, kojoj je zabio 21 pogodak, a zatim slijede Getafe (18), Barcelona i Atletico (15) te Malaga kojoj je dosad zabio 14 golova.

Također, protiv švedskog prvaka portugalski stroj za golove zabio je čak 501. gol u svojoj 753. profesionalnoj utakmici.

No, ni to nije sve. Dva gola u Švedskoj Ronalda su izjedničila ponovno s Raulom po ukupnom broju golova u dresu Reala. Sad ih obojica imaju po 323. S tim da postoji drastična razlika u broju odigranih utakmica za Kraljeve. Raulu je trebalo za ova 323 gola 742 utakmica, a Ronaldu svega 308.

[ytube][/ytube]
Aktualni osvajač Zlatne lopte do 501 golova u karijeri stigao je postigavši 323. gol u dresu Reala, 118 za Manchester United, pet za Sporting i 55 za portugalsku reprezentaciju.

Ronaldo je i jedini nogometaš u povijesti madridskog kluba koji ima više golova nego odigranih utakmica (323 - 306) dok je već najbolji strijelac Reala u Primeri s 230 postignutih golova, dva više od Raula.

Što se tiče učinka u Ligi prvaka, Ronalda je s ova dva gola još više povećao prednost pred Messijem. Portugalac ima sad 82 gola na kontu, a Arentinac 77.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 39843 times
Been thanked: 25839 times
Status: Online

Ronaldo na džuma-namazu: Islam je vjera tolerancije

Post by Rum » 11 Oct 2015, 16:19

Image
Jedan od najboljih K1 boraca na svjetu Badr Hari slikao se sa Cristianom Ronaldom zajedno u Džamiji. I ako ova fotografija nije iz Marokanske Džamije već iz bližnjeg Restorana u Maroku Ronaldo je napisao na svom instagram profilu da je otisao sa Badr Harijem u Marokansku Džamiju želio sam da vidim kako to izgleda,i želim da vam kažem mnogo mi se dopada ta vjera. Mnogo se piše da je Ronaldo presao na Islam dok takodje mnogi tvrde da je Badr Hari preveo na Islam mladog Portugalca Cristiana Ronalda.

Uprkos invaziji obmanjivanja i izobličenja koju predvode svjetski mediji protiv islama nedkoliko poznatih fudbalskih zvijezda odbilo je nići stazom tih pohoda zabluđivanja, “Islam je vjera problema i ubijanja, tako su me učili u školi. Međutim, nakon što sam igrao sa Abidalom i Turanom i druzio se sa Badr Harijem shvatio sam da je to vjera tolerancije.“

Image
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.

Post Reply

Return to “Fudbal”