storm wrote:....da se nadovežem tematski
ne se svađati s budalama, povuku vas na svoj nivo i dotuku iskustvom.... a slučajni prolaznici neće uočiti razliku

da se i ja nadovezem tematski
na budalama znam dobro da istresem npr PMS .......a prolaznici ...................ko ih sisha......
danas sam kuhala........
hladna slatata od tikvica ......sa bijeim lukom.....malo paprenih zacina....
napravila palacinke............
corbu domacu kad god sam pokusala........ne valja.......................mama ce da je popravi
hladna slatka salata od svjeze bundeve...............
ujutro ih ceka servirano sve za dorucak................................prekrila sam stol sa karo stoljnjakom..........da ne vide..............stavila buketic cvjeca...i napisala poruku ; iznedanjene..................bon apetti ne otvarati prije dorucka........volim vas
mukom sam iskamcila pare za subaru od krzna....................zaista...................bila 75 a platila je 35 jebiga moralla sam.
za auto koje sam prodala..............dosla mi kazna......................nabralo se do sad sigurno joja..............a ispostavi se da da je to zbog covjeka...........koji je kupio...................

nema mi druge nego da je platim a njemu da sve po spisku sto imam namjeru
imam jos toga samo da kazem..............ali okupala sam se i taman legla........................tintara me boli.................
zamotala sam mokru kosu u peskir..................nervozna sam od fena .....ja je susit necu.........pa nek se okrene naopako sta god oce
p.s. nasla sam sjajne cigarilose za 2 KM i ponosna sam