Haloooo, de smiri, kamo dogovor kako da se riješi, kompromis.
Sve ja moram da smirujem
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nisi spomenula da kuhas. Odmah sumnjivoLedena wrote: 29 Aug 2024, 14:34 Ne svadjamo se, za 11g posvadjali se mozda 3 puta ono zestoko.
Sa mnom se nema potrebe svadjati nit rondam, nit pijem krv, lako se dogovorim za sve, ne smetaju mi sitnice, gluposti, znam usutit kad treba, nikad me glava ne boli.
Kud ce bolje zene![]()

PardonMasamune wrote: 29 Aug 2024, 14:35Nisi spomenula da kuhas. Odmah sumnjivoLedena wrote: 29 Aug 2024, 14:34 Ne svadjamo se, za 11g posvadjali se mozda 3 puta ono zestoko.
Sa mnom se nema potrebe svadjati nit rondam, nit pijem krv, lako se dogovorim za sve, ne smetaju mi sitnice, gluposti, znam usutit kad treba, nikad me glava ne boli.
Kud ce bolje zene![]()
![]()

Koji sretnik

Nadjes sebi pa ces i ti biti sretanMutevelija wrote: 29 Aug 2024, 14:56Koji sretnikLedena wrote: 29 Aug 2024, 14:38
Pardon
Znam sve kuhati
Pa ozenio se sa 75kg, dotjerala ga na 100, nema veceg dokaza![]()
Ne to samo za jelo, nego i ostalo

Rijetko i teško ja takvu ženu naći..

Upravu si, na visinu koliko se uzme.

Voliš da imaš zasta ufatiti..Ledena wrote: 29 Aug 2024, 15:02 Pa ja, spao valja ga prvo nahraniti
Što ne mogu koščatih muskaraca to je čudo jedno

Ledena wrote: 29 Aug 2024, 15:02 Pa ja, spao valja ga prvo nahraniti
Što ne mogu koščatih muskaraca to je čudo jedno

Jel kod tebe sta spalo?

Ja sve suprotnoLedena wrote: 29 Aug 2024, 14:34 Ne svadjamo se, za 11g posvadjali se mozda 3 puta ono zestoko.
Kud ce bolje zene![]()
Nora Ibsenova wrote: 29 Aug 2024, 18:41Ja sve suprotnoLedena wrote: 29 Aug 2024, 14:34 Ne svadjamo se, za 11g posvadjali se mozda 3 puta ono zestoko.
Kud ce bolje zene![]()
Rondam, teska sam za kompromis, sitnice mi smetaju, ne znam usutit nikad, doduse glava me ne boli ali krv pijem na slamku.
I ne kuham![]()

Bila i ostala