Što se mora mora?!Maja wrote:Zašto ti ovo treba?
Sad te moram banovati
p.s
Adio!
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Hvala!Maja wrote:Ne bih ja tebe banovala nikad
i moj frend iz Fredrikstada je imao "lijepo jutro"Divlja_u_srcu wrote:jooooj još uvjek pada i nemisli stati...valja mi kasnije voziti![]()

I jos uz to da se i osunneti kao krunski dokaz. Bez toga nemereMaja wrote:Oženi mene i riješen problem. Da bih se udala za krščanina on mora prethodno preći na islam, pa kažeš susjedu....tad će već biti komšija... da si prešao na islam i da je u islamu alkohol haram (grijeh).tovar wrote:Bio danas jedan susjed kod mene. Čovjek voli popiti (blago rečeno, nema mjere u piću). Inače se ne družimo a on ponekad dođe meni kad mu nitko drugi ne da piti. Ja: Šta ćeš popiti? On: Šta imaš? Ja: Pivo ili vino. On: Pivo. Ja mu dao jedno koje je popio u dva gutljaja, pa mu dao još jedno koje je popio u tri gutljaja. A vidim kuda to vodi pa ga više nisam nudio nego sjedio i slušao ga a on me davio. On: Imaš li još piva, baš sam žedan. Ja: Nemam više (lagao mu) a ne možeš žeđ ugasiti pivom, samo si još više žedan, popij vode, skuhat ću ti čaj ili kavu. On: A rekao si da imaš vina. hahaha Vidim ja da ovo neće izać na dobro pa mu kažem da ću mu dati butelju ali da ja moram ići obaviti neke obaveze. Uzeo on vino i ode.
Malo prije njegova žena bila, vratila vino, izvikala se na mene što njenom mužu dajem piti, okrenula se i otišla. Ja ju pozdravio kad je došla, kimao glavom dok je vikala i odzdravio kad je odlazila.
I što napraviti kada drugi puta dođe susjed i traži piti?

Počeli smo se i u božije miješati?Melek wrote:Sad sam upravo bio u zasticenom dijelu da vidim slike forumasa.
Sve sama rugoba do rugobe, sta je ovo danas

Brams me najvise prepade, morace mi strávu salivati.KOMESAR wrote:Počeli smo se i u božije miješati?Melek wrote:Sad sam upravo bio u zasticenom dijelu da vidim slike forumasa.

Melek wrote:Brams me najvise prepade, morace mi strávu salivati.KOMESAR wrote:Počeli smo se i u božije miješati?Melek wrote:Sad sam upravo bio u zasticenom dijelu da vidim slike forumasa.
Pripremi škare. Za sada su još škare dok me ne osunetiš a onda će biti makaze. Ali ih ne smiješ dezinficirati alkoholom jer je alkohol po islamu haram pa se nadam da ti neće smetati kad mi od gangrene natekne za tri broja i sav pocrni. Kada mi na kraju otpadne ja ću tebe i dalje ljubiti a ti mene tek tada nećeš kad me nisi ni do sada. Ma, džaba sve, ja sam to što jesam i za mene izdaje nema. Ja nikada ne bih niti pomislio da ti osporim tvoj način vjerovanja jer kada bi bila u stanju izdati Boga zbog mene zbog čega bi, onda bila spremna izdati mene. Nikada od tebe ne bih tražio da promijeniš vjeru samo zato samo zato što se meni sprdnulo, dapače, više te ne bih cijenio da to učiniš zbog tako nekakvih prozaičnih razloga. Da si mi žena, ponosio bih se s tobom baš zato što si muslimanka između ostalog. A tebi ne smeta što ja nisam musliman. Ti mene ne voliš i ne bi me zavoljela ni da se za hodžu zaredim. Da nema islama ti bi ga izmislila samo da se ne udaš za mene. Kada bih i prešao na islam, ti bi već izmislila nešto drugo. Ja sam za tebe obični forumaš, još jedan u nizu a ja tebe doživljavam kao damu. Ne znam da li piše u Kuranu da ti je zabranjeno voljeti mene ali zato znam da ti to piše u srcu i žalostan sam zbog toga. Ja ću tebe uvijek voljeti a sebe ću morati zadovoljiti bez tebe. A meni dobro i ovako kad mi već ne može biti bolje. Da sada umrem ne bih umro kao dijevac. I to je već nešto.Maja wrote:
Oženi mene i riješen problem. Da bih se udala za krščanina on mora prethodno preći na islam, pa kažeš susjedu....tad će već biti komšija... da si prešao na islam i da je u islamu alkohol haram (grijeh).

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests