Maja wrote:Ako nemate ništa protiv stavila bih neke slike.
Ava Gardner
lijepa.... i provokantna

Maja wrote:Ako nemate ništa protiv stavila bih neke slike.
Ava Gardner
Tako kazu. To mi je prvo na um palo, no htjedoh bit dama iz 80-ih pa se ne usudi recistorm wrote:Nit jeb' nit kuć' vodi
za post

navika wrote:Malo pamtim, ali pamtim svoju mamu iz 80-ih. Mi smo zivili u manjoj gradu, pa kad je njoj nesto trebalo posjecivali smo beogradjanku u zenici, vemu u visokom, alhos, borovo. Nije se kupovolo mnogo ko danas, I stvari su se mogle nositi godinama. Bilo je nekako sve stilski lijepo, pristojno i jako kvalitetno.I mnogo se vodilo racuna o odjeci.
Ali nemislim da je odjeca ta koja je te zene cinila ljepsim. One su bile manje obrazovane, al su obraza ima vise, bile su nekako zenstvenije, ljupkije, kulturnije. Nisu bile alkoholicarke i predano su obavljale svoje duznosti. Intimu su cuvale, nisu bile arogantne ni vulgarne.Imale su vise strpljenja, vremena, razumijevanje za sve. Znale su granicu svemu i manje su se izjednacivale s muskarcima. I normalno da su takve bile vrijedne divljenja i respekta. Takvim se moralo pomoci skinut kaput, namjestit stolica, ustupiti mjesto, naklonit se.
Danas jao, boze pomagaj. Zena u diskoteci, polugola, pjana, rascupana, ispipana, mozda i naoruzana
I hajd ti to sad vodi kuci
Koke po modnim revijama, auto sajmovima ne mogu joj prismrditiinasab wrote:![]()

Terasa svjesti wrote:I sad su Pašaga bolan samo smo mi ispali iz "vinkla" .

storm wrote:Nismo...
još uvijek ima pravih žena......malo je teže ali ja mislim da ima
ah.... možda ja baš njih smatram pod "prava žena"Terasa svjesti wrote:Ajme majko da te čuju zagorka i lavlje srce . E ro su žene otvorene i neustrašive .

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Terasa svjesti wrote:Ajme majko da te čuju zagorka i lavlje srce . E ro su žene otvorene i neustrašive .

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ovisi šta smatraš pod suptilnije...pogotovo jer si spomenuo forumašice(a i inače su forumašice često etiketirane..ako se samo smješkamo onda smo glupave lutkice,ako branimo svoj stav onda smo frustrirane babe,ako pišemo o sexu onda smo lake žene,ako ne pišemo o sexu onda smo frigidne)Terasa svjesti wrote:U pravu si vila . Iskreno lično kod mene imaju prođu suptilnije i nanemetljive dame .