i ja sam to cula nisam probala ( sto li?)Maja wrote:a je li ijedna prala kosu sa pivom![]()
kažu da joj daje sjaj
i kazu da ucvrsti kosu bolje od gela
i ja sam to cula nisam probala ( sto li?)Maja wrote:a je li ijedna prala kosu sa pivom![]()
kažu da joj daje sjaj

Slažem se to za nokte,nikakvi lakovi tu ne mogu pomoći..to sve dolazi iz organizma,a također i kako ti Bog podari,neko ima slabu kosu i nokte,a ne mora značiti da je samo do ishrane,ja imam jako i jedno i drugo..jednostavno tako se rodiš,ali naravno sad da se slabo hranim da bi i to oslabilo..String wrote:ja sam probao jednom..ma nikakvog efekta...to su mitovi samo...znamo svi da sve sto donosi sjaj dolazi iznutra..dakle sto pojedes/popijes to ce ti i biti...ista stvar se desava sa noktima...fol neki lakovi sa vitaminima i ostale gluposti...nokti su izumrle celije naseg organizma...i kako da ozivis nesto sto je izumrlo pogotovo sa "vitaminima" u laku za nokte????...smijesno....jos samo da pocnu reklame za bolji volumen i sjaj nasih govana....

Novo pivo je lansirano pred ljetnu sezonu jer je osvježavajuće te se u Pivari nadaju da će postati pravi ljetni hit na bh. tržištu..

Ma ja ga ne bih ni pioDust wrote:Behko, mislim da je ovo je namjenjeno zenskoj populaciji

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest