Pa Majo, jel Duska prestala da to radi?
Moderator: spacebound
Imam u kuhinji cupavu stazu. Tu bi se popiskila i ko sapama "zakopava".
Ali ja kad pokusam nesto slicno ono me grize napada me ono pravo sve ono nakostrijesenoMaja wrote: 30 Aug 2024, 17:34Imam u kuhinji cupavu stazu. Tu bi se popiskila i ko sapama "zakopava".
Ja je dignem, ocistim laminat, operem stazu, osusim, stavim, ona opet. Ja opet, cisti laminat, peri stazu, susi, postavi, ona se opet popisa. Kontala da je nije strah otici na sprat do wc-a, snesem ga u prizemlje, opet ocistim, operem, ona opet.
E onda sam cula kako to radi i dosla joj pa sam uperila prst tu gdje se popisala i vikala sta si radila, sta si ovo radila, je li, NE, NE ovo (jer inace razumije mahanje kaziprstom i rijec ne), onda sam je uzela i zagnjurila joj njusku u mokracu i govorila NE i jos nesto jedno 5-6 sekundi pa je pustila i malo kucnula po guzici dok je bjezala.
Otad vise nije nikad.
Ista stvar kad vidim da vreba sank da se popenje, samo viknem NE i odustane (mada se popenje kad nema nikog bič).
Vodi doktoru. Da nije kak'o bjesnilo tobejarabi.Jasna wrote: 30 Aug 2024, 21:01Ali ja kad pokusam nesto slicno ono me grize napada me ono pravo sve ono nakostrijesenoMaja wrote: 30 Aug 2024, 17:34
Imam u kuhinji cupavu stazu. Tu bi se popiskila i ko sapama "zakopava".
Ja je dignem, ocistim laminat, operem stazu, osusim, stavim, ona opet. Ja opet, cisti laminat, peri stazu, susi, postavi, ona se opet popisa. Kontala da je nije strah otici na sprat do wc-a, snesem ga u prizemlje, opet ocistim, operem, ona opet.
E onda sam cula kako to radi i dosla joj pa sam uperila prst tu gdje se popisala i vikala sta si radila, sta si ovo radila, je li, NE, NE ovo (jer inace razumije mahanje kaziprstom i rijec ne), onda sam je uzela i zagnjurila joj njusku u mokracu i govorila NE i jos nesto jedno 5-6 sekundi pa je pustila i malo kucnula po guzici dok je bjezala.
Otad vise nije nikad.
Ista stvar kad vidim da vreba sank da se popenje, samo viknem NE i odustane (mada se popenje kad nema nikog bič).![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests