iako ne znam nikog koga je prica zaustavila u sklapanju braka
i obicno oni koji osuduju komentiraju,,,a je srbin ali je dobar covjek
naravno ako se radi o njihovim bliznjima
@behko,,,,
ne diraj mi krunidbu kralja tomislava
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Što je tebi zlo, nije i drugima.... mogao si to sasvim lijepo iskomentirati, kao svoj stav i bez tog zlaREMB wrote:Ko podržava mješanje - neka izvoli, neka se miješa. Ne treba nagovarat druge na zlo.
Ne mozes mjesani brak nazvati zlom!REMB wrote:Ko podržava mješanje - neka izvoli, neka se miješa. Ne treba nagovarat druge na zlo.

vila wrote: @behko,,,,
Mislim da smo ja i ti vec jednom vodili razgovor o tome,,Krokodil Behko wrote:vila wrote: @behko,,,,
Pa ni ne diram.
Prvo moramo pronaći rijeku Dalmu/Delmu (ovčija rijeka) , pa tek onda oko same ceremonije
Ako ti je do diskusije, možeš otvoriti malo temice o tome.
Btw, zašto ti inače to ne činiš? Iznenađen sam, a kladim se da bi se začas
usuglasili oko svega

Misdlim da je polu-mit. Ono što bi se reklo, u svakom mitu ima zrnce istine.vila wrote:Mislim da smo ja i ti vec jednom vodili razgovor o tome,,Krokodil Behko wrote:vila wrote: @behko,,,,
Pa ni ne diram.
Prvo moramo pronaći rijeku Dalmu/Delmu (ovčija rijeka) , pa tek onda oko same ceremonije
Ako ti je do diskusije, možeš otvoriti malo temice o tome.
Btw, zašto ti inače to ne činiš? Iznenađen sam, a kladim se da bi se začas
usuglasili oko svega
zato sam se i nasalila..
jer znam kako strogo gledas na taj mit
mislis zasto ne otvaram teme?
pa ne znam,,,,moram biti raspolozena za diskusiju,,,a i znas da mi koji smo duze po forumskim krugovima

Kako ne mogu. Vidiš da mogu.SaraSara wrote:kako mozes reci da je mjesoviti brak zlo???

Citiram sam sebe da ukažem u kojem kontekstu je upotrijebljena riječ "zlo". Ne mislim da je mješovit brak zlo sam po sebi, već zna biti zlo ili šteta onom ko uđe u takav brak.REMB wrote:Ko podržava mješanje - neka izvoli, neka se miješa. Ne treba nagovarat druge na zlo.

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests