Morem i ja vako grupno jebavat ko Matan
Upalis televizor i gledas.
Moderators: spacebound, Duminjo

Morem i ja vako grupno jebavat ko Matan

Duminjo wrote: 31 Aug 2024, 19:38Pa eto vidiš da planirate.Venera wrote: 31 Aug 2024, 19:34
Da li ti znas razliku MFM i MMF?
Nije prica o redoslijedu, ali neke stvari ne bih sa novim, dok sa stalnim nema granica. Kužiš?
Nemaš povjerenje u novog.
Nemaš zadovoljavajuci Sex sa stalnim. I on je taj kome je potreban asistent ali je tebi drag pa zmiriš na prirodne cinjenice i pravdaš ga sa "pises gluposti"
Eto, vidiš da sam u prvim postovima odmah znao kako je neko malo smotan i kako mu treba pojacanje

Sjebaste temu

Duminjo wrote: 31 Aug 2024, 19:09Kako bi se ti osjeco da ti zenska kaze "ti me ne mozes zadovoljiti, treba mi još jedan istovremeno"?
Kako bi se osjeco u samom tom cinu sexa kada gledaš kolegu kako štema dok ti ono nešto lafo mrljaviš?
Ili u toku samoga sexa ti kaze "neka malo, stani u red, neka sada malo on"..
Pristao bi na sve to i jos mnogo "gorih" detalja samo da bi umocio po bilo koju cijenu?
Nemoj me zajebavat.

Drzi guzove uZazid

Ne mogu gledat utakmicu i ovdje..

Ništa ja ne dozivljavam vec je fino i davno receno kako je muskarac lovac.Venera wrote: 31 Aug 2024, 19:37Bome ti tako žene doživljavaš, tvoje je vlasništvo i tačka.Duminjo wrote: 31 Aug 2024, 19:31
I prirodi muskarca je lovac i da je zena njegov plijen. Kad je ufati, njegova je ili bozija, nema tu dijeljenja.
Jedino ako nije muskarac, onda mozemo pricati o tome kako neki parovi nemaju samopouzdanja i slicna opravdavajuca sranja.
Pogrešno razmišljaš, a u tvojoj Njemačkoj imaš mnogo brakova/zajednica muskarca sa dvije žene.

Nema to veze sa tim, ti si imao ONS trojac sa dvije nepoznate žene, dok je kod mene drugacije.Matan wrote: 31 Aug 2024, 19:44 Matan je prije dvacet godina imao trojku..
e moja Venera jesi zaostala...

Veca wrote: 31 Aug 2024, 19:45VecoDuminjo wrote: 31 Aug 2024, 19:09
Kako bi se ti osjeco da ti zenska kaze "ti me ne mozes zadovoljiti, treba mi još jedan istovremeno"?
Kako bi se osjeco u samom tom cinu sexa kada gledaš kolegu kako štema dok ti ono nešto lafo mrljaviš?
Ili u toku samoga sexa ti kaze "neka malo, stani u red, neka sada malo on"..
Pristao bi na sve to i jos mnogo "gorih" detalja samo da bi umocio po bilo koju cijenu?
Nemoj me zajebavat.![]()
sta ti je, de ohanitu se radi najmanje o nezadovoljenju-ti, takvi varaju partnere ili se razvode, ovaj slucaj je po dogovoru oba partnera, imaju zelju da mastu realiziraju
![]()

Jedan osunecen, drugi neosunecen
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests