2019 ‧ Horror/Crime ‧ 1h 55m
Fritz Honka često posjećuje svoj omiljeni bar, Golden Glove, gdje pokušava impresionirati žene, ali ne uspijeva. Međutim, kad se pretvori u serijskog ubojicu, on ima više nego što se čini na prvi pogled.

Moderator: Krokodil Behko
Rum wrote: 09 Aug 2024, 18:25TOP13 filmova - TEMA: OTMICA
Da ne bude suhoparnih 10, evo osobni odabir najdražih i po meni najboljih što sam pogledao, naravno ima ih još, ali ovi su zaslužili biti tu gdje jesu. Ako imate drugačiju listu, slobodno napišite...
1. THE EMERALD FOREST
https://www.imdb.com/title/tt0089087/
Film baziran na istinitoj priči u kojoj pleme otme dječaka glavnog inženjera zaduženog za devastiranje prašume i "smanjivanje" njihovog poznatog kraja svijeta, potraga koja je trajala 10 godina za izgubljenim sinom i vrlo dobar prikaz kako industrijalizacija isto tako otima ono najvrijednije i od planete Zemlje...
2. Prisoners
3. A Perfect World
4. Gone Baby Gone
5. Misery
6. Fargo
7. Changeling
8. Perdita Durango
9. Montage (Mong-ta-joo)
10. Everbody Knows
11. Raising Arizona
12. Man On Fire
13. Ransom
FB_IMG_1723220705110.jpg
Imam najave kolega iz snažnih evropskih zemalja, motora pokretača ekonomije EU da će se bilateralno jedna grupa zemalja odlučiti za tu vrstu sankcija. Dodik može sigurno očekivati dodatne probleme na svojim leđima. Nažalost to će moći očekivati i građani u RS koji će platiti cijenu njegovog avanturizma, vjerovatno i na neki drugi način blokiranja investicija, procesa u RS”, istakao je Konaković za N1.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests