Izvini, ali ja ne znam kome on moze biti Big Daddy?! Ti stvarno mislis da taj narcis misli na bilo koga drugog osim da se dokaze samom sebi? Mislis da bi stvarno svijet bio bolje mjesto s njim na celu jedne vodece sile?rocko wrote: 31 Aug 2024, 18:06Big Daddy Trump je nepobjediv, znaci ti si ageist , ne volis stare insane, mada proces starenja nije isti za svakooga , npr. Bajdo je jedan slucaj mada nam je propagandna masina a i sama Kamala tvrdili da pravi salta I zvijezde dok trci po hodnicima Bjele Kuce, na drugu ruku imamo Velikog Trumpa Koji odrzava predizborne skupove, hoda, prica, Bez da gresku napravi po 2-3 sataDori wrote: 31 Aug 2024, 10:25
Rocko, neozbiljan si….Cim si ga nazvao “Velikim” izbacio si se iz bilo kakve dalje diskusije.
U svakom slucaju taj veliki je postao starac u kampanji preko noci….Tesko je to prihvatiti.
Ali nevjerovatno je da Republikanci nisu imali boljeg kandinada da ih predstavlja od ovog klauna. Kakav autogol sami sebi zabise. Pa njega cak ni svi Republikanvi ne podrzavaju….Bar ovi sto ih ja znam.
Ma tako mi lazemo da SE stoka sitnog zuba veseli, kad dodje vrijeme svi ga zaokurze ,ovo ti je Ono svi glasaju za Reformiste I Antu Markovica, kad Ono trojka.
Ne znam odakle uopste da pocnem, ako uopste vrijedi pocinjati diskusiju sa nekim ko ga podrzava?
Znaci taj “Big daddy “ je tokom svog prvog mandata i posle izbora 2020. godine više puta pokazao nepoštovanje prema demokratskim normama i institucijama. Da ne pricam o djecijim ispadima i kmeci nakon gubitka izbora. Pa ko je odgovoran za napad na Kapitol i sav cirkus koji smo tada gledali. A tu smo mogli vidjeti kako izgleda projecan Trumpov glasac….
Hocemo li malo o podsticanju društvenih podjela i retorici i vise nego često polarizuje društvo. Njegov način “komunikacije” (ako se tako uopste moze nazvati tako) s javnošću, uključujući i društvenih mreža (kojima mu je bio i zabranjen pristup), umjesto da ujedinjuje naciju, pravio je jos dublje podjele u američkom društvu.
Da nastavim sa njegovim teorijama zavjere i ponasanjem u toku pandemije. Sta je ono predlagao, da svi pijemo izbjeljivac?!
Ili da pricaml o poreskim reformama iz 2017. godine, koje su uglavnom koristile bogatima i korporacijama? Radnici i srednja klasa nula bodova. Surprise, surprise!
Legalne probleme, korupciju, sukobe interesa i zloupotrebu ovlašćenja mozemo ostabiti za kasnije. Bio bi to predug post….

I ne nisam protiv starih ljudi, vec protiv nesposobnih, narcisoidnih rasista i sovinista i ljudi koji vjeruju u iste.