Republikanci/Donald Trump

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Dori
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 15060 times
Been thanked: 14798 times
Status: Offline

Re: Republikanci/Donald Trump

31 Aug 2024, 18:34

rocko wrote: 31 Aug 2024, 18:06
Dori wrote: 31 Aug 2024, 10:25

Rocko, neozbiljan si….Cim si ga nazvao “Velikim” izbacio si se iz bilo kakve dalje diskusije.
U svakom slucaju taj veliki je postao starac u kampanji preko noci….Tesko je to prihvatiti.
Ali nevjerovatno je da Republikanci nisu imali boljeg kandinada da ih predstavlja od ovog klauna. Kakav autogol sami sebi zabise. Pa njega cak ni svi Republikanvi ne podrzavaju….Bar ovi sto ih ja znam.
Big Daddy Trump je nepobjediv, znaci ti si ageist , ne volis stare insane, mada proces starenja nije isti za svakooga , npr. Bajdo je jedan slucaj mada nam je propagandna masina a i sama Kamala tvrdili da pravi salta I zvijezde dok trci po hodnicima Bjele Kuce, na drugu ruku imamo Velikog Trumpa Koji odrzava predizborne skupove, hoda, prica, Bez da gresku napravi po 2-3 sata

Ma tako mi lazemo da SE stoka sitnog zuba veseli, kad dodje vrijeme svi ga zaokurze ,ovo ti je Ono svi glasaju za Reformiste I Antu Markovica, kad Ono trojka.
Izvini, ali ja ne znam kome on moze biti Big Daddy?! Ti stvarno mislis da taj narcis misli na bilo koga drugog osim da se dokaze samom sebi? Mislis da bi stvarno svijet bio bolje mjesto s njim na celu jedne vodece sile?
Ne znam odakle uopste da pocnem, ako uopste vrijedi pocinjati diskusiju sa nekim ko ga podrzava?
Znaci taj “Big daddy “ je tokom svog prvog mandata i posle izbora 2020. godine više puta pokazao nepoštovanje prema demokratskim normama i institucijama. Da ne pricam o djecijim ispadima i kmeci nakon gubitka izbora. Pa ko je odgovoran za napad na Kapitol i sav cirkus koji smo tada gledali. A tu smo mogli vidjeti kako izgleda projecan Trumpov glasac….
Hocemo li malo o podsticanju društvenih podjela i retorici i vise nego često polarizuje društvo. Njegov način “komunikacije” (ako se tako uopste moze nazvati tako) s javnošću, uključujući i društvenih mreža (kojima mu je bio i zabranjen pristup), umjesto da ujedinjuje naciju, pravio je jos dublje podjele u američkom društvu.
Da nastavim sa njegovim teorijama zavjere i ponasanjem u toku pandemije. Sta je ono predlagao, da svi pijemo izbjeljivac?!
Ili da pricaml o poreskim reformama iz 2017. godine, koje su uglavnom koristile bogatima i korporacijama? Radnici i srednja klasa nula bodova. Surprise, surprise!
Legalne probleme, korupciju, sukobe interesa i zloupotrebu ovlašćenja mozemo ostabiti za kasnije. Bio bi to predug post…. :kafa

I ne nisam protiv starih ljudi, vec protiv nesposobnih, narcisoidnih rasista i sovinista i ljudi koji vjeruju u iste.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 210 times
Been thanked: 146 times

31 Aug 2024, 18:37

Image
Linije juce u PA ljudi cekaju da udju na Trumpov predizborni skup.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

31 Aug 2024, 18:42

Dori wrote: 31 Aug 2024, 18:34
rocko wrote: 31 Aug 2024, 18:06

Big Daddy Trump je nepobjediv, znaci ti si ageist , ne volis stare insane, mada proces starenja nije isti za svakooga , npr. Bajdo je jedan slucaj mada nam je propagandna masina a i sama Kamala tvrdili da pravi salta I zvijezde dok trci po hodnicima Bjele Kuce, na drugu ruku imamo Velikog Trumpa Koji odrzava predizborne skupove, hoda, prica, Bez da gresku napravi po 2-3 sata

Ma tako mi lazemo da SE stoka sitnog zuba veseli, kad dodje vrijeme svi ga zaokurze ,ovo ti je Ono svi glasaju za Reformiste I Antu Markovica, kad Ono trojka.
Izvini, ali ja ne znam kome on moze biti Big Daddy?! Ti stvarno mislis da taj narcis misli na bilo koga drugog osim da se dokaze samom sebi? Mislis da bi stvarno svijet bio bolje mjesto s njim na celu jedne vodece sile?
Ne znam odakle uopste da pocnem, ako uopste vrijedi pocinjati diskusiju sa nekim ko ga podrzava?
Znaci taj “Big daddy “ je tokom svog prvog mandata i posle izbora 2020. godine više puta pokazao nepoštovanje prema demokratskim normama i institucijama. Da ne pricam o djecijim ispadima i kmeci nakon gubitka izbora. Pa ko je odgovoran za napad na Kapitol i sav cirkus koji smo tada gledali. A tu smo mogli vidjeti kako izgleda projecan Trumpov glasac….
Hocemo li malo o podsticanju društvenih podjela i retorici i vise nego često polarizuje društvo. Njegov način “komunikacije” (ako se tako uopste moze nazvati tako) s javnošću, uključujući i društvenih mreža (kojima mu je bio i zabranjen pristup), umjesto da ujedinjuje naciju, pravio je jos dublje podjele u američkom društvu.
Da nastavim sa njegovim teorijama zavjere i ponasanjem u toku pandemije. Sta je ono predlagao, da svi pijemo izbjeljivac?!
Ili da pricaml o poreskim reformama iz 2017. godine, koje su uglavnom koristile bogatima i korporacijama? Radnici i srednja klasa nula bodova. Surprise, surprise!
Legalne probleme, korupciju, sukobe interesa i zloupotrebu ovlašćenja mozemo ostabiti za kasnije. Bio bi to predug post…. :kafa

I ne nisam protiv starih ljudi, vec protiv nesposobnih, narcisoidnih rasista i sovinista i ljudi koji vjeruju u iste.
Mislis nakon 4 godine not my president kmecanja I obstrukcije od strane Demokrata, Ili poslije izmisljene Ruske Zavjere. od tog momenta Demokrati trebaju da SE pokriju usranom ponjavom I nikad vise NE spomenu da neko nije prihvatio rezultate izbora.

Ja znam da mi nikog ne vrijedjamo , a ko se ponasa poput nacista zna se od vrha poput Clintonove sa Basket of deplorable komentara , Obame o ogorcenim ljudima koji se kace na oruzje I vjeru , do raznoraznog drugog smeca koje SE ubi nazivajuci glupim, tupim, primitivism pola drzave jer misle svojom glavom I glasaju u svom najboljem intresu a ne kako im nalaze CNN. MBSC itd.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

31 Aug 2024, 18:50

Fuddo wrote: 31 Aug 2024, 18:33
rocko wrote: 31 Aug 2024, 18:29

Firer Koji nije ni jedan rat poceo, zar nije bilo kukanje sto nije zbombardovo Iran kad Ono raketirase bazu u Iraku? Nikom zla nanio, glas za Kamalu je kao I sto je bio glas za Bajdu , glas podrske Genocidu nad Palestinskim Narodom, to je glas podrske Izraelu.
Ja nekad pomislim da ti stvarno imas ozbiljnih psihickih problema, obzirom kakve budalastine napises.
Fuddo u tebe gledam kad pisem o sto nije zbombardovo Iran, to je bio tvoj komentar

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

31 Aug 2024, 18:53

Firer Koji nije ni jedan rat poceo, zar nije bilo kukanje sto nije zbombardovo Iran kad Ono raketirase bazu u Iraku? Nikom zla nanio, glas za Kamalu je kao I sto je bio glas za Bajdu , glas podrske Genocidu nad Palestinskim Narodom, to je glas podrske Izraelu.
Ja nekad pomislim da ti stvarno imas ozbiljnih psihickih problema, obzirom kakve budalastine napises.
Kamal juce , njen stav prema Palestinskom narodu I onim koji traze da se zaustavi Genocid u Gazi a ti slobodno prodrzavaj genocidasicu Kamalu , to je tvoj izbor , Ono demokratija ljudska prava sva.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13758 times
Been thanked: 22609 times

31 Aug 2024, 18:53

rocko wrote: 31 Aug 2024, 18:50

Fuddo u tebe gledam kad pisem o sto nije zbombardovo Iran, to je bio tvoj komentar
Samo im je ubio onog generala pa se onda povukao ko kuja kad su mu bazu u Iraku poravnali i stotine vojnika poslali u penziju.
Dozvolite da se obratimo

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

31 Aug 2024, 19:07

Fuddo wrote: 31 Aug 2024, 18:53
rocko wrote: 31 Aug 2024, 18:50

Samo im je ubio onog generala pa se onda povukao ko kuja kad su mu bazu u Iraku poravnali i stotine vojnika poslali u penziju.
A ha znaci trebao je zbombardovat Iran ko sto bi to uradili genocidasi Bajdo I Kamala?

Rokno Generala I oni lupali PO bazi a to Medical discharge je vazda nacin da odes u mirovinu prije 20 godina Sluzbe jer moj Fuddo da dobijes mirovinu moras opalit 20 godina, mozes biti 19 godina i 11 mjeseci I ako se razduzis dobijes racku za zube,

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

31 Aug 2024, 19:08

rocko wrote: 31 Aug 2024, 19:07
Fuddo wrote: 31 Aug 2024, 18:53

A ha znaci trebao je zbombardovat Iran ko sto bi to uradili genocidasi Bajdo I Kamala?

Rokno Generala I oni lupali PO bazi a to Medical discharge je vazda nacin da odes u mirovinu prije 20 godina Sluzbe jer moj Fuddo da dobijes mirovinu moras opalit 20 godina, mozes biti 19 godina i 11 mjeseci I ako se razduzis dobijes racku za zube,
Aha, samo im nako glOve otekle. Folirali.
Dozvolite da se obratimo

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

31 Aug 2024, 19:18

Fuddo wrote: 31 Aug 2024, 19:08
rocko wrote: 31 Aug 2024, 19:07

Aha, samo im nako glOve otekle. Folirali.

I opet to je jeftinije nego zbombardovat Iran,

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

01 Sep 2024, 05:49

Fuddo vidis da ima nade za tebe.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

01 Sep 2024, 05:51

rocko wrote: 01 Sep 2024, 05:49

Bizi ukurac
Totalno si pobudalio
Dozvolite da se obratimo

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

01 Sep 2024, 05:55

Fuddo wrote: 26 Aug 2024, 19:17 Bolesnik ne prestaje,

Svakim danom je sve ludji.

Fuddo vidi snimka Koji je to monstrum, jest da se on slikao , bar se odazvao pozivu porodice poginulog Marinca, Bajdo I Kamala koji su ih u smrt gurnuli I koji su bili glavnokomadujuci nisu se ni pocesali po guzici da se pojave , ja bih rekao da je to mnogo gore .

a ako neces sve da gledas eto na 1.25 majka od poginulog Marinca lijepo kaze Ja ga pozvala, i niste vi u mojoj kozi ( drugim rijecima nemoj te vi meni govorit da li trebam da budem uvrijedjena) A vidi familije isto digle palac

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

01 Sep 2024, 06:01

Fuddo wrote: 01 Sep 2024, 05:51
rocko wrote: 01 Sep 2024, 05:49

Bizi ukurac
Totalno si pobudalio
Hej Ako pocnes mislit svojom glavom proce te.

Sta I'ma Novo?
Haj sto ja moram biti budan Al sto ti ne spavas?

Moj Fuddo da sam normalan pobudalio bi od svega sto se predeveralo

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 24364 times
Been thanked: 24879 times

01 Sep 2024, 08:53

Jedan od jacih folova.
Misli svojom glavom.
To kad izgovore magaisti covjeku se zavrtoglava :D.
Jer " misli svojom glavom" pa onda slijepo slusaj narcisoidnog rasistu kako prica nebuloze.
Kaze ljudi jedu manje slanine jer ovi demokrati zele da koriste energiju vjetra.
A sta ce kad vjetar prestane puhati?
:D.
Publika u ekstazi.
Haleluja :ooo
Meni to djeluje ko neka opako opicena hipnoza.
Da insan zdrave pameti moze i pomisliti da mu narandza bude predsjednik.
Od svega najvise mi je cudan gop.
Da su toliko propali da su morali dopustit ovom cirkusantu da bude kandidat.
Da od miliona ljudi nisu mogli pronsc kandidata koji bi parirao demokratama.
Nego isturi narandzu i nadaj se da ce dovoljan broj bijelih rasista izac glasat.
Il sto bi narandza rekla.
Onomad.
Kad se sukobili white supremisti i obicni gradjani.
Dobri ljudi,dobri ljudi na obje strane..
dream of spring...

CikCikCikPogodi
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 99 times
Been thanked: 330 times

01 Sep 2024, 14:29

rocko wrote: 30 Aug 2024, 17:49
CikCikCikPogodi wrote: 30 Aug 2024, 11:11
Jackson Mississippi je pravi primjer koliko demokrate vole crnce. Sa toliko stvari koje su u moderno vrijeme dostupne ne mogu ceste ni vodovod napraviti. A ostale naprednije stvari sa kojim mogu okrenuti grad 180° za jednu generaciju to nije u pojmu.
Drze populaciju grada ko oni su jos uvijek "robovi" i daj guzovace.
Jesi cuo za Flint Michigan ? Gdje su ljudi bili 3 godine Bez pitke vode gdje je direktorica epidemijoloskog zavoda prekrila da je pored olova u vodi I Legionella, ( za to je dobila uslovnu osudu od godine dana)
Oni Crni, Gradonacelnik Crnac Demokrata,
Svako mjesto koje Demokrati vode je smece.
To je bilo kada je Detroit bankrotirao Flint je koristio vodu od Detroita koju je placo po subvencioniranoj cijeni. Kada je Detroit bankrotirao, ovi podigli cijenu vode. Flint je onda presao na svoju rijeku koja je ionako bila zagadena. Ali cijevi su bile toliko stare da je sama zagadenost vode pojela cijevi ko kiselina.

CikCikCikPogodi
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 99 times
Been thanked: 330 times

01 Sep 2024, 15:08

rocko wrote: 31 Aug 2024, 18:37 Image
Linije juce u PA ljudi cekaju da udju na Trumpov predizborni skup.
Smiju li ovako u Coloradu. Izgleda da su citavu drzavu preuzeli Venezuelanci

ironman
sirius
sirius

01 Sep 2024, 15:35

Bgm saroliko drustvo.
Bijeli muskarci,bijele zene,bijeli debeli muskarci,bijele mrsave zene,plavokosi,skacketima,bez njih.. :ooo
dream of spring...

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

01 Sep 2024, 16:41

ironman wrote: 01 Sep 2024, 15:35 Bgm saroliko drustvo.
Bijeli muskarci,bijele zene,bijeli debeli muskarci,bijele mrsave zene,plavokosi,skacketima,bez njih.. :ooo
Znam u raznoklkosti je spas ,zato ti kad glasas obavezno zaokruzis kakvog Cedu, Marka, Antu jelde jer ti nemozes bez te multikulture

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

01 Sep 2024, 16:44

ironman wrote: 01 Sep 2024, 08:53 Jedan od jacih folova.
Misli svojom glavom.
To kad izgovore magaisti covjeku se zavrtoglava :D.
Jer " misli svojom glavom" pa onda slijepo slusaj narcisoidnog rasistu kako prica nebuloze.
Kaze ljudi jedu manje slanine jer ovi demokrati zele da koriste energiju vjetra.
A sta ce kad vjetar prestane puhati?
:D.
Publika u ekstazi.
Haleluja :ooo
Meni to djeluje ko neka opako opicena hipnoza.
Da insan zdrave pameti moze i pomisliti da mu narandza bude predsjednik.
Od svega najvise mi je cudan gop.
Da su toliko propali da su morali dopustit ovom cirkusantu da bude kandidat.
Da od miliona ljudi nisu mogli pronsc kandidata koji bi parirao demokratama.
Nego isturi narandzu i nadaj se da ce dovoljan broj bijelih rasista izac glasat.
Il sto bi narandza rekla.
Onomad.
Kad se sukobili white supremisti i obicni gradjani.
Dobri ljudi,dobri ljudi na obje strane..
Samo sto on to nije nikad rekao

ironman
sirius
sirius

01 Sep 2024, 16:44

Zaboravio si Zeljka Komsica.
dream of spring...

Post Reply