Vikinzi ko prvi doseljenici je isti nivo vjerovatnoce ko I da ce GOP tuzit da je Kamala 1/5 osobe .Dori wrote: 31 Aug 2024, 20:17Ali ne pricamo o prvim doseljenicima, vec o starosjediocima.rocko wrote: 31 Aug 2024, 19:02
Prvo tuzba da su Crnci 1/5 osobe siguran Sam da smo usvojili par Amandmana o tome da su svi 100 % osoba,
Sjevernu Ameriku kao kontinent cine danasnja USA, Kanada I Meksiko , tako da govorili starosjediocu Meksika da ide iz Amerike je ko kazati Bosnji da ide iz Evrope.
Kako ja znam prvi doseljenici na Americki kontinent su bili Vikinzi I to od Ragnara sa fuzzy pants aka Lothbruk. A Predsjednik Trump je kao sto SE vidi germanski viking I potomak Ragnara Lothbruka.
![]()
Ti rece da je “internetska glupost” da je neko bio u Americi prije bijelaca.
A Big Daddy ti je mjesavina Njemackih i Skotskih imigranata koji su tu zanjih 4-5 generacija.
Ne znam da li je internetska glupost da su ljudi zivjeli na tom kontinentu daaaaaavno prije 18-tog vijeka…Vjerovao ili ne![]()
A ja kad vidim da ljudi vjeruj u svaku gluposti koju neko postavi na internet onda I ja pocne da se zajebajem .