Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Najbolji su sinoc bili Behko i Maja. Oni su meni i imace kao stari bracni par - znaju se u dusu...pa Zmaja malo zategne, on popusti...i devera se nekako. Ali sinoc je bio uvjerljiv. Respect Behko.
Evo da se ja pokažem prije ponoći premda sam najavio na temi "Samo da kažem" da se danas neću pojavljivati. Žao mi je što sam, ne znajući, u svom prvom javljanju ovdje danas dao naslutiti da se radi o prvoaprilskoj šali zbog čega ih više nije nasjelo. Trebali ste mi prije reći jer poslije je "prošo voz kroz kuruze". Osim toga, teško je prevariti naše ljude inače, sada se vidi da ideja najavljivanja gašenja foruma kao prvoaprilska šala tek ne bi prošla.
Zahvaljujem svima koji mi nisu čestitali više nego kojima jesu jer su tako ipak pridonjeli ovoj šali.
Nadam se da ću dostojanstveno opravdati ovu počasnu titulu forumaša mjeseca koja mi neopisivo puno znači i odmah najavljujem svoju kandidaturu za titulu forumsko magare pri čemu ću u predizbornoj kampanji biti bezobzirno nemilosrdan prema ovako velikoj konkurenciji na ovom forumu.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
tovar wrote:Evo da se ja pokažem prije ponoći premda sam najavio na temi "Samo da kažem" da se danas neću pojavljivati. Žao mi je što sam, ne znajući, u svom prvom javljanju ovdje danas dao naslutiti da se radi o prvoaprilskoj šali zbog čega ih više nije nasjelo. Trebali ste mi prije reći jer poslije je "prošo voz kroz kuruze". Osim toga, teško je prevariti naše ljude inače, sada se vidi da ideja najavljivanja gašenja foruma kao prvoaprilska šala tek ne bi prošla.
Zahvaljujem svima koji mi nisu čestitali više nego kojima jesu jer su tako ipak pridonjeli ovoj šali.
Nadam se da ću dostojanstveno opravdati ovu počasnu titulu forumaša mjeseca koja mi neopisivo puno znači i odmah najavljujem svoju kandidaturu za titulu forumsko magare pri čemu ću u predizbornoj kampanji biti bezobzirno nemilosrdan prema ovako velikoj konkurenciji na ovom forumu.
i to je taj jel
e pa ja cu krajem godine stelom mitom i korupcijm..............pod prisilom itd............pobijediti..........u necemu mislim.....................
e pa ja cu krajem godine stelom mitom i korupcijm..............pod prisilom itd............pobijediti..........u necemu mislim..................... [/quote]
A već sam ti rekao da nišaniš malo lijevo i malo gore pa ćeš pobijediti u gađanju moga srca.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
...eto iskreno da kažem do komentara heidi zna sam da je šala ..zašto zato što to je u sličnim situacijam njen komentar...iako što je mesar reka di ima dima ima i vatre